Розглянуто зміст жінки, щоб бути перетвореною, але кохана заробляє мене пені

Спільний бюджет - поняття дуже розтягується. Коли жінка і жінка починають жити разом, це питання слід обговорити спочатку. В іншому випадку, в майбутньому, гроші можуть стати причиною не тільки для кварель, але і для скидання альтанки. Артем зрозумів, що він зробив помилку, і тепер він не знає, що робити далі. Яка проблема зіткнулася з героям історії сучасності, читайте далі в статті.

954569

Мій чоловік і я нещодавно переїхав разом. Ми вирішили орендувати квартиру і жити разом. Я нарешті знайшов. Я не думаю, що я одружився, і я ще більше хвилююсь про останні події. Це те, що мій Нестя заробляє набагато менше мене.

Я ніколи не був, як це питання до. Але зараз ми маємо загальне життя, і тому витрати. З них 70 відсотків оплачується мені, решта моя подруга. Хто буде говорити нормально. Ми всі бойові дії для рівності, прямо?

Я думаю, що найбільша помилка полягає в тому, що ми не обговорювали загальний бюджет. Якось виявилося, що ми платимо за оренду, комунальні та крупи не однаково. Нестя в той же час працює для себе: робить дівчата брови і нігті. Я ніколи не маю грошей блювоти. Але які зміни?

Я хочу, щоб деякі види правосуддя. Моя подруга має відповідати мені. Мені здається, що це нормальне бажання дорослого чоловіка. Я не можу уявити, що це буде, якщо ми одружилися. Я не бачу людину, яка сидить на шиї і повісити ноги.

Я думав про розмову з батьками Настя. Або ж, з матір'ю, бо мій батько не послухав мене. Я впевнений, що він зіпсував Нестя як дитину, він любить її дуже багато. І мама повинна знати правду. Може бути, вона спробує зробити її дочку краще. Дякуй за роботу, яка принесе більш гідний дохід.

Моя друзі кажуть, що я божевільний. Як, якщо я починаю цю проблему через батьки Несті, щоб вирішити, вона буде дуже відхилена мною. Вони не розуміють, що я скаржаю. Нестя добре варить, а будинок завжди замовити. Я не можу пам'ятати про те, що ми мали серйозну боротьбу. На деякий момент я почав дивитись, якщо я бажав занадто багато. Але я швидко зрозумів, що все, що потрібно було правосуддя.

Мама Настя вже зробила призначення. Я сподіваюся, що це жіноча практика. А що відбувається!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ця історія доводить, що гроші повинні обговорюватися перед тим, як жити разом. Дія головного персонажа навряд чи може називатися чоловіком. Він хотів вирішити проблему, обговорюючи її з матір'ю своєї дівчини. Замість питання необхідно мати справу безпосередньо. Відчуття, що людина просто боїться реакції коханого. Але я впевнена Анастасія дізнається. І вона відреагує досить суворо.

Можливо, герой намагається знайти причину розбити дівчину. Однак він не міг це чесно. Так я вирішив грати стипендії гри і отримати мати Настя, залучену до цієї історії. Принаймні це приплив! Неймовірно, що жінка оцінить такий акт свого потенційного сина-закону.

Що ви думаєте про це? Поділіться своїми думками в коментарях!