Що робити, якщо ви повинні продати вашу спадщину

Коли чоловіки люблять і поважають один одному, вони мають бажання розвиватися і зробити деякі плани на майбутнє життя. Це дійсно великий, і це повинно бути. Але в цей період любителі часто беруть на себе ризики. Блок струмблінга може навіть стати Партнерствой Незважаючи на те, що виникають суперечки щодо більш частих причин.

Як захистити себе в разі розлучення? Після всього, незалежно від того, що відносини на старті, все буде прийнято рішення суду. І він буде слідувати лише листом закону, не відволікаючись від будь-яких моральних питань. Тому краще думати про наслідки заздалегідь. Щоб зберегти на власних нервах і поїздках до адвоката.

Другий раз я одружився 4 роки тому. Саша здавалася мені, потім відмінний кандидат, приречений, дав квіти. Я ще люблю його, незважаючи на на на напругу у відносинах. Ми 29 років, як працюють, так і для дітей. Я роблю дизайн інтер'єру, він звичайний менеджер на фірмі.

, Україна

Хоча ми не хочемо бути бідними, ми не можемо зберегти для нашої квартири. Ми просто живемо, іноді йдемо на відпочинок. Так само, як люди. Зняти квартиру в гарному районі міста. Двокімнатні. Я особисто думаю, що це погана ідея.

Двох дорослих не можуть ділитися номерами з собою. Неважливо, що це розмір. Я люблю дивитися ТВ шоу без навушників, Саша любить футбол. Окремий номер допомагає в особистому житті: ви можете бути самостійно, думають. Не турбуйте другу половину. Коротко, одна кімната не є варіантом.

р.

І нещодавно я успадкував від мого улюбленого діда квартири на околиці міста. Ви знаєте, квартира швидко. Накопичений, без ремонту, з меблями останнього фрезенію. Ви знаєте. Я не знаю, що робити з нею. Ремонт буде багато грошей. Не варіант. Прийняття на кілька ручок. Як мінімум це план.

Але Саша, слухання про мій спадок, відразу прийшла до плану «геній». Він сказав, що це буде дуже класно, якщо ми продали квартиру, то отримали кредити і купили будинок з грошима. Кредити, звичайно, навпіл.

І почалося велике протистояння. Я віддаю, чоловік наполягає. Я відразу пам'ятаю всі останні образи, проколи і так далі. Тексти пісень, а це означає: І я повинен сказати, що це змусило мене думати про наші відносини знову. 6 місяців тому на межі розбиття. Ситуація не дуже красива, але вона була вини двох. До речі, ми не нагадуємо один одному. Але була причина.

Я чесно не розумію, як ви можете змусити мене продати спадщину, якщо я не хочу. Відповісти на те, що ми є близькими людьми один одному і повинні повністю довірити наші почуття. Але це те, що я роблю. Я відчуваю, що це погана ідея. Але чоловік не може заспокоїтися. Далі ми почали спати в різних кімнатах.

Мати-в-право і вишня на торті: мій мама-в-право почав називати мене. До того ж ми не борлися. Відносини, як це було, офіційне. Ми зустрілися з святами, що всі. Як подруги ніколи не називають один одному. Але не можна позбутися від неї.

Спочатку вона бажала «забути» на позитиві: вона сміхала, фантазувала, як мені і її син буде відмінно в нашій квартирі. Зараз ніхто не буде платити гроші на проживання щомісяця і що в цілому в нашому віці rushing через "розшук" не твердий. З якоїсь причини я забув, що довелося платити кредити.

А потім, побачивши, що я не збираюся зустрітися, вона просто почала рубати мене. Що не буде щастя в чужому будинку. Що, якщо ви вагітні, то щось інше? І в цілому вона хоче сина тільки найкращого, не дружини, які не можуть робити концесії в такому трюфелі. Це невелика, але це не так?

Будь-який, я в процесі. Але мій буде шекен. Я не дівчина, і я не одружився на третій раз. Може бути, варто спробувати і дійсно залучати до цієї кредитної історії. Вони говорять половину світу, як це. Ви побачите. І знову знаходжу до себе відповідного будинку. Є багато варіантів, але, ймовірно, всі вони не дуже. Ось ми йдемо.

Звісно, ми радимо ретельно подумати. Покупка і продаж нерухомості є серйозним кроком в наш час. Виготовляючи його 100% невірно. І цікаво. І які батьки поважного читача думають про це, як вони реагують на проблему?