29
Чому перетворюються ніжні бутони бузку в варення і як її приготувати
Я дуже люблю варення від незвичайних інгредієнтів. Як дитина, мій бабуся використовується, щоб зробити кульбаби. Десь навколо цього часу, я отримав цю тягу для дивних заготовок. Я дивлюся, що ще не зроблю джем з. І надихнув запах бузку для нового експерименту. Здавалося мені, що ці квіти точно зроблять щось неймовірне.
Редакційна колегія "Сайт" Зв'язатися з нами Ми вважаємо, що смак вас здивує.
Бабця завжди сказав, що бузок має цілющі властивості. Вона не варила варення, але зробила настоянка квітів. У зв'язку зі своїм складом, бузки мають протизапальні властивості. Настоянка бузку використовується для застуди, головного болю, подряпин, а також для суглобів.
Щоб приготувати настоянку, спочатку потрібно зібрати бузки від дороги, потім висихати суцвіття. Тільки потрібно висихати не під прямими сонячними променями. Сухі квіти можна зберігати в сухому вигляді, щоб зробити настоянку в міру необхідності.
Габаритний зображення
Спосіб приготування настоянки простий: потрібно залити квіти в пляшку до верхньої частини, потім залити спирт, щільно і покласти в темне місце. Процідіть протягом трьох тижнів. Потім можна використовувати для компресів і примочок. Наприклад, протріть подряпини, нанесіть на хворі суглоби. В цілому це універсальна настоянка. І тепер перейдемо до приготування варення.
р.
Бузок Jam Інгредієнти
Підготовка
З варенням виходить солодка, з квітковою гіркотою. Запах бузків відчувається після варіння. Це не те, що дивиться на бункері. Я особисто додайте його до мого чаю. Великий для застуди. Літо в чашці в середині зими дивує!
Я використовую для варення від кульок, намагався зварити варення з конусів. Якщо ви експериментуєте, ви можете зробити це з будь-якого. Але, звичайно, мій улюблений був і є варенням з пелюсток троянди. Я сподіваюся, що ви будете насолоджуватися цим ароматним квітковим солодким.
Які незвичайні рецепти у вашій кулінарній книзі?
Редакційна колегія "Сайт" Зв'язатися з нами Ми вважаємо, що смак вас здивує.
Бабця завжди сказав, що бузок має цілющі властивості. Вона не варила варення, але зробила настоянка квітів. У зв'язку зі своїм складом, бузки мають протизапальні властивості. Настоянка бузку використовується для застуди, головного болю, подряпин, а також для суглобів.
Щоб приготувати настоянку, спочатку потрібно зібрати бузки від дороги, потім висихати суцвіття. Тільки потрібно висихати не під прямими сонячними променями. Сухі квіти можна зберігати в сухому вигляді, щоб зробити настоянку в міру необхідності.
Габаритний зображення
Спосіб приготування настоянки простий: потрібно залити квіти в пляшку до верхньої частини, потім залити спирт, щільно і покласти в темне місце. Процідіть протягом трьох тижнів. Потім можна використовувати для компресів і примочок. Наприклад, протріть подряпини, нанесіть на хворі суглоби. В цілому це універсальна настоянка. І тепер перейдемо до приготування варення.
р.
Бузок Jam Інгредієнти
- 50г пелюстки
- 350г цукру
- 350 мл води
- Кошик
Підготовка
- Спочатку потрібно зібрати бузки. Найкраще це зробити на сільських ділянках, від дороги. Листя слід ретельно очистити від гілочок і дрібних листя. Робота є болем, але результат варто. В кінці залишаються тільки квіти, інакше варення буде гірким. Після того, як квіти все одно потрібно промити водою для видалення пилу. 7823911
- Потім робимо цукровий сироп. Вода кип'ятіння, додайте цукор. сироп повинен бути густим. Як тільки він відварює, додайте сік половини лимона. Потім додайте квіти і добре перемішайте.
- Заваріть все приблизно 3-4 хвилини, не довше. Поверніть вогонь, дайте варення охолонути. Потім поставте в банку. 96415725
З варенням виходить солодка, з квітковою гіркотою. Запах бузків відчувається після варіння. Це не те, що дивиться на бункері. Я особисто додайте його до мого чаю. Великий для застуди. Літо в чашці в середині зими дивує!
Я використовую для варення від кульок, намагався зварити варення з конусів. Якщо ви експериментуєте, ви можете зробити це з будь-якого. Але, звичайно, мій улюблений був і є варенням з пелюсток троянди. Я сподіваюся, що ви будете насолоджуватися цим ароматним квітковим солодким.
Які незвичайні рецепти у вашій кулінарній книзі?
Як Квітка Чисик майже виграв Оскар для кращого саундтрека і чому вона ніколи не отримала
Настроювання акумулятора, після чого смартфон має зарядку на вічність