Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Як зберегти сім'ю сина від помсти вагітних

Юлія Віталійівна протягом декількох днів не могла спокійно спати. Той факт, що пара днів тому вона почала називати незнайому жінку з низьким голосом і скаржитися на сина Сергія. Вони кажуть, що вона вагітна від нього і вимагає шлюбу або відшкодування у вигляді круглої суми. Юлія Віталійівна проігнорувала і заблокувала жінку, але все ще думали. Чи можливо, що її син може мати З декількох місяців тому Сергій і його дружина дуже сварився і навіть переїхала на деякий час.

15900Р

За кілька днів мислення Юлія Віталійівна вирішила назвати Сергієм. Але не варто говорити про чужі дзвінки прямо. Від розмови з сином. Як звичайно, вона почала запитати про бізнес, здоров'я та інші речі. І запитав мій син:

Чи ви даєте мені номер для будь-якого віку випадково?

- Ні, що? запитав Сергій.

- Ви знаєте, що вони називають мене з незнайомого числа. Ви знаєте, що я говорю тільки з вами і Леночкою, ніхто інший. Я думаю, можливо, хто запитав про мій номер?

до Ні, що це сталося. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не хвилюйтеся.

- Як ви і Лена? Я сподіваюся?

- Більше або менше. Якщо щось відбувається, ви дізнаєтесь про це першим, Сергій шліфований. - Я обіцянка.

Наступного дня, що скандальна жінка знову згадувала. Цього разу вона використовувала різну кількість, яку Юлія Віталійівна на певній мірі очікувана. Вона попросила незнайомця, де вона отримала номер і чому вона не зателефонувала батькам дитини або дружині.

Але в відповідь жінка тільки почала ходити і вимагати, що Сергій повністю ігнорує її. Вона не знає свого чоловіка. І тільки вона, матір її, може якось впливати на Сергія. Увечері Юлія Віталійівна не могла дізнатися більше від ексторіонізму, і вона вішала.

Вранці Юлії Віталіяївни знову покликав сина:

- Сєрозха, будь ласка, кажіть мені, ви дати хтось, поки Лена була в бою?

- Який? - Дійсно дивився Сергій. Ноп. Що таке питання?

А потім Юлія Віталійівна розповіла про загадкову жінку, яка не залишить її самостійно. Про те, що вона не хоче розпізнати. Спочатку Сергій мовчав, а потім сказав:

до Це просто не може бути. І ніхто не сказав мені. Мама, мабуть, ступеню. Щойно, просто занурився випадковий номер і почав робити історію на ходу.

Здавалося б, правда. Юлія Віталійівна довго про причини цього явища. З часом щітнув жіночу версію дзвоника. Після того, як його син був з іншої природи і не буде йти на швидкий зв'язок з будь-яким. У мене є лише кілька варіантів, які я не хочу вірити.

Ці дзвінки мали лише один мотив - зіпсувати стосунки Сергія та Лени. На жаль, Юлія Віталійівна мала одну версію, яка з тих, хто її потребує. Але поки вона не спробувала голосувати її.

Яскрава правда – Хто голос це? – попросив Юлії Віталіївну, слухаючи жінку на фоні.

до Про це був Том, шкільний друг Лени, який прийшов до нас, Сергій відповів.

до Чи знаєте ви її добре?

- Не дуже. Чому?

- Сергій, це жінка, яка мене дзвонила. Я знаю, що голос всюди.

до І чому б це зробити? він збив. Він не хоче чути. - Ми не говоримо.

Юлія Віталійівна зважилася. Звісно, вона може бути неправильною, але що її найнеприємніший варіант буде вірним.

- Син, або Том таємно закоханий з вами або Леною за все. Поговоріть її, коли листя Тома. Скажіть, що ви знаєте все, і ви хочете почути від своєї людини. Може бути, що вона говорить.

Пелес Сергій слухав пораду матері та дізнався наступне. Лена вже давно вирішила залишити Сергія. Але вона не хоче ставити себе в поганий світло, і нічого не чіпала. Так вона спеціально попросила Тома закликати Юлії Вітаєвну так, щоб вона могла почути про її синопаркові стосунки і почати говорити. Тоді Лена буде мати непогану причину залишити Сергія і не схожу на основну кульприту «селебрації».

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Саме тому Юлія Віталіївна підозрює, що після значної кількості відбиття на причини тривожних викликів. В результаті Сергій мирно розлучився Lena, але не хочу нічого робити з нею. На його думку, як на думку матері, не варто влаштувати виставу, якщо люди просто втомилися один одного.

Все відбувається в житті, а іноді вам не потрібно обманювати. Після того, як не існує сором'язливості, не дозволяючи йти з відносин, які є тягарним для обох партнерів.