Бабця, народився в рік початку Другої світової війни, часто зробляли млинці на воді без яєць

Млинці «Мілітар» - це те, що мій бабуся назвав їх, який народився в рік початку Другої світової війни. Часи були жорсткими, а іноді навіть ця страва здавалася як розкіш. Згадуючи минуле, бабуся іноді використовується це. без яєць млинецьй Вона загортала смачну начинку в пісній основі, і трохи згадувала головки для обох щік.

р.

Час не всі товари можуть бути придбані, а Lent також великий час. Так я пам'ятав цей рецепт і вирішив поділитися з вами. Я впевнений, що вам потрібно! Наприкінці статті я розповість про те, що стратегічна помилка, яку я зробив під час приготування.

Рецепт млинців на воді без яєць я вже спалював багато разів, готуємо млинці за різними рецептами. І в цей час я дізнався одне велике: Ви завжди повинні дотримуватися пропорції.й Ти можеш не переживати це, але в моєму випадку, крок до права, крок зліва, і млинець kayuk! Ось чому я не запікаю їх дуже часто. Але рецепт Бабця для млинців на воді без яєць захотілося відродити. Шпилер: Не працює.

інгредієнти
  • 400 мл води
  • 4 ст.л. соняшникової олії
  • 200г пшеничного борошна
  • 3 ст. цукру
  • 0,5 ч.л. солі

Підготовка
  1. Перше, що я підігріву води до кімнатної температури. Додайте сіль і цукор, перемішайте до повного розчинення сухих речовин. Потім заливаємо рослинне масло в воду. Рецепт говорить соняшник, але я використовував оливкову. Ви думаєте, що є суттєва різниця?

2. В масляній воді додають просіяне борошно. Я заміряв суворо за рецептурою, проте я не проходив звичайної пшеничного борошна вищого сорту, але цільне зерно. І тут була моя найбільша помилка. Я скажу вам пізніше, що неправильно.
  3. Я перемішую все разом, щоб не було грудок борошна. Я використовував віночний міксер. В результаті тісто не повинна бути дуже рідкою, але і не дуже товстою. До мене додано трохи більше води.

4. Для смаження я вперше використовував спеціальну млинець. Трохи оливають її пензлем і обсмажують перший млинець. Складання. Як і всі інші млинці, хоча. Я навіть змінив сковорідку, щоб побачити, що проблема була. Але це було набагато більш дрібніше. Я згадую вам нижче.
  5. Повернутися до рецепта. Якщо ви зробили все правильно і використані інгредієнти з рецепта без зміни нічого, то ви досягнете успіху. У центрі нагрітої сковороди залийте половину ляльки тонким тістом. У круговому русі розподіліть тісто по всій площині каструлі. Рослинні млинці за 1-1,5 хвилин на кожну сторону на слабкому або середньому вогні. Орієнтовна плита і плита. Дядько!

Редакційна консультація: особистий досвід Ви, ймовірно, вже зрозуміли, що мій пункція був. Я використовую цільну пшеничне борошно, не регулярне біле борошно. Справа в тому, що вона вагає тісто, через який млинці перервуться під час смаження. Я читаю, що це борошно можна використовувати, але його слід змішати з білим. Це передовий рівень приготування їжі.

У підготовці млинців багато залежить від майстерності господині, а також від інгредієнтів і навіть каструлі. Я зрозумів, що шахта абсолютно не добре. Млинці великогабаритні її, хоча було масло, і каструлю добре прогріли. Можливо, ви можете сказати мені, що ще я можу зробити неправильно. Готовий виправити його!

Повернутися до мого невдалого тестування. Я не використовую, щоб викинути крупи, особливо враховуючи, що це не добре час для відходів. Від решти тесту я зробив торт за допомогою технології я описав не так давно в своїй статті. Тоді я зробив простий вишневий пиріг. Я дуже сподобалося, тому я рекомендую вам перевірити цей рецепт.

Як вона збирається млинцями? Ви часто зробите їх для сім'ї?