Молитви, які допоможуть в часи важкості та судових випробувань, повторюють час від часу.

Від складних ситуацій і обставин не існує. Неважливо, як ми живемо, ніхто не може бути впевненим, що завтра не прийде клопотання. Так ми всі зловили вранці в країні, яка була атакована. Війна принесла до неї складно. І в ці непрості дні, нам все необхідне для комфорту більше, ніж коли-небудь. Це може бути молитва за допомогу в складній ситуації.

Редакція "Сайт" Він розповідає про те, що слова допоможуть заспокоїти душу і просити святих за допомогою.

Попередження про те, що земляні благословення є тимчасовим і не забезпечують захист від проблем. До того ж, вони не гарантують, що один день сусідня країна не вирішується йти до війни з вами. Займіть своє життя і зробіть свою впевненість в завтра. Але що робити в нелегкий час? Хто може допомогти? На молитві,

Повернемося до Бога, Божої Матері і святих, коли ми не можемо знайти вихід з ситуації. Молитва стає вихідним і сподіваємося на нас. У складних випадках це економить і дає віру в успішний результат. Що стосується більшості не те, що ми говоримо, але як ми робимо це. Запевняють нас священики: «Автентична молитва – щирий голос душі, який бачить його падіння і прагне до всіх його, можливо, для миття Бога. Це Божа присутність перед Отцем, який бачить, чує і любить тебе. Молитва - це свято. Не розуміючи причину, але за участю. й

Тому, перш за все, потрібно знайти доброту в серці і щиро попросити Господа за допомогу. Без власної роботи, без будь-яких намірів. Тільки поверніть до Бога і подякуйте йому за все, що ви маєте. Тоді запитайте, що вам потрібно. Хто вважає, що наші молитви будуть чути тільки, якщо ми проживали до життя, але ми думаємо, що це не зовсім вірно.

Господи, захоплюючий і веселий. Він послухає вас і дасть вам пробачення і підтримку. Головне - викликати його щиро і з вірою в серці. Якщо ви відчуєте необхідність п'яти, ви завжди можете прочитати Псалми 50.

Моя Пресвята Богородиця, твоїй святий і всі могутні молитви, відштовхувати мене, ваш хасте слуга, відчайдушність, жорстокість, безтурботність, і всі зла, зло і сміливі думки, від мого благного серця, від мій потемнений розум, і вислухнявши полум'я моїх пристрастей, як я поганий і поголені, і доставити від усього зла в Ваше ім'я, від усіх спогадів і благословення всіх. Амен.

Молитва за амбулаторію "Найбільшій сонці!" Ми молимося Вам, вся вроджена матір'ю людини-любителя Господнього: здивуйте нас своїм багатим милосердям і нашими клопотаннями, привезеними до Вас, Скороколоїдниці, прагнув виконати все, що для благодатності і спалювання всім, хто влаштовує. «Візит, превалент, Твій слуги, Ти грації, надайте в підтверджене призначення та ідеальне здоров’я, щоб подолати тишу, полонених свободи, а у всіх страждань тих, хто страждає консолідацією." Амен.

Молитва за допомогу в складній ситуації: Псалм 11 Ви також можете звернутися до філологів у складних часах. У них вся мудрість і влада православного викладання. Це особливо корисно для боротьби з Псалмом 11.

«Збережіть мене, Боже, для святого втратив правду від синів чоловіків». Це дієслово, що зникне до його щирості: плащовий рот в серці і зло дієслово в серці. Господи буде споживати всю рот плащів, величну мову. Рекшая: Ми збираємо нашу мову, наші роти знайдуть сутність з нами, що наш Господь? Пристрасть заради бідних і зітхання бідних, тепер я підніме, говорить Господь, Я кладаю за сальвації, я не буду відступати від нього. Слово Господнього є чистим, срібло гаситься, земля спокуслива, тиждень очищається. Ти, Господи, тримайте нас від цього покоління і назавжди. Вони ходять в середині відвертого: у Вашій високій якості у вас багатоплідих синів чоловіків.

Ви також можете послухати цю прекрасну молитву.

про:blank

Ми сподіваємося, що ці слова будуть затишні вас в часи важкості. Звичайно, вони не зможуть вирішувати всі проблеми в миттєвому режимі, але вони допоможуть консолі. Якщо є надії в серці, то сила подолати всі перешкоди буде більшою. Нехай ви досягнете успіху і скорочуєте час. Подбайте про себе і ваших близьких. Амен.