Чому глядач любив Ніну Усатова і як живе знаменита акторка

Чудовий. Афіша Ніна Усатова Вона запам'яталася глядачам для багатьох ролей у виставах, фільмах і серіалах. І хоча ця дивовижна жінка відсвяткувала свою 70-річчя від дня народження минулого року, вона не має наміру закінчити свою кар’єру. Ми знову побачимо нові проекти.

Сьогодні видання. "Сайт" Я хочу розповісти вам більше про Ніну Усатова і її шлях до слави. Як живе актриса сьогодні і що вона в її вільний час. Уважно багато шанувальників акторського таланту цієї жінки зацікавить більше про неї.

Актриса Ніна Усатова народилася в середземноморському стилі Альтаї. Отець Микола Іванович, повертався з фронту, працював в лісництві. У щоденному житті, а також підняли чотири дочки, які, безумовно, непросто.

Коли Ніна була 7-річна, сім'я перейшла в Курган. Там дівчина пішла в школу, там вона також почала йти до аматорського кола. Вони часто прийшли до міста, щоб грати фільми, і Ніна швидко закохалася в цьому новому світі.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Публікація Спутниккінографії (@sputnikkinozritelya)

Також допомогло, що учителька народної театральної студії змогла запалити у дітей пристрасть до актора. Тому, отримавши сертифікати, майже всі випускники пішли до Москви, щоб ввести знамениту Шкучинську школу. Але це не просто.

У перший рік ні Ніна Усатова, ні її старі друзі вдалося ввести Пік. Я не можу зробити це на рік або два. Хтось дав свої мрії, знайшов роботу, почав сім'ю. Ніна Миколаївна також сумнівалася в її виконанні. Вона працювала рабом в тканинному заводі, в той же час влаштувалася в місцевому будинку культури, де вона дуже сподобалося.

Опубліковано Star Name Day (@zvezdnue_imeninu)

Проте, остання (і вже п'ята) спроба вступати в школу Шчука. І хоча в цьому сценарії Усатова зуміла випускатися з режисерського факультету тільки у віці 27, але це не особливо не перешкоджало її.

Незабаром вона пішла до Котла на сценічні результати. І чекав її повороту, вона була вказана в якості художника і грав на сцені, де вона отримала досвід і просто насолоджувалася роботою в дружній команді. А в 1979 р. перейшов на Ленінград, де стала артистка Молодіжного театру на 10 років. З 1989 року працював у драматичному театрі «Большого».

Публікація театру, виставки, концерти. (@teatro_gram)

У кінотеатрі Ніна Усатова дебютувала, коли вона вже понад 30. Першою була невелика роль комбікорму в фільмі Де зникла Фоменко? Тоді були більш значущі твори в фільмах «Невизначено», «Це моє село», «Мій друг Іван Лапшин». Варто відзначити двосторонній телевізійний фільм «Вітність», де молода актриса отримала одну з головних ролей.

Ще більш відомий приїхав до нашої героїні після кримінальної драми «Старий літо п'ятдесят-треть...» (остання фільму Анатолія Папанова). У цій стрічці Усатова відіграла глухий лист Лідія Матвєвська. А за персуативність образу, актриса навіть вивчала мову входу в одну з шкіл-інтернатів.

Опубліковано Наталія, 60 (@natalja.makarov)

І в складних 90-х і на початку 2000-х актриса Ніна Усатова не зникла з радіолокатора. Серед великої кількості проектів багато хто обов’язково пам’ятає популярну серію «Поор Настя», де Усатова грала хорошу об’єктивну і справедливу варвару. І в цілому, будь-який зовнішній вигляд актора на екрані стала помітною подією, адже в кожній ролі вона виглядала переконливо.

Опубліковано Лілія Ільіна (@liiailina7702)

Сьогодні Ніна Миколаївна продовжує працювати в театрі і діяти в кінофільмах. І вона любить провести вільний час в країні, яку вона купила понад 20 років тому в місті Тоссно, що п'ятдесят кілометрів від Санкт-Петербурга. І будинок народного артиста РФ не відрізняється від сусідніх будівель.

Опубліковано STAVROSDEKOR FURniture (@stavros_ltd)

Усатова припускає, що вона любить робити все тут. І така робота допомагає їй відпочивати душу і тіло, відновлює запаси енергії. Є великий квітник, а овочевий сад з овочами (з морквою, буряком і огірками). Є також російська піч, в якій можна приготувати найсмачніші страви.

Вона така талановита, але скромна, проста і працьовита жінка. Не дивно, що кожен лікує її з великою повагою.

3250Р. 3700Р.

Як вам подобається актриса Ніна Усатова? Повідомляємо нас в коментарях, які проекти згадали самі.