12
Вже в Україні з’являться питання про географію без загиблості, а сучасний студент кинувся в Google.
Переважна експанія Росії з її різноманіттям. Тільки часові зони від Kaliningrad до Владивостока повинні перехрестити 11. І ліси, поля та річки, як Лебедєв-Кумач, просто не можна розраховувати. Але часто буває, що пам'ятки заморських курортів відомі нам набагато краще, ніж унікальні кути рідної землі. Пропонуємо читачам географічний тест з відповідями. Ці 11 питань покажуть, як добре ви знаєте країну, яку ви живете.
Російська географія Тест з відповідей
Я сподіваюся, що наші географічні тести допомогли вам освіжити підручник школи. Так само можливо, що хтось надихає від пилу намету і зайде на захоплюючу подорож по мальовничих просторах рідної землі.
- Назва найбільшого правого притоку Волги.
(a) Кама
(b) Сура
Ока
Самара - Що з цих російських міст найближче до Каспійського моря? (a) Жорстке
(б) Кізляр
(c)Природні
Нальчик - Скільки моря миють берег Росії? р.
(а)7
(б)11
(c)13
(г)15 - Що таке ім'я гірського хребта на фото?
(а) Діхтау
(b) Великий Тата
(c)Мунку-Сарда
(г) Лена Піллер - У якому регіоні є тільки одне місто?
(a) Республіка Алтай
(b) Трансбаїкська область
(b) Республіка Хакасія
(d) Єврейський Автономний регіон - Якими з цих річок є природний кордон між Західним і Східним Сибіром?
(a) І
Лена
Іртиш
Єнісей - Який озер свіжої води є найбільшим в європейській частині Росії?
(a) Озеро Ладога
(b) Озеро Onega
(c) Озеро Див
Баікал - Назва найвищої гори в Сибіру.
(а) Віктор
Панчохи
(c) Белуха
Гурхар - Яке озеро в Уралі вважається найвищим?
(а) Тургояк
(б) Зюраткул
(c) Увільд.
Калкан - Воркута і Сиктівкар знаходяться в...
(а) Республіка Саха
(b) Удмур Республіка
(b) Республіка Комі
Республіка Бурятия - Що з російських річок є найдовшим без притоків?
(а) Єнісей
І
Волга
(d) Лена #Questions
Подаруйте мені географію.
Що найдовший рік в Росії?
— Rollend (@yullmurr) 14 грудня 2016 р.
Питання, як ви бачите, не так просто. Не існує консенсусусу серед неточних речовин.
- Багато людей, ймовірно, обрали Kama. Дійсно, ця річка переносить Волгу в районі басейну і вважається її найбільшим притоком. Але питання - сказав "правий приток". І найбільша права притока Волги Ока.й
- Місто кізляр Розташована на території Каспійського нижнього краю в дельті річки Терек.
- Росія миється 13 моряй Балтійський, Чорний і Азов належить до Атлантичного басейну. Баранти, Білий, Кара, Лаптевське море, Східний Сибірський і Чукчи Морські Берінгово, Охотськ та Японська - до Тихоокеанського басейну. Каспійське море закрите і не належить до будь-якого з океанів.
- гірський хребет Великий Щоч. Розташований на кордоні Республіки Адигея та Краснодарської території. Це частина природного парку Big Thach. У 1999 році увійшов до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
- Горно-Алтайськ Столиця країни Алтай. Ойро-Тура.
Я сподіваюся, що наші географічні тести допомогли вам освіжити підручник школи. Так само можливо, що хтось надихає від пилу намету і зайде на захоплюючу подорож по мальовничих просторах рідної землі.
Як молитися Господу, щоб дати миру в усьому світі, сильні молитви
Колишній студент журналістики Московського державного університету, який працював тривалий час, як бариста, навчав мене, як зробити кращу каву в світі.