Протягом багатьох років вона запрошувала брата, який займався матір'ю, але одноразово оплачувала візит без попередження.

Коли ми виростимо, ми намагаємося влаштувати наше життя найкращим чином: шукаючи гідну роботу, отримайте сім'ю, будуємо будинок, іноді переїжджаємо на нове місце, де зручніше жити. Багато людей роблять це, і нічого не неправильно з ним, досить навпаки. Тільки коли дорослі діти піклуються про своє самопочуття, вони не завжди встигли звертати увагу на старі батьки. Алла живе в іншій країні протягом багатьох років. Спочатку жінка пішла на роботу, потім зустрілася з чоловіком і одруженим. Вдома Алла залишалася старшою матір'ю і молодшим братом. Так як мама живе далеко, жінка не може піклуватися про себе і попросити її брата дивитися після її матері.

Протягом багатьох років вона запрошувала брата, який займався матір'ю, але одноразово оплачувала візит без попередження.

Коли я пішов за Польщу 10 років тому, мій мама ще був життєрадісним і веселим, мій язик не повертався називати її старою жінкою. З кожним роком я спробував приїхати до свята і подарувати подарунки. Коли я одружився, немає часу. Тоді я мав дитину. Моя мама живе окремо в с., мій батько здався до мене.

Мій маленький брат залишився з мамою. Закінчив університет і одружився. Після весілля Саша переїхав до міста до своєї дружини. Моя мама трималася в с. і сказала вона була затишна. Спочатку я був не хвилюватися, але після мого 65-го дня народження мій брат і я погодився, що він буде виглядати після моєї матері, допомогти їй з господинею і приносити їжу.

Мій чоловік і я не бідний, але ми не маємо багато економії. У Польщі ми змогли заощадити на невеликій двокімнатній квартирі, де ми живемо з нашим сином. Коли Саша і я погодився рік тому, щоб піклуватися про свою матір, я пообіцяв відправити певну кількість щомісяця.

На гроші, надіслані разом з пансіоном, цілком можливо жити в селі, коли є корова і курчата. Саша погодилася допомогти мамі, але наполягав, що він хотів влаштувати будинок матері для себе. Я задовольнив довго, але тоді я вирішив, що не було іншого, і чому поділився будинок матері, коли я живу в іншій країні?

Мій брат не допомагає мамі. Я відправив гроші до мого брата на картку щомісяця. Через рік я вирішив приїхати з родиною, щоб зробити сюрприз. Я не сказав нічого, щоб мій брат і мама. Коли ми приїхали відвідати маму, то виявилося, що мій брат не допомагає її фінансувати, тільки іноді він буде цегляною деревою і привезти корову до захоплення. Дружина чоловіка ніколи не прийшла, і її мама вже не молодий, її важко впоратися з побутовими обов'язками.

Коли я попросив Саші, чому не допоможи мамі, він відповів, що були пансіонери, що живуть поруч з нею в с., і вони можуть подбати про себе. Коли я бачив мій мама, я знав, що я не можу залишити її. Але не було ніде, щоб підібрати його. Мій чоловік і я в одному номері і дитини в іншому місці. Мама потребує цілодобового нагляду.

Я вирішив взяти маму в Польщу, щоб продати будинок так, щоб ми могли купити більшу квартиру і поселити його з нами. Моя мама в даний час проживає в будинку для літніх людей, поки ми працюємо над житлом. Він живе протягом шести місяців і відчуває себе набагато краще. Я не доглядаю, якщо вона їла. Після роботи я часто відвідую маму, і вона каже, що вона добре виконує.

Мій брат відреставрував мене для продажу мого будинку мама і отримати нічого. Але я думаю, що я зробив право, тому що я думав про добробут мами, не мій власний. Непросто мені, щоб піти на свій день, але я хвилююсь про її і я хочу, щоб мати мати мати гідний старий вік.

Алла вірить, що вона зробила право, коли вона переїхала до Польщі. Щось вірно. Але літня людина, яка проживала все життя в одному місці, навіть якщо він живе в хороших умовах в іноземній країні, може відчувати себе некомфортним. Старші батьки не хочуть турбувати дітей-сиріт, кажуть, що вони задоволені всім. Насправді, це може з'ясувати, що мати Алла дуже самотній і несправжній зовні її стін. Фізичний комфорт – це не так само, як і психологічний комфорт.

Уявіть, що ви прийняли до іншої країни, де ви не знаєте нікого, і не знаєте мови. Як ви відчуєте? Нагородження будинку за кордоном - це комфортне рішення для обох сторін: батьки в компанії однолітків живуть спокійне життя, ігрові настільні ігри і іноді подорожі. Вони забезпечені всім необхідним, але не всім подобається таке життя на схилі років. Що б ви робили на місці Алла?