Після нещасного випадку він не хотів бачити її більше, він залишив її, не знаючи найголовнішого.

Статистично, кожен другий дорослий зіткнувся з недовірою в відносинах і єва ангеліна Це може сказати вам багато. Це те, як ми створили: ми на зовнішній вигляд навіть з коханою людиною, навіть в тих моментах, коли здавалося б, вам потрібно повністю розслабитися і довірити вашій душі mate.

Це одна річ, коли ревнощий відвар у венах молодих людей – перші стосунки, неформовані психіки, незначний досвід. У цей період всі почуття нагріваються до ліміту. Але коли «яскравий Отелло» є дорослим, речі гірше. Деякі експерти навіть стверджують, що це може бути симптомом деяких психічних захворювань. У будь-якому випадку нічого приємного.

Дитинство Максим повністю відповідає своїй назві. У старшій школі його батьки розповіли йому, щоб зробити його кращим. Математика не працює – ми наймаємо викладача, поганий на мовах – ніщо, додаткові заняття також допоможуть. Навіть добре збережений чотири в фізичній освіті стало приводом для зарахування в футбольний розділ. До школи він практично не мав реальних друзів.

З іншого боку, він дав хороший поштовх до вашої кар'єри. Після школи, Максим, дорослий, не знайшов важко пройти іспити до інституту безкоштовно. Учителі: він був акуратним, обов'язковим і завжди готовий до занять. Як кулемет. У той же час хлопець не переносить ніяких відволікань від навчального процесу: він не може бути заподіяний, щоб допомогти з важкими кріслами, перенести реагенти в інший клас, навіть на прохання перенести щось іншому студенту, він відмовився. В принципі.

Хоча, можливо, це не було. У той факт, що він не в змозі правильно приєднатися до нової команди навчання. У минулому він не міг зробити друзів зі студентами, бо вони занадто різні. Але коли необхідно допомогти однокласникам, Максим не відмовився. Він розумів, що таким чином він гарантований тихий життя без позбавлення волі і позбавлення волі, так як це відбулося в шкільні роки.

Навіть під час вищої освіти Максим знайшов хорошу роботу. Він пішов на фірму після пар, іноді навіть замість. Він був легко навчатися, і кожен розумів, що диплом був гарантований хлопцеві. Чому не варто займатися кар'єром. Паралельно він також засудив одного працівника, який також почав працювати рано, точно після інституту. Він був радий судом перспективного хлопця, і навіть трохи молодшим, ніж її.

Вони починають жити разом. Продовжити роботу, звичайно, було нудно. Але що б ви не робили для відносин. Не залиште когось, щоб побачити вас рідше? Це гарна ідея. Руслана розуміла це, теж, і просто спробував знову не турбувати кохану з маленькими речами. Хоча, щоб бути чесною, вона не бачить ніяких недоліків в ній. Примітити протилежність. Він був занадто правильним, навіть до точки нудоти.

Це кілька років. Вирощена пара вже добре розраховуються. Максим пішов на ще більш перспективну роботу, Руслана залишився там. Молода людина все одно добре справляється з життям, вирушила на відпочинок. Макс навіть мав друг, з яким вони пішли грати в басейн пара разів на місяць. Як це нормальне життя.

Все добре пішло, і голова сім'ї навіть подумав про переміщення в іншу квартиру: центр міста, відмінні ремонти, все необхідне поруч: від магазину в тренажерний зал і салон краси. А що-небудь занурення його пізно. Я не розумію. Якщо життя була якось однотонним, так і без турботи, то жінка все частіше переїхала в інший номер обов'язково з телефоном в руці. Я не можу говорити про це. Проблема, яка почалася як дитина.

І після поїздки з другом до бару Максим натягував на перевороти. Він розповів про свою проблему, яка здивувала друга. Він не міг уявити, що така щаслива людина може мати труднощі. А потім пішли не зовсім заспокійливі розмови, які привели друзів тільки одному думці: обманювати.

Але ввечері. Максим вирушив додому, щоб спати і в той же час відірвати погані думки з його втомленої голови. На наступний ранок він не пам'ятав приїзду додому, нехай тільки зробив свої висновки. Але з периферійним поглядом я знову побачила, що Руслана повернулася до ванни зі смартфоном. Головний біль, викликаний Максимом, щоб змінити його розум.

Але на наступний тиждень після роботи людина раптом запам'ятовує деякі деталі своєї розмови з другом, і настрій впав в той же другий. «Як так, я намальовував висновки для себе. Я просто забули про них. А потім побачила її знову з телефоном. Все правильно, я приходжу додому і з'ясуйте його.

Після 5 хвилин на телефоні. Невідомий номер сказав, що Руслана тепер в лікарні. У мене був нещасний випадок. Ніщо серйозно, але вона потребує миру. На додаток до неї був ще один чоловік в салоні, і він отримав більше. З очей, що тягнеться від великої кількості емоцій, Максим тільки просить адресу і кількість приміщення. Він пішов прямо на станцію.

Право від дверей, він почав торгувати. Навіть маска не працює. Він подрібнився довірою, з поганою. Я пам'ятаю, скільки разів і де Руслана побігла з ним зі своїм телефоном. Як багато дівчат, які можна знайти за нею? І тепер їх відносини над. Дівчина була свідомою, але досить слабкою, щоб відповісти на щось чітке. Але Максима вже збуджена. В кінці він прокинувся над своїм екс-любителям і збивав:

- Я не можу подивитися на вас зараз, тому я пішов.

З очей Руслана повільно згортається гіркими сльозами. Смішні вирази не змінювалися, але навіть зовнішній вигляд знав, що дівчина в лікарняному ліжку страждала. Незважаючи на те, що знеболювальник, який повинен був полегшити біль, все спалюється всередині. Стійкість, непорозуміння і таке страшне неможливе.

У наступній кімнаті брат Руслана несвідомий. Він мав зламаний стегна, тому лікарі вирішили, що він повинен отримати трохи сну. Не допускається мінімум Максим. Пацієнту необхідно відпочивати.

Чи має сенс пояснити Руслану Максиму після того, як її брат є великим дизайнером інтер'єру? Справжній професіонал. І хто краще звернутися, якщо ви хочете переїхати? Хоча його ціна тег нестерпний навіть для Максима, для сестри він завжди буде відповідати. До цього дня. До цієї ситуації.

Габаритний зображення

Коли ви думаєте, що ця родина згорнула? На даний момент Максим вперше вирішив, що його жінка зраджувала на ньому? Або ж, можливо, всього в гостинній кімнаті? І це сталося набагато раніше, коли його батьки не дозволяли хлопчику розвивати в соціальному напрямку і вирішили зробити його успішною людиною всіма засобами? Цікаві думки людей.