«Сон почав дзвонити мамі не мене, і мати-в-право!»

«Мій мама-в-право і я спочатку побудував неправильні відносини. Але я застрявся в них, як болгар, скаржився Алла. Героїн історії сьогодні впав в пастку, де вона маніпулюється і маніпулюється. Якщо жінка зуміла вийти з неї і як закінчилася її сімейна драма, читати далі в статті.

Я одружений за любов. Але той факт, що мій чоловік завжди слухає тільки до своєї матері, я дізнався після весілля. Богдан і перейшов на Раїса Степановна через те, що мій мама наполягає на цьому. Як ми живемо разом вперше, ми недосвідчений, і все це.

Хоча я мав власну квартиру, я вирішив не сперечатися і подивитися, де це призведе. Ось де все почалося. Моя мати-на-правила мене на кухні і розповіла мені, де все було. А потім ми почали готувати обід разом. Raisa Stepanovna хотів побачити, що я можу зробити і що я можу зробити.

Звісно, нічого не сподобалося. Я не очистився картоплю, як я повинен! Я не зробив багато. Я слухав і зробив все, як я сказав. Мій чоловік перший захопив мій маму, потім він сказав мені: "Все, дізнатися з вашої матері все, все!" Я найкраща!

Я щасливий, як мій чоловік лікував маму. Він був своєрідним, ввічливим і уважним. Не кожен може похвалитися цим. Тим не менш, я жив під тим самим дахом, як Богдан і мій мама-в-право, рано я хотів повернутися до моєї квартири.

Говорячи про те, що. Раїса Степанівна запропонувала орендувати будинок. Вже вдалося знайти орендарів, а також погоджуватися на вартість оренди. Вона забрала гроші. І я слухав, що вона прожила її на: "Все в будинку, Алушці, вся в сім'ї." Ви знаєте мене!

Моя мама-в-одному стала моєю бабулею, але навіть не була найбільшою проблемою, яку я зіткнувся. Я вагітна, син. Моя мати-на-правила мене, щоб сидіти на батьківщині, залишають надовго. Повідомляємо, що зараз вам потрібно ще більше грошей, і Богдан не може тягнути все на себе. Я пішов на роботу і залишила дитину з Раїсом Степановною.

Я часто побачила сина на вихідні. Вона ліва рано вранці і прийшла пізно вночі, коли він гасав. З раннього віку він був більш прикріплений до свого бабуся, ніж до мене, його матері. І перше слово «мама» він звернувся не до мене, а до неї. Це був реальний удар до мене.

Я поділився своїми почуттями з чоловіком. Але він не бачив ніяких проблем з ним: "Ви знаєте, мама хоче допомогти нам. Ми будемо вдячні їй! Але як я можу подякувати жінці, яка, перед моїми очима, відкине моє право бути матір'ю?

Я мав неправильні стосунки спочатку. І я впав в них, як тампон. Але в якийсь момент мій терпіння вийшов. Я зрозумів, що я не хочу жити з Раїсом Степановною і я готовий залишити чоловіка, взявши сина.

2389602

Щоб бути чесною, мій план зрілий протягом місяця. Я був економити гроші, щоб мати принаймні одну сумку. Я звернувся до моєї матері-завдяки про виплату і все, що. Так, так, ця жінка контролює, як я отримав і взяв майже всі мої виплати.

А потім я вирішив. Я запакував мої сумки, взяв мій син і повернувся до моєї квартири. На наступний день я подав за розлучення. Богдан і Раїса Степанівна захотіли взяти дитину на дитину. Але загублений процес. Я зумів отримати сина, щоб побачити мій батько тільки в моїй присутності.

р.

Може бути я зробив неправильне. Але тепер я впевнений, що моя дитина буде рости в сприятливому середовищі. Я тільки шкодую, що я був так багато часу і дозволяв собі протирати ноги.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Під вигадкою праведності і хороших думок можна приховати психологічні маніпуляції і ставлення споживачів. Алла отримала в сім'ю, в якій абсолютно все вдається тільки одна людина - Раїса Степанівна. По дорозі жінка поводиться, як бути сімейний диктаторй Тим не менш, основний характер прийшов час, щоб зрозуміти це.

Все, що сталося в Аллі, стала реальним уроком життя для неї, який вдалося пройти. Хочу вірити, що вона поставить сина на ноги і зможе пояснити йому, чому він виріс без батька. Що ви думаєте?