50
Бабця, народився в рік початку Другої світової війни, часто зробляли млинці на воді без яєць
Млинці «Мілітар» - це те, що мій бабуся назвав їх, який народився в рік початку Другої світової війни. Часи були жорсткими, а іноді навіть ця страва здавалася як розкіш. Згадуючи минуле, бабуся іноді використовується це. без яєць млинецьй Вона загортала смачну начинку в пісній основі, і трохи згадувала головки для обох щік.
р.
Час не всі товари можуть бути придбані, а Lent також великий час. Так я пам'ятав цей рецепт і вирішив поділитися з вами. Я впевнений, що вам потрібно! Наприкінці статті я розповість про те, що стратегічна помилка, яку я зробив під час приготування.
Рецепт млинців на воді без яєць я вже спалював багато разів, готуємо млинці за різними рецептами. І в цей час я дізнався одне велике: Ви завжди повинні дотримуватися пропорції.й Ти можеш не переживати це, але в моєму випадку, крок до права, крок зліва, і млинець kayuk! Ось чому я не запікаю їх дуже часто. Але рецепт Бабця для млинців на воді без яєць захотілося відродити. Шпилер: Не працює.
інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація: особистий досвід Ви, ймовірно, вже зрозуміли, що мій пункція був. Я використовую цільну пшеничне борошно, не регулярне біле борошно. Справа в тому, що вона вагає тісто, через який млинці перервуться під час смаження. Я читаю, що це борошно можна використовувати, але його слід змішати з білим. Це передовий рівень приготування їжі.
У підготовці млинців багато залежить від майстерності господині, а також від інгредієнтів і навіть каструлі. Я зрозумів, що шахта абсолютно не добре. Млинці великогабаритні її, хоча було масло, і каструлю добре прогріли. Можливо, ви можете сказати мені, що ще я можу зробити неправильно. Готовий виправити його!
Повернутися до мого невдалого тестування. Я не використовую, щоб викинути крупи, особливо враховуючи, що це не добре час для відходів. Від решти тесту я зробив торт за допомогою технології я описав не так давно в своїй статті. Тоді я зробив простий вишневий пиріг. Я дуже сподобалося, тому я рекомендую вам перевірити цей рецепт.
Як вона збирається млинцями? Ви часто зробите їх для сім'ї?
р.
Час не всі товари можуть бути придбані, а Lent також великий час. Так я пам'ятав цей рецепт і вирішив поділитися з вами. Я впевнений, що вам потрібно! Наприкінці статті я розповість про те, що стратегічна помилка, яку я зробив під час приготування.
Рецепт млинців на воді без яєць я вже спалював багато разів, готуємо млинці за різними рецептами. І в цей час я дізнався одне велике: Ви завжди повинні дотримуватися пропорції.й Ти можеш не переживати це, але в моєму випадку, крок до права, крок зліва, і млинець kayuk! Ось чому я не запікаю їх дуже часто. Але рецепт Бабця для млинців на воді без яєць захотілося відродити. Шпилер: Не працює.
інгредієнти
- 400 мл води
- 4 ст.л. соняшникової олії
- 200г пшеничного борошна
- 3 ст. цукру
- 0,5 ч.л. солі
Підготовка
- Перше, що я підігріву води до кімнатної температури. Додайте сіль і цукор, перемішайте до повного розчинення сухих речовин. Потім заливаємо рослинне масло в воду. Рецепт говорить соняшник, але я використовував оливкову. Ви думаєте, що є суттєва різниця?
- В масляній воді додають просіяне борошно. Я заміряв суворо за рецептурою, проте я не проходив звичайної пшеничного борошна вищого сорту, але цільне зерно. І тут була моя найбільша помилка. Я скажу вам пізніше, що неправильно.
- Я перемішую все разом, щоб не було грудок борошна. Я використовував віночний міксер. В результаті тісто не повинна бути дуже рідкою, але і не дуже товстою. До мене додано трохи більше води.
- Для смаження я вперше використовував спеціальну млинець. Трохи оливають її пензлем і обсмажують перший млинець. Складання. Як і всі інші млинці, хоча. Я навіть змінив сковорідку, щоб побачити, що проблема була. Але це було набагато більш дрібніше. Я згадую вам нижче.
- Повернутися до рецепта. Якщо ви зробили все правильно і використані інгредієнти з рецепта без зміни нічого, то ви досягнете успіху. У центрі нагрітої сковороди залийте половину ляльки тонким тістом. У круговому русі розподіліть тісто по всій площині каструлі. Рослинні млинці за 1-1,5 хвилин на кожну сторону на слабкому або середньому вогні. Орієнтовна плита і плита. Дядько!
Редакційна консультація: особистий досвід Ви, ймовірно, вже зрозуміли, що мій пункція був. Я використовую цільну пшеничне борошно, не регулярне біле борошно. Справа в тому, що вона вагає тісто, через який млинці перервуться під час смаження. Я читаю, що це борошно можна використовувати, але його слід змішати з білим. Це передовий рівень приготування їжі.
У підготовці млинців багато залежить від майстерності господині, а також від інгредієнтів і навіть каструлі. Я зрозумів, що шахта абсолютно не добре. Млинці великогабаритні її, хоча було масло, і каструлю добре прогріли. Можливо, ви можете сказати мені, що ще я можу зробити неправильно. Готовий виправити його!
Повернутися до мого невдалого тестування. Я не використовую, щоб викинути крупи, особливо враховуючи, що це не добре час для відходів. Від решти тесту я зробив торт за допомогою технології я описав не так давно в своїй статті. Тоді я зробив простий вишневий пиріг. Я дуже сподобалося, тому я рекомендую вам перевірити цей рецепт.
Як вона збирається млинцями? Ви часто зробите їх для сім'ї?
Для того, щоб абрикос дати стабільний урожай, навесні потрібно працювати міцно, ми починаємо годівлі.
Пророки Едгара Кайце про особливе місце, яке буде скупчення всіх людства