Новий прогноз від astrologer Vlad Ross, скоро очікується зміни

Астрологічний прогноз 2022 квітня від Влада Росс радує редакторів "Сайт"й Сьогодні ми хочемо поділитися новинами з вами. Ми сподіваємося, що інформація від відомого astrologer принесе маленьку надію і радість в день.

Астрологічний прогноз 2022 року Влад Росс відомий своєю точною інтерпретацією розташування космічних органів та їх інтерпретацією ситуації в світі. Його прогнози, як правило, дуже точне. Що таке експерт?

По-перше, варто відзначити, що Влад пророкував перемогу України з перших днів війни. Він був повністю впевнений в його суді, і зірки тільки підтвердили свої гіпотези. Росс стверджує, що в гороскопі нашої країни місяць знаходиться в Aquarius. Це означає свободу і незалежність.

Влад стверджує, що Білий місяць. Він є охоронцем ангела будь-якого гороскопа. Це те, що прийде в контакт з астраловою картою нашої країни влітку. Рух планет в цьому напрямку починається зараз, і результат ми можемо відчути в липні.

16 липня Влад Росс вважає ідеальною датою для будь-яких глобальних змін у російській владі. Будь-який, хто хоче змінити ситуацію в Росії, щоб краще розраховувати на цей номер. Влад вважає, що до падіння всі російські війська будуть повністю виведені з України.

Р

Астрологер прогнозує зчеплення влади і, в результаті, імпульсу. Рос прогнозує початок складних переговорів у липні. Радість полягає в тому, що ці переговори призведе до довгоочікуваного миру і спокійності. У середині літа Марс залишить сузір'я. Марс відомий як бородавка. В кінці його впливу буде позитивно впливати на політичну ситуацію в нашій частині світу.

Ми повинні бути особливо обережними в другій половині травня, коли відбудеться місячна екліпсія. З кінця весни до середини літа вона буде дуже Тротутний період Домінантка Марсай На щастя, він не прослужить дуже довго.

Росс стверджує, що в цей період можливі психічні гойдалки в багатьох нестійких особистостях. Важливо. Подбайте про свій власний Psyche І чекає неприємності від інших людей. Не перестаратися з впевненістю і безтурботністю в другій половині травня і червня.

Тема війни важко для всіх мешканців України. З одного боку я хочу знати всі події. Хочу вірити, що світ не далеко і, як стверджує Влад Росс, ми познайомимося з другою половиною 2022 року в мирний час. З іншого боку, новини часто засвідчують нас і чекаємо найгірших.

Якщо ви просто повинні вірити. Ми не знаємо більше. Це може здатися, що неприпустимо темряву навколо, але в свою чергу є насправді яскраве сонце. Ми просто не бачили його ще.