Що робити це правильно

День Господа в 2022 році, як завжди, падає на 15 лютогой Це один з десятих неперекладних свят, що означає «здоблення». Зустрічайте Старе служіння з Новим, Старим світом та Новим християном та зимою та весною. Слово наради найбільш повно передає зміст цього заходу, адже це означає не тільки зустріч, але зустріч меншої з більшим, людина з Богом.

У цей день багато століть тому, слідуючи Старим законам про засвоєння Пресвятої Богородиці (на 40-му день після народження) маленький Ісус до Єрусалимського храму, щоб засвідчити Його до Бога. У храмі Божественна дитина зустрілася з правого Ельдера Симеона Одержувача Божого.

Святкування Господньої зустрічі Господнього є особливим і радісним. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, що запитати в молитві. Засідання Господа і як це зробити правильно. Сильні слова!

Зустріч Господь в 2022 Переглянути цю посаду в Instagram

Повідомлення від No Berge - Ми разом (@bez_berge)

Молитва Господа - це радісна молитва. Все православні віруючі читають подяки молитви Ісуса Христа і Пресвятої Богородиці. Вважаю, що в цей день є спеціальна влада!

Відвідувати храм і промити там. Якщо немає, ми можемо програти в домашніх умовах. Головне, що ваші слова щирі і з серця.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Опубліковано @nikolay. христина

Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа Незрівняні жінки можуть попросити матері Божої Матері на зустрічі з нею доброго, а сімейні жінки для вагітності та легкого пологів. Спасителя проявляється для благополуччя в сім'ї і благополуччя дітей і родичів.

«Свято Боже, від Ви освітлюєте сонце правдивості, Христа нашого Бога, освітлює тих, хто існує в темряві. Ви, праведний старий, радіє в руках лібератора нашої душі, даючи нам воскресіння.

Публікація від Храму в ім'я сенії Блаженна (@agia_ksenia)

Молитва Господнього: «Ми оцінимо тебе над Христом, і честь тебе». «Ваша більшість Чистих Мати тепер приніс закон в храм Господнього».

Небесні обличчя небесного ангела, князь на землі, прийшли бачити як дитину, одягається до храму. Ведуться всіх істот з Матері Некваліфікований, передсвятої Убо з нами співати пісню, радіючи.

Публікація від Церква Святої Трійці (@lutherkirche.marks)

Молитва за щастя на бенкеті зустрічі, Господи! Я пишу вам, щоб дати мені земне щастя і духовне благополуччя. Я променю, почую мене на цей яскравий день, не заперечувати мене, дати мені силу. Занурення мене грішником і абсолютувати всі мої гріхи, для мене п'ятнуть і бажання прийняти правильний шлях, щоб бути ближче до тебе, мій Господь.

Я проповідаю тебе, дарую мені щастя, благополуччя і радість в житті. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амен! ?

Опубліковано Ранній Крістіан Арт (@arly_christian_art)

Молитва за благословення Господнього. Я пишу вам, щоб дати мені земне щастя і духовне благополуччя. Я променю, почую мене на цей яскравий день, не заперечувати мене, дати мені силу. Занурення мене грішником і абсолютувати всі мої гріхи, для мене п'ятнуть і бажання прийняти правильний шлях, щоб бути ближче до тебе, мій Господь. Я проповідаю тебе, дарую мені щастя, благополуччя і радість в житті. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амен.

На додаток до молитви обов'язково обов'язково обов'язково обов'язково обов'язково обов'язковий. Дякуємо Богу і сім'їй Важливо бути в гарному настрої і не впадати в негативні стани смараги і довготи. Забороняється лоскотати, переварити і сісти, щоб не принести неприємностей до будинку.

Також в цей день слід уникати процедур миття і купання. Всі господарські хори заборонені крім приготування і догляду за домашніми тваринами.

Публікація від Храму святого Кирила та Мефодії (@hramkim)

Не всі православні свята падають на один рік. Ви хочете дізнатися дати всіх свят? Далі використовується православний календар для 2022, який ми підготували для вас.

Опубліковано Darkhousekeeper (@bloody.darkhousekeeper)

Як священик з храму говорить, що я відвідую: «Христий без молитви, як птах без крильця, важко засихати в небо без нього!» На зборі Господнього в 2022 році я і моя сім'я обов'язково відправиться до церкви, попросіть Господа за милосердя і подяку всім доброму, що в нашому житті.

Ви відвідуєте храм на зустрічі Господнього? Ви знаєте про це свято?