Чому перетворюються ніжні бутони бузку в варення і як її приготувати

Я дуже люблю варення від незвичайних інгредієнтів. Як дитина, мій бабуся використовується, щоб зробити кульбаби. Десь навколо цього часу, я отримав цю тягу для дивних заготовок. Я дивлюся, що ще не зроблю джем з. І надихнув запах бузку для нового експерименту. Здавалося мені, що ці квіти точно зроблять щось неймовірне.

Редакційна колегія "Сайт" Зв'язатися з нами Ми вважаємо, що смак вас здивує.

Бабця завжди сказав, що бузок має цілющі властивості. Вона не варила варення, але зробила настоянка квітів. У зв'язку зі своїм складом, бузки мають протизапальні властивості. Настоянка бузку використовується для застуди, головного болю, подряпин, а також для суглобів.

Щоб приготувати настоянку, спочатку потрібно зібрати бузки від дороги, потім висихати суцвіття. Тільки потрібно висихати не під прямими сонячними променями. Сухі квіти можна зберігати в сухому вигляді, щоб зробити настоянку в міру необхідності.

Габаритний зображення

Спосіб приготування настоянки простий: потрібно залити квіти в пляшку до верхньої частини, потім залити спирт, щільно і покласти в темне місце. Процідіть протягом трьох тижнів. Потім можна використовувати для компресів і примочок. Наприклад, протріть подряпини, нанесіть на хворі суглоби. В цілому це універсальна настоянка. І тепер перейдемо до приготування варення.

р.

Бузок Jam Інгредієнти
  • 50г пелюстки
  • 350г цукру
  • 350 мл води
  • Кошик

Підготовка
  1. Спочатку потрібно зібрати бузки. Найкраще це зробити на сільських ділянках, від дороги. Листя слід ретельно очистити від гілочок і дрібних листя. Робота є болем, але результат варто. В кінці залишаються тільки квіти, інакше варення буде гірким. Після того, як квіти все одно потрібно промити водою для видалення пилу. 7823911

2. Потім робимо цукровий сироп. Вода кип'ятіння, додайте цукор. сироп повинен бути густим. Як тільки він відварює, додайте сік половини лимона. Потім додайте квіти і добре перемішайте.

3. Заваріть все приблизно 3-4 хвилини, не довше. Поверніть вогонь, дайте варення охолонути. Потім поставте в банку. 96415725

З варенням виходить солодка, з квітковою гіркотою. Запах бузків відчувається після варіння. Це не те, що дивиться на бункері. Я особисто додайте його до мого чаю. Великий для застуди. Літо в чашці в середині зими дивує!

Я використовую для варення від кульок, намагався зварити варення з конусів. Якщо ви експериментуєте, ви можете зробити це з будь-якого. Але, звичайно, мій улюблений був і є варенням з пелюсток троянди. Я сподіваюся, що ви будете насолоджуватися цим ароматним квітковим солодким.

Які незвичайні рецепти у вашій кулінарній книзі?