Бабця якось здійснювалась збереженням, під час сезону розкочується в банки все, що було в саду, я зберіг її рецепт до теперішнього часу.

Як це можна підключити? збережені З сильною родиною зв'яжуться? Виявилося дуже близько! Антоніна Григоріївна знає це в першу чергу, який проходив на її онуку на спадщині не тільки унікальну кулінарну книгу, а й секретне повідомлення. Що це про те, що саме вона допомогла головному персонажу сьогоднішніх сюжетів, читайте далі в статті.

Моя бабуся була зачарована консервованим м'ясом. Під час сезону вона могла розкачати огірки, помідори і навіть яблука в банки. Вона також виготовлена з домашньої консервованої риби. У храмі і сміхався пальцем. Але я ще зберіг її рецепти.

Бабця врятувала всі її кулінарні ноти в старому зошиті, що вона збереглася як яблуко її очей. Коли я був маленьким, вона не дала мене біля неї. Я боявся, я буду руйнувати щось в ній. "Я збираюся йти, і ви будете володіти цим скарбом." Ви не пошкодуєте!

р.

Я не можу стояти готування. Мій бабуся пішов, коли я був 18. Серед своїх речей я знайшов, що ноутбук з рецептами і взяв його за себе. Я дуже не даю, щоб приготувати їх.

Після 5 років я знайшов її знову в коробку з різними меморабіями, які я був накопичув протягом усього життя. Я пропущений бабуся так багато, тому я вирішив читати всі її ноти. В середині блокнота я прийшов на дуже барвисту сторінку з консервованої м'яса: секрет Рецепт.

Слово «секрет» мене вказав, тому я вирішив вивчити цей рецепт докладніше. Етапи підготовки не здаються дуже важко. Я не знаю, що це м'ясо було настільки особливим. Наприкінці рецепта мій бабуся написав повідомлення.

«Цей рецепт прийшов мені з моєї матері. І її. Як тільки він був завдяки йому, що я досягла доброї волі свого майбутнього чоловіка. Я відсвяткував свій 20-й день народження в будинку. Всі страви, які я готував себе, і хлопці оцінили свою варіння. Незважаючи на велику кількість ласощів, консервоване м'ясо було на голові столу. Арсенія вперше отримала зразок. Я ніколи не забуває очі світіння. Не дивно, що спосіб до серця чоловіка лежить через шлунок, написав мій бабуся.

В кінці вона додала, що вона вірила в чарівну силу цього рецепта. Ба вважає, що будь-яка людина, яка спробувала м'яса, маринована цією технологією, буде закохатися з жінкою, яка її варила.

Історія моєї бабусі дивилася мене. Я запитав маму, якщо вона почула про це. Вона відповіла ще більш дискуровані мене: «Таніуш, ви не вірите, але це чистота правда». На ранні дні моїх відносин з батьком я використовував для лікування його до консервованого м'яса, що ваш бабуся використовується для варіння. Він помирає від кожного прикусу! Через місяць він запропонував мені. й

р.

Це, нарешті, переконаний, що я мав зробити мій бабуся м'ясом. У мене є молодий чоловік, якщо ви знаєте, що я маю на увазі. Що робити, якщо це дійсно працює? До речі, я вирішив поділитися рецептом пам'яті мого баня. Я не знаю!

М'ясо консервоване: секретний рецепт Пропорції цього рецепта розраховані на 10 півлітрових банок.

інгредієнти
  • 2.3 кг яловичини або свинини
  • 1 кг цибулі
  • 800г морква
  • 300 г петрушки
  • 20 мл рослинної олії
  • 135 г цукру
  • 55г сіль
  • 520мл оцет
  • 390 мл води
  • 15-20 шт лавкового листа

Консервоване м'ясо: приготування
  1. Наріжте м'ясо на однакові шматочки. Каркас його в чавуні власному соку на 40-50 хвилин. М'ясо буде готове, коли воно стає сіруваним. р.

2. Покладіть пару змивних лаврових листя на дно стерилізованих банок. Зніміть цибулю і поріжте її кругами товщиною 2-3 мм. Очистити моркву і порізати овочним кубом, подрібнити петрушку. Поставте овочі в рослинне масло і поставте їх в банки.
  3. Потім покладіть м'ясо в гарячі банки. Попередньо злити весь бульйон, який утворюється під час приготування.
  4. Фільтрувати бульйон і залити його в емальовану каструлю. Додати воду, цукор, сіль. Заварити рідину 2-3 хвилини. Потім зніміть горщик з вогню і додайте оцет до нього. ретельно перемішати.
  5. Готові забрати банки. Його температура повинна бути не менше 70 градусів. Розгорніть канву і вставте її в зберігання.

Ви коли-небудь готували консервований м'ясо? Якщо так, обов'язково поділіться своїм авторським підписом у коментарях. А якщо ні, то обов'язково порадуйте своїх близьких смачними стравами з дивовижною історією!