Якщо ви боролися зносу кольорових штанів, то ви просто не знаєте, що правильно поєднувати їх з, ми пропонуємо кращі варіанти.

Якщо ви ще не оновили свою весняну та літню шафу, ця стаття буде доставлена в зручний час. Я хочу розповісти вам сьогодні. Що носити навесні і вліткуй Це, мабуть, одне з найбільш базових речей в шафі. І труси давно перестали бути асоційованими тільки з бізнес-стилу. Особливо якщо вони кольорові. Так це час, щоб запастися на пару стильних живих хаків і використовувати їх при створенні повсякденних зображень!

Не кожна жінка драже носити кольорові штани. І часто причина полягає в тому, що жінки не знають, що поєднувати їх з ними. Але не існує складної науки. Завдяки яскравим кольоровим брюкам можна створювати повсякденні, ділові та вечірні образи. Досить зрозуміти кілька основних правил. І все залежить від вашої фантазії.

Сьогодні тренд ще широкий палазо штани. Це дуже успішна модель, яка підходить дівчатам різної висоти і будівництва. За допомогою таких брюк можна вдало приховати недоліки і підкреслити гідність фігури.

GettyImages Створення зображення trouser, достатньо керувати простим правилом. Ми поєднуємо дно зверху. І навпаки. Отже, до яскравих брюк ідеально підходять лаконічні топи або блузи. Більш діловий образ може бути створений за допомогою стійки для гольфу.

Що стосується кольорів, то яскраве дно можна доповнювати стриманим верхом в класичних відтінках: чорний, білий, сірий і бежевий. Особливо круто виглядає образ, створений на контрастних тонах. Однак цей варіант підходить для сміливих модниць, які не бояться експериментувати.

Поза «Ложки» Для кольорових штанів будь-якого розрізу можна вибрати друковану вершину, добре гармоніювати з основним відтінком зображення. Якщо ви любите носити, навпаки, штани з принтом, то верхній, взуття та аксесуари повинні бути монохромними. Це важливо, інакше зображення буде перевантажено.

Поки весна не дуже щаслива з теплою погодою. Але це чудова можливість носити красиві брюки разом з легким тонким стрибком. Зробіть свій светр у своїх брюках, фокусуючись на талії. Цікаво виглядає наряд, в якому штани і светр вибирають в одному відтінку. Дно може бути трохи темніше, ніж зверху.

Далі хочу поділитися кількома успішними, на мій погляд, поєднання кольорів. Наприклад, лимонні штани будуть виглядати чудово з пастельно-рожевим верхом. Для цегляного дна сміливо оберіть сірий верх, блузи або светр. Яскраві рожеві штани поєднуються з блакитним небом!

Я також дуже люблю монохромні зображення. Наприклад, в блакитних або фіолетових тонах. Не варто вибирати одяг так, щоб всі елементи були виключно в одному кольорі. Відтінки можуть відрізнятися, вдало доповнювати один одного. Дякуемо!

р.

Поза «Ложки» Не забудьте про добре підібране взуття з аксесуарами. У цій матерії потрібно починати не тільки від кольорів, але і від стилю наряд. Сьогодні штани носять як з каблуком взуття або сандалі, так і з більш масивним взуттям: грубе взуття, козаки, кросівки або кросівки.

До речі, якщо ви одягнете один і той самий колірний діапазон, ви можете грати з взуттям. Наприклад, оберіть оригінальну друковану модель взуття або взуття.

Сьогодні, більше і більше жінок і дівчат починають носити штани. По-перше, це універсальне, яке підходить для будь-якого випадку. По-друге, це банальний зручний, особливо коли мова йде про широкі та безкоштовні моделі. Моя колега Ольга Мельник розповіла мені, що поєднувати вільні штани з кращими. Я розділю статтю тут.

Поза «Ложки» Нерідко брюки продаються в комплекті готових костюмів. Це значно полегшує завдання створення образу, так як потрібно тільки підібрати верхній. Власники заточеної фігури часто зношують лаконічний верхній бюстгальтер або ярус під куртку. Це чудовий наряд для вечірнього заходу або коктейльної вечірки.

І хоча багато жінок вважають, що зараз не час думати про елегантний одяг, це не означає, що потрібно позбавити себе від можливості виглядати красиво. Насолоджуйтесь парою весняних або літніх нових речей! Пам'ятайте, що ваш зовнішній вигляд встановлює тон для майбутнього. Це означає, що ваш настрій залежить тільки від вас. Успіхів!

Фото в статті