Чому українські любителі поважають групу «Сплен»

Сьогодні війна Росії проти України обговорюється в усьому світі. Не дивно, що митці не можуть залишатися на зв'язку, вони висловлюють своє бачення того, що відбувається і обговорюють його своїми шанувальниками. А в піснях відомого рок-гурту «Сплень» Україна тепер пам’ятається.

Редакція "Сайт" Про підтримку українців не тільки лідером групи Splin, але й іншими відомими російською особистостями. Ці люди не збираються залишатися безшумними, але сміливо захищають їх позицію. І навіть загони російських органів не зупиняються.

р.

27 лютого на офіційній сторінці рок-групи Spleen в Instagram з'явився антивоєнний пост. Крім того, абоненти побачили традиційний чорний прямокутник з хештегом #netwar.

р.

Звісно, проуправління російськими ЗМІ не ігнорували цей лаконічний антивоєнний пост. Постійний лідер і соліст групи Олександр Васильєв негайно закріпився як траєктор. Після 2014 року не в Криму, ні в Донецьку з концертами, група «Сплін» не приїжджає.

Згодом музикант висловив свою підтримку Україні більш детальним способом. Для цього чоловіка сян один з найвідоміших хітів.

«Пляшка не горить, а календарі лежать. А якщо ви горять для України, не мовчить, але говорять. Небезпечний звук. Скарбна тиша. Непристойна байдужість себе, коли є війна навколо, слухачі почули в кришку.

7301018, Україна

24 лютого десятки найвідоміших російських знаменитостей зробили антивоєнні звернення. Це не дивно, адже немає нормальної людини потребує масштабної війни в центрі Європи.

Наприклад, Валерія Меладзе на перший день сказав, що що це не повинно відбуватися. Він просить відразу сидіти на акуратному столі, щоб зупинити все, щоб люди не померли.

Сінгер Маніжа також не залишатися безшумним. «Поточна агресія проти моєї волі, проти волі сім’ї. Я впевнений, що вона проти волі наших народів, сказав художнику, який представляв Росію на останні роки Євробачення.

р.

Веб-сайт: На межі нашого народу. Люди, які не думають з власними головами. Ті люди, які зараз щасливі з літерою «Z», написав музикант Іван Дремін (ака рапер обличчя).

Звісно, багато російських митців, журналістів, науковців та інших авторитетних людей проти війни з Україною. Я радий, що кожен день більше і більше звичайних росіян розуміють безглуздість і руйнівність цієї війни. Війна, яка повинна бути припинена.