Багатий чоловік не схожий на те, що з ним в бізнес-класі буде літати жінку з трьома дітьми, але слова пілота зробило його притулок.

Ми знаємо, що зовнішній виглядй Однак виникають ситуації, коли ви не зможете оцінити людину тим, що він схожий на те, що він носить і так далі. Звичайно, це не варто. Цікава історія цього разу підтвердить. Ми сподіваємося, що ця історія призведе до важливих думок!

Катя перший бізнес-клас, тому вона була дуже нервовою. Вона ніколи не проживала трьома дітьми. Перші проблеми почалися на етапі реєстрації. Жінка була майже остання, щоб увійти в літак.

Політ стюардеси під керівництвом Катя та її дітей до своїх місць. Однак перед тим, як відійшов час, так як людина, що прокинулася біля запалень. «Що таке пекло? У мене є важлива бізнес-зустріч за 10 хвилин, я не збираюся перенести інші діти людей навколо мене! Вони відносяться до економіки, не в бізнес-класі! – сказав пасажир, одягнений голкою.

У той час як учасник рейсу спробував заспокоїти незадоволених, діти захоплювали свій перший рейс. Катя бажала западати через землю. Вона побачила, що чоловік був нервом і не хотів незручності. "Я можу змінити місця, якщо один з пасажирів погоджується змінити місця." Не проблема. й

«Ні, що неприпустимо. Ви сплачуєте гроші за свої сидіння, тому не варто перенести в будь-яку точку, учасник рейсу звертається до Кате. Вона сказала, що вона буде називати посадових осіб безпеки, якщо він не заспокоївся.

Попри те, що мова рейсу, Катя все одно відчувала Діти попросили бути максимально тихим, і людина сказав: «Не хвилюватися, ми не будемо турбувати тебе. й

Повернувшись назад. А потім він сказав, я сподіваюся так, леді. Я вже пропустив важливі переговори, оскільки мій попередній рейс був скасований. І останню річ в світі хочу літати на неспокійне розмотування когось хребта!

«Не скажеш, що про дітей!» Вона сказала: Але чоловік не слухав її більше. Він кладемо на навушники і зануривши себе в роботі. Я повинен сказати, що він промовився досить гучно. Катя почула його обговорення проекту, пов’язаного з виданням книги.

Тим не менш, діти Катя закохали, і вона занурилася в її думки. "Чому я хочу, що погано? Я одягаю найкращу сукню. Я не можу вірити, що хтось незнайомець може зіпсувати настрій так багато, вона думала.

Вона згадувала слова своєї матері, які завжди розповідали її, що появи були загиблими. І тепер, спостерігаючи за цим державним бізнесом, вона була переконана. Не можна сказати, що такий чоловік може бути ірде до жінки з трьома дітьми перед цілою площиною.

Половина години до приїзду, бізнесмен завершив розмову через відеопосилання і нарешті припинив шум. Він знову дивився на Катя і сказав: "Ви дуже пощастили, що ваші діти не заважали мені." Я просто зробив найбільшу угоду цього року!

Жінка спробувала пригнічувати її негативні почуття, але після цього твердження в її адресі просто не вдалося стояти: «Чому ви за 2 години вирішили проблеми роботи і заважали відпочивати, поки діти спокійно набридли.» Якщо у вас є люди, то це було! Я не можу вірити, що у вас є нерв, щоб розповісти мені на всіх. Якщо ви не зупинилися, то мій чоловік...

Катя не встигла закінчити. У салоні літака звучав голос пілота, який оголосив, що незабаром буде посадка. А потім, розірвав правила, сказав пілот, "Я хочу подякувати дружині за згоду супроводжувати мене." Це перший раз, коли я був на рейсі A-Class, оскільки я постраждав серйозною хворобою. Я був дуже нервовим. Katyusha, я люблю тебе! Поцілунайте наші діти для мене!

Після слухання цих слів Катя ламається в сльози. А чоловік розумів, хто чоловік був. Він трохи своєї мови і ніколи не говорив її знову. Я не мав гайок до апологізації. І це не потрібно. Вона думала, що він незабаром зможе знову захопити коханого чоловіка.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ніколи не судити людину, як вони виглядають. Це приплив і неправильно. вона не може виглядати, як вона може дозволити собі квитки бізнес класу. Однак, на відміну від arrogant businessman, вона поводиться належним чином. Хочу вірити, що ця ситуація змінить ставлення чоловіка до інших, і він більше не познайомить людей на одязі. Що ви думаєте?