Будинок буде повноцінною мискою, якщо ви не перетягуєте в неї непристойні предмети

Сім'я гарненькі До нас. Згідно з майстрами feng shui і esotericists будинок стане повноцінною мискою, якщо ви не перетягуєте в неї непристойні предмети. Наприклад, церковні бджільництва не довести штучні квіти до кладовища. Тексти пісень, а це означає: Але в будинку, вірити мене, вони не потрібні ні!

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, які речі ні в якому разі. не привезтиЩоб уникнути виникнення неприємностей. Час відкинути всі непотрібні!

Є предмети і речі в будинку, які будинок відмова. Перші штучні квіти. Не можна заповнювати будинок позитивною енергією. Вони приносять застій і неживо.

Також ви не повинні довести до ваших домашніх рослин, які стояв на чужому будинку. Це може завдати шкоди вашій фінансовій ситуації і зменшити потік грошей у ваше життя.

Сухі квіти, гербарія також рано чи пізно починають вбирати негативно. Так не тримайте їх довго!

Фаршировані тварини, кістки, шкіри, щоб тримати в домашніх умовах суворо заборонено. Енергія цих вже застарілих елементів не має нічого спільного з беневоентною ауру будинку.

У цій категорії також впадають сторонні предмети. Коли ви приносите їх в будинок, ви не знаєте, що вони належать перед вами або яким чином збиток енергії люди, які захотіли їх. Як правильно очистити одяг.

Вони здійснюють енергетичні програми людини, які їх обурюють. Ці програми не завжди позитивно. Також ви не повинні носити одяг для своїх близьких. Це те, що енергія іншої людини може бути руйнівною для вас. Це призведе до енергетичного балансу, а також карельєсу з іншими членами сім’ї.

Ви не повинні вводити взуття в будинок, особливо ті каблуки, зношені своїм близьким другом. Зачіска на взутті може відійти любов партнера від власника будинку. Про нас

Багато людей люблять антикваріат і антикваріат. Навіть якщо ви є колектором, ви повинні знати, що такі речі повинні бути в строго позначеному місці. Не кладемо їх в спальню або кухню.

Не переносити мішки, чеки та інше сміття в кишені. Це призведе до злиття і згубності.

Також не носять подарунки від ворогів в будинок. Як правило, ми інтуїтивно зрозуміло відчуєте тих, хто лікує нас безперечно. Вважаю, що прийме подарунки від таких людей з великою обережністю.

Тримайте хвойні гілки в будинку (крім новорічних свят) - до неприємностей. І навіть ялинка не повинна зберігатися в будинку довго.

Статуї у вигляді птахів і феросійних тварин можуть дивнийй Фотографії однієї жінки або чоловіка можуть знизити самооцінку і впливати на благополуччя в сім'ї.

3610Р. 4200Р.

Так само, як і старі речі, можуть також вивести позитивну енергію з місця проживання. Особливо старі меблі, на рівні енергії припаде житло. Необхідно позбутися від неї, періодично змінюючи предмети побутової техніки.

Одягнена Жінка Голий чоловік Насичені старі програми. Зупиняючись Плюшевим, вирушайте через шафу і відкинути або відкинути все, що ви не використовували протягом року. Все зламаний, рогатий, позбутися від відразу Що таке!

Головне правило: якщо справа не використовується, оскільки вона не приносить радості або втратила свою актуальність, то краще позбутися від неї відразу. Як нерозчинені проблеми, горб виводить більше енергії з нас, ніж будь-який вам вампір!

Я також пропоную дізнатися, які предмети, згідно з Болгарський скелявуант Ванга, вивести щастя, удачу і фінансового благополуччя будинку. Я чекав: У мене майже всі предмети.

577273

Як ви можете побачити, що сімейне благополуччя будинку може бути захищено, якщо ви шукаєте уважно. житлой Візьміть замітку вищевказаних порад і врахуйте їх.

Чи є багато вампірних речей у вашій квартирі?