Я постійно сварювався з чоловіком про старе ліжко, яке було в будинку з першого шлюбу.

Ви ніколи не знаєте, що може запобігти щасливому шлюбі. Іноді шлюби розбиваються через дрібні речі. Тільки невелика річ для однієї людини може стати справжньою проблемою. І важливо в шлюбі знайти компроміс для збереження відносин. Для Лени, така невелика річ була матовим ліжком.

«Я одружився на другий рік і недавно був сином. Але старе ліжко мого чоловіка, що насує. Тому що він не хоче змінити ліжко, ми постійно боремося і навіть спати в різних кімнатах.

Я постійно сварювався з чоловіком про старе ліжко, яке було в будинку з першого шлюбу. Р

Артем одружився до зустрічі з ним за 9 років. Коли ми зустрілися, він вже розлучився. Спочатку ми проживали протягом шести місяців, а потім коли я дізнався, що я був вагітним, я переїхав з ним. Я думав, що ця людина любила мене і довго забути про свою екс-дружину, але тепер я сумніваю це. Після розлучення, його екс-дружина взяла майже нічого. Я мав зібрати і відкинути її речі. Найбільша проблема для мене була їх ліжко. Після розлучення Артем не змінив меблі або зробив ремонт - все влаштовує його.

Я постійно сварювався з чоловіком про старе ліжко, яке було в будинку з першого шлюбу.

П'яти і я категорично відмовляється від сну на своєму ліжку з дружиною. Я не маю сил, щоб сказати що-небудь чоловікові – Я просто підійшов до іншої кімнати. Я хочу думати про те, що було на цьому ліжку, є різні фотографії в моїй голові, як тільки я намагаюся надсилати себе і піти на ліжко. Він приниження і змушує мене сердитися. Артем не хоче купувати нове ліжко, говорить про це дорого. Він продовжує спати в цьому ліжку. й

Peels Чоловік ігнорує запит "Артем сердитися з мною і каже, що якщо я спати окремо, він розлучиться." Не має ніяких грошей на нові меблі. Мені дуже важливо, щоб він зрозумілий. Я не можу спати з ним на ліжку, він провів час з його екс протягом майже 10 років. Я попросив йому купити новий матрац. Останній раз ми говорили про це, я сказав, що принаймні деякі заходи повинні бути прийняті для задоволення мене.

Я постійно сварювався з чоловіком про старе ліжко, яке було в будинку з першого шлюбу. доб.200

Пілінги Він погодився, і сьогодні говорить, що ми не будемо купувати матрац найближчим часом. Мій чоловік не піклується про мої почуття. Якщо він тримає ігнорування мене, я повинен спати окремо. І якщо це триває, розлучення не далеко. Чому жити з кимось, хто не поважає мене? ?

Коли людина намагається побудувати нову сім'ю, він принаймні вважає думку коханої людини. В першу чергу нові відносини. Але коли люди починають жити разом, вони стикаються не тільки повсякденні проблеми, які повинні бути розділені навпіл. Це включає сімейні витрати та психологічні проблеми.

Пілінги

Відмова змінити ліжко Lena оцінює як особистий образ і прагнення зберегти пам'ять своєї дружини. Ліжко в її підсвідомому є символом суперечності та любові. Так як Артем не хоче змінити своє ліжко, він пропускає свою дружину і не піклується про його нові відносини. У той час як Artyom може добре керуватися більш mundane мотивами, щоб зберегти ліжко, він банальний економить гроші. Лена повинна детально розповісти про те, що вона відчуває себе і чому. Також можна купити новий матрац або ліжко, щоб уникнути сну на старому матраці. Чи можна знайти спосіб з цієї ситуації мирно, на вашу думку?