Чому досвідчені дієтологи називають насіння льону в раціоні

Флакс прийшов в життя, коли я ліквідував всі продукти тварин з мого раціону. Разом з горіхами та іншими насіннями вона стала джерелом здорових ненасичених жирів для мене. Однак це не всі переваги, які льон приносить організму. Про це, Як правильно використовувати насіння льону І чому це необхідно, я розповість в нашій статті.

Як використовувати насіння льону насіння льону містять велику кількість мікроелементий Наприклад, кальцію, марганцю, магнію, калію, фосфору, а також заліза, цинку, натрію та міді. Крім того, це магазин вітамінів групи В, А, С і Е.

990 р.

Len є великим. волоконно-стафй Тому продукт можна використовувати для поліпшення травлення. Крім того, насіння містять омега-3. Однак тут важливо бути чіткими. Омега-3 є цілою родиною кислот, що включає в себе docosahexaenoic (DKG), eicosapentaenoic (EPA) і альфа-ліпоїчні кислоти.

DKG і EPA кислоти виявляються в великих кількостях в жирній морській рибі і приносять найбільшу користь організму. Насіння льону просто не вдається. Цей продукт містить лише кислоти ALA.

В теорії вони можуть перетворюватися в DKG і EPA кислоти. Але для цього вам доведеться виключити всі масла з раціону і їсти льону (або шию) у великій кількості. Для цього немає виправдання. Якщо ви їсти традиційну дієту, ваше джерело омега-3s є рибою. Якщо ви не їсти тваринні продукти, то слід звернути увагу на тегану омега-3 добавки. Я пишу їх на регулярній основі.

Існує думка, що льон може бути використаний для втрати додаткових фунтів. Щоб зробити це, досить росити тільки 1 ч.л. насіння вранці на порожньому животі і пити їх великою кількістю води. Однак навіть в цьому питанні все не так зрозуміло.

По-перше, не повністю змащені насіння льону набрякають в шлунку і створюють ілюзію сати. Так ви не хочете їсти, і ви закінчите менше їжі. Але в той же час льон через його оболонку не зазвичай засвоюється. Саме тому насіння льону слід споживати. пюрей З цим завданням звичайну каву болгарку впорається з крохмаль.

По-друге, льон сприяє видаленню зайвої рідини і токсинів з організму. Це призводить до того, що фігура на вагах стає меншою. Товсті не йдуть. Так не припустимо, що за допомогою насіння льону можна обрізати надлишки.

Чому досвідчені дієтологи називають насіння льону в раціоні р.

Один спосіб або інший, льон дійсно корисний для нашого тіла. Наприклад, вигідно впливає на стан шкіри, волосся і нігтів. Крім того, цей продукт має безліч цілющих властивостей. Детальніше про це на малюнку.

Способи вживання насіння льону Len може бути дійсно споживаний вранці на порожньому животі. Для цього 1 ч.л. насіння необхідно засипати в каву болгарку і залити склянкою теплої води. Це допоможе поліпшити травлення. Однак той самий продукт буде працювати, якщо ви просто додайте його до одного з ваших страв у формі мелена. Як ранкова вівчарка.

Я люблю робити лляне яйце для приготування вівсяного. Для цього натерти 15 г (1 ст.л.) льону в кав'ярні і залити 4 ст.л. л чистої води. Потім ретельно перемішайте і дайте масу на 5 хвилин. Ці пропорції призначені для заміни 1 курячого яйця в випічці. I, наприклад, додати льону яйце до кульок.

Крім того, для живлення білків можна додати мелений льон. А також готують сирі злаки з насіння як самостійних страв. Для цього 3 ст. л льону на 1 порції досить. Просто подрібніть продукт і змішайте з будь-яким фруктовим або ягідним пюре, нагрітим кокосовим або будь-яким іншим молоком. Заварити кашу на 5-10 хвилин.

Редакційна консультація У магазинах продаються лляні борошно і посів. Іншими словами, вже подрібнюють насіння льону. Закупівля таких виробів не варто. Справа в тому, що насіння льону необхідно подрібнити безпосередньо перед застосуванням. Точно сума, яку ви будете їсти або пити водою.

Для майбутнього насіння льону окислюються. Вони не тільки втрачають корисні властивості, але також можуть завдати шкоди організму. Крім того, я хочу нагадувати вам, що ваш раціон повинен бути збалансованим. Не худі на лляці. 100 г льону містить 534 ккал, 18 г білка, 42 г жиру і 1,5 г вуглеводів. На добу досить тільки 1-3 ст. л. продукт.

Я сподіваюся, що ця стаття допомогла зрозуміти Як використовувати насіння льонуй Якщо у вас є щось додавати, не соромтеся писати про це в коментарях. Про нас