Автобусний водій взяв хлопчик до кінця невідомого району, який назвав його мумом і сказав, що дитина була в темному приміщенні

Діти для батьків є найбільш цінними і важливими в житті. Кожна мама зітхне більш вільно, коли дитина нарешті заходить додому після школи. А якщо у нього є телефон з ним і матір його знає, де він, вона все ще відчуває себе краще, коли сина або дочка вдома поруч з нею. Повідомлень про те, що «Погляд за здоров’ям дітей» відіграють всіх батьків.

Артем був розумним хлопчиком і завжди розповів про те, що він збирався і як довго він буде в певному місці. Так, коли сина не приїжджала додому з школи і напишіть все про своє місце, Інна була дуже страшна. Спочатку вона спробувала не панікувати, але з кожним хвилиною тривога зросла.

Що робити? Перше, що вона зателефонувала всім батькам усіх своїх однокласників. Вони випитали дітей і дізналися, що Артем у школі став хворим і пішов після другого зрушення в невідомому напрямку. Він був дивний. Чому не мій син закликав його або мій батько? Тема зліва після третього уроку і пішла до зупинки. Побачити його після цього.

Більше годин. Тепер це дійсно серйозне. Не почула свого малюка, хоча чоловік вже назвав всіх його. З моменту зникнення, щоб вона була організована, щоб зробити пошук. Звісно, такі умови захоплювали молоду матір'ю, яка збоїв з тривожністю.

1990Р. 2199Р.

Чоловік здав дружину чекати на вечір і спробувати заспокоїти трохи. Дзвіночок на ніч. Ім'я сина. У каналі звучать небайдужий чоловік:

«Привіт, Я Сергій. У мене є ваш син сидить в темній кімнаті. Будь ласка, приходьте і отримайте його. Я звернув адресу з повідомленням. ?

Виправлені батьки пішли на вказану адресу, не розуміючи що сталося. Дверцята була відкрита Сергієм і привела до кімнати глибоко в квартиру. Його хлопчик був сплячий на ліжку в темряві. Шановні друзі!

Сергій був кермом будинку від своєї роботи, коли хлопчик раптом побігався в дорогу. Дитина дивиться, він хвилював руки і був як ніби з себе. Він збитий в машину з боку і знизився з обличчям. Сергій стрибав з автомобіля і підняв дитину. Він був несвідомий.

Чоловік не знає, що робити. Не вдалося сказати нічого. Людина швидко кладе дитину в машині і поїхав до лікарні. Вони сказали, що дитина втратила свідомість не від зіткнення з автомобілем. Поранений до цього. У клініці Артем дав кілька стібків, і Сергій давав необхідні інструкції і список чого купити. Вони сказали, що хлопчик може бути зайнятий додому.

Експерти попереджають, що через стику дитина може бути страшна, коли він відновлює свідомість. Яскраве світло може зробити речі гірше. Так Сергій швидко приніс дитину додому і кладе його в найтемнішу кімнату. Щойно, як заряджається по телефону дитини, він занурився мамою дитини.

Під час цієї історії, яка відбулася на кухні Сергія, спить Артем вводив двері. Він кинувся в сльози і відразу ж побігти матері. Коли дитина заспокоїлася трохи, він додав до історії чоловіка.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Виявляється, що при фізичному освіті Артем подарував голову важко. Він не хоче турбувати матері, тому він вирішив отримати будинок. На жаль, коли він пішов до зупинки, він став дуже хворим. Хлопчик побіг в дорогу і збитий на автомобіль, який припинив там. Він просто забув, щоб зарядити свій телефон вчора.

На щастя, речі не можуть бути кращими для дитини і сім'ї. Але це може бути дуже різним. Я радий, що в світі все одно подобаються люди. Як Сергій. До речі, хлопчик став дуже доброзичливим з молодим чоловіком. Сергій знайшов невелику, але дуже чуйну і вдячну за порятунку другу. Тепер Артем буде хто-небудь шукати.