Найголовніше життя людини. Іноді здається, що це на бензині вдячності, що наш весь світ відпочиває. Звичайно.
Не всі ми звикли бути вдячними.Чим більше людей розвивалися звички дарування, тим більш гармонійно і процвітають наш світ. У світі, де живуть тільки щасливі люди.
У житті Ані було багато речей, але така історія стала вперше. Вона і її мати були бідними. Але в той же час вона допускає, що вона була гарною роками. Часті гроші стали трохи більше, а потім життя показали свої найкращі сторони.
На жаль, дуже рідко. Зустрінемося з кінцем. Моя мама постійно намагалася допомогти іншим, а іноді вона дратувала трохи Андека. Ольга Івановна постійно захотіла худати собак і спробувала давати хоча б щось до кожного бідного чоловіка на дорозі додому.
Дочка була справжньою головоломкою: чому дарувати останні незнайомці, якщо вони не мають нічого їсти? Коли вона попросила маму це питання, вона завжди отримала відповідь:
Щодня ви будете розуміти, що інші завжди повинні дати більше. Не чекайте вдячності, просто спробуйте зробити світ кращим місцем.
Ані мама завжди зробила це. Одного разу вона перевершила себе і зробив щось справді благородно. У квартирі було збиток.
Коли Ольга Івановна відкрилася, вона побачила дівчину на дверцятах. Вона притискала двербеля з її тремткою рукою.
Ось тут: Мій син Вася?
Син, який не більше Ані, і матір її шуок своїх голів одночасно. Виявилося, що син цього бабуся колись жив у цій квартирі.
Тільки Аня і її мама не могли б пояснити бідною жінкою, яка вже не живе тут. Жінки кинулися і відмовилися вірити її. Поки вона заморожує і ламається в сльози з потрійною силою.
Серійна Ольга Івановна швидко приймала її бабуся до маленької квартири. Вона сидить крісельну жінку на кухні і почала виробляти чай і сендвічі. Стара жінка заспокоїла трохи, хоча вона відмовилася вірити, що Василь не був тут.
Ольга Іванівна здійснила, що її бабуся не встигла піти, і це було майже ніч на дворі. Вона заклала своє ліжко в ній, і вона вирішила піти на ліжко на кухні підлога.
Ая була зміщена, вона збиралася дивитися мультфільми, а потім стара леді спить в кімнаті. Мати sternly pulled дівчина.
Не дурно, Анна. Уявіть, чи ви були у цій ситуації? А що? Що робити?
Anya впала німка в шампурі. Вона завершила свій чай і думав про долю її бабуся. Дуже важко пам'ятати багато речей. Наприклад, сина не проживала тут протягом тривалого часу. Вона, ймовірно, не може пам'ятати, де вона живила.
З самого ранку згадуйте.Що сталося. На наступний ранок мій бабуся апологізований, тому що вона розуміла її помилку. Вона також подякувала мамі і дочку за тимчасову притулку.
Мій бабуся сказав мені, що її син пішов з a рік назад. Вона ніколи не встигла допомогти йому. А тепер, коли її пам'ять починає не вдається, вона виглядає для нього надії допомоги. Вона вже була привезена додому кілька разів, як вона бандрувала вулицями і назвав її Васю.
Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Перед тим як залишити, бабуся кладе конверт на кухонний стіл і сказав, що вона хоче дати їй сина. Він потрапив в дуже погану компанію і не встигав захистити його.
Вона завжди шкода. І, можливо, принаймні трохи...Аня і Ольга Іванівна не дуже розуміли, що її бабуся говорили про те, але коли вони дивилися в конверт, все стало трохи чіткіше. Знаходилися гроші. Багато грошей.
Стара леді повинна зібрати їх, щоб надати вам.Жінки захотіли захопити їх бабуся і повернути конверт до неї, але вона вже заморожує слід. На ніч не було.
Мати Ані віддали частину грошей на бідні, і вони довго мешкали на другій частині. Це допомогло їм повернутися на ноги і з бідності.