Чоловік відчайдушний прийняти загиблого брата, але ангел допомагає впоратися з паперовими роботами

Це складна ситуація. З його нюансами і складнощами. Але тема залишається відкритим: є можливість приймати власний брат? З явних причин, що роблять це, принаймні морально, досить складно. Але що ми і люди, від часу, шліфувати зуби, робити правильні і правильні речі.

р.

Пелес Пітер, звичайний менеджер, не думав про те, щоб вийти за будь-які незручності. Він був наймолодшим з двох синів. Партія, робота, жінки. Чому падають в цю нескінченну сім'ю, коли все добре. Крім того, старший брат вже зумів «розумити» спадкоємцеві. Ні, Життя Pete не загрожує...

На стінах невеликого ресторану тут і на поверхню чистої, блискучої кухні створюється яскрава льодовика. Петро відверто нудно: один раз на тиждень він опинився в вечері в гідному місці, поодинці, де можна спокійно розслабитися і фізично. Їжа вже збиралася більше, як бонус.

Справжня драма розгорталася на наступному столі: класична сліпа дата не піде згідно плану одного з учасників. Товстий, пухкий і неприємний чоловік, замість чарівності гарної дівчини з галантрі і тактом, навпаки, почав поширювати руки. І чому б не сталося в той же час? О, жінки. Навіть в критичних ситуаціях вони думають про те, що інші будуть думати.

- Сестра, привіт! Що ви робите тут? Я сидю поруч з вами, я не думаю, що ви. Хто це, ви хочете зустрітися?

Дівчина зірвала на Петро з ненадійністю і непорозумінням. Але після того, як я помітив ледь помітний лебідок і відкритий, злегка в'ялена посмішка незнайомця.

- Так, Саша. Хай. Ми зробили, я буду там, океї. Де ти сидиш? Я не помітив.

Тоді чоловіки дивляться один на одного. І в цьому випадку Пете був просто щасливим, що він пішов в тренажерний зал. Під сорочку ви можете легко побачити торшер. На жаль, на практиці це не впливає: Петро не може боротися з усіма. Тим не менш, для товстого супротивника це було досить. Він миттєво втратив всі інтереси в його супутнику і зараз просто подивився на кут меню, закривши голову низькою.

р.

П'яти і Катя, як дівчина представила себе, мав хороший час. Вони знайшли пару цікавих тем, сміхалися і навіть пообіцяли зустрітися один раз. Петро змушений залишити терміново для бізнесу, але він чекав прибуття таксі і особисто переконався, що його новий друг в ньому самотній.

За чотири дні Петя не була визнана. Він сидить всю бліду, скручуємо. У набряклих очах були сльози. Невелике дослідження, в якому він тепер сидить був буквально голодом з різними фотографіями та іншими тріфлями, які Петра так люблять бути відволіканими. Але тепер він не зацікавив нічого в цьому світі. Погані новини. А брат і його дружина були в аварії. Не вдалося втекти.

Моя голова була заповнена абсолютно різними думками. Він не залишив нікому, ні батьки не залишилися. Всі плани, які він і його брат хотів здійснити згортання на ніч. Вони мали гарне ставлення до сестри. Що ми робимо зараз? Ісус!

Товстий як голка, біль пронизив храм відчайдушного чоловіка. Артур Артур, niece. У той час він був з няні і тепер він був абсолютно. Смішні хлопчики, безневинні душі. Що він зараз? Брат волі, звичайно, не залишався. Не показувати такий випадок. Але залишаючи хлопчика з бабусям неможливо.

Пелес Свонак, на жаль, люди "со-со-со". Єдине, що вони можуть поважати, що вони знайшли один одного. На весілля дочки вони не дарували копійки, не дивно, що всі вони зацікавилися життям на дні пляшки. І скільки грошей витягують з любого брата Петра Я задаю, що вони навчать їх онука.

Тепер потрібно зібрати всі заповіти в кулак, покласти нещасний випадок вашого брата на фоні і подумати про те, що можна зробити в цій ситуації. Для прийняття дитини брата. Очевидно, що це єдине право рішення. Після цього ритм життя зміниться. І Pasha доведеться регулювати. А брата його до того ж.

Боротьба знайти нормальний юрист не працює. Хтось не був компетентним, а інші просто зайняли будь-який бізнес без гарантії. Зрозуміло, більшість людей вважають, що для хороших грошей знайти фахівця не складе труднощів. Але виходить, щоб бути різними.

Петро повністю забув про їжу і роботу. В кінці часу, і ніякого сенсу не додано. Закрите коло не відрізняється. Я мав очистити голову. Може бути розчин на поверхні. В кінці можна буде вести переговори фінансово з неправомірними. Хоча це таке постріл, що остання сорочка буде знята, обов'язково.

Моя ніжка пішла в улюблений ресторан. Атмосфера, спокійна музика на фоні та розважальна атмосфера. Я хочу відпочивати, але радість далеко. Всередині вікна, сніг і вітер, і тут комфорт. Вам необхідно замовити якусь каву і перевірити свій ноутбук. Maybe є щось lurking там ...

- Гей, Петья. Що долі? Я ніколи не думав, що я знову побачила. Я знаю, що ми зустрілися тут.
- О, hello Katie. Ніцца, щоб побачити вас. Ти океї? На жаль, я не маю на увазі. Сімейний бізнес.
- Розкажіть мені, лицар в блискучій броні. Не хвилюйтеся, це між нами.
- Шукайте, ви не знаєте хорошого юриста?
- Адвокат, так. Сісти перед вами. Що сталося, врятував виворітну дівчину і ви зашли?
- Ноп. Ви серйозні про ...?
- Я, закінчив Інститут Херсона. Чому ви не можете йти вперед? Дівчина з хвилювання і інтересу навіть дилатовані учні.

За 20 хвилин Петро розповів про свою історію. Його брат і його дружина, його нефрит і його брат Чоловік просто зламав, бо він не міг би поділитися своїми проблемами і емоціями з кимось більше: виявилося, що всі його друзі були чимось схожими на знайомства, ніщо більше. І найближча людина недавно збита в машині.

Катя слухала і впала в любов з чоловіком сидячи перед нею. Тим не менш, внутрішній професіонал не втратив нитку розмови і не слово з Монораги Петини втекли її. Ситуація складна, але все можна вирішити. Пощастило зустрітися знову.

Увечері вони входили до стану, щоб бути максимально підключеними. Петро став клієнтом Катерини, і вона виграла майже всі її справи. Тепер він більше не думав про те, де висить на вихідні і яка дівчина зустрітися: блондинка, рудоволосий або брюнетка. Всі думки були зосереджені на налагодженні вашого проживання на потребах нового маленького гостя.

Зробіть красиву дитячу, купуйте іграшки. Дізнайтеся, які документи потрібні для найближчого дитячого садка або школи. Також потрібна жінка. Розумний, серйозний і відповідальний. Де можна знайти? Всі його друзі відрізнялися лише красою і підвищеною впевненістю. Єдиний виняток був... Катя? Починали бути цікавими. Може бути, ми повинні ввести їх до Артура завтра.

Епілог 82700

Хто знав, що справжній гранат може спровокувати цілу ланцюжок подій, які будуть впливати на життя Петра і Катерини? Але іноді життя повністю логічно. Хто знає, як це закінчиться. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.