Лідія Михайлівна – суддя з досвідом. Вона неодноразово мала зробити захисників розчаровує вироки. Однак, незважаючи на це, жінка переконана:
Кожен має право на другий шанс. І якщо героїня може дати її, вона обов'язково зробить це. Це саме те, що сталося на дачі своєї кар’єри, коли 18-річний хлопчик припав до суду Лідії Михайлівни. Що відбулося і як закінчилося ця історія, читати далі в статті.
Як дитина, я завжди стояв для тих, хто був Я не знаю, чому люди погані речі і боляче один одному. Я вірно вирішив, що я б виросту і почати допомагати іншим, щоб переслідувати правду. Мої батьки спонукали мене стати суддею, і ця професія привертала мене.
Я навчився добре і я половив все на літа. Крок за кроком, моя кар’єра вирушила, і я насолоджувалася охоронцем замовлення та правосуддя. Коли я був 25, я одружився гарною людиною, з якою я більше не мав боротися і довести що-небудь.
Антон зробив мене щасливою жінкою у світі. А потім я подарував дочку, і наше життя різко змінилося. Я почав працювати ще більше, і присвячуючи весь вільний час до чоловіка і дитини. Ми працюємо з нами, але я намагаюся допомогти їй набагато більше, ніж я можу.
Мій чоловік часто псує мене, що ми не відпочиємо на всіх. Нещодавно він дав мені сюрприз: він купив квитки до Італії на тиждень. Я не втрачу в будь-який час, тому я дійсно збуджу. Коли я отримав на площині, я не мав ідеї, що чекав мене. Коли пілот почав говорити, мій сердець вирушив свої підбори.
Я почув болісно знайомий голос і вирішив на всі витрати, щоб дізнатися, якщо я був неправильним. Це, 20 років тому, коли я був вагітним з Наталею, я був судом. Він був лише 18 років і його доля залежать від мого рішення.
Займав участь у поганій компанії, яка займалася птихами. Цей хлопець не вкрав нічого себе, він просто переконаний, що поліція не прийшла. І в один день ситуація вийшла з контролю. Поліція прибув раніше і половив бідну людину червоною, а інші вдалося врятувати.
Щоб врятувати себе, він повинен виявити всіх членів банди. Але вони не залишалися в боргі і розбили хлопця половину своїх злочинів. Я зустрівся з цим. Я знав, що я буду руйнувати своє життя, якщо я поставив його під арештом. І я також знав, що він насправді не був
Коли я повністю виправив його і виходив з пансіонату, захисник чекав на двері: "Я шкода." Дякую! Я пообіцяю, що я не даю тебе і стати хорошою людиною! Я вірю, це було приємно, але слова хлопця я не взяв серйозно. Я знав, що я ніколи не познайомився з ним. Але його шлам голос застрягнув у пам'ять.
В той час як на площині, я почув його знову. Коли ми приїхали, я чекав пілота, щоб побачити, чи це було правою дитиною. І я не помилився! Він вийшов і помітив мене прямо. Відразу він підійшов і з посміханням на обличчі сказав: Привіт, Лідія Михайлівна! Як ви можете бачити, я тримую обіцянку. Дякуємо за Вашу другу можливість!
р.
Мій колишній захисник дивився так щасливий, що я трахнув в сльози. Це випадок, коли ви усвідомлюєте, що ви зробили право, славою. У цих моментах я відчуваю себе більш глибоко, ніж коли-небудь моїй причетності до людської долі. Тексти пісень, а це означає: І як чудово знати, що все це не для нічого!
Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Люди дійсно заслуговують другий шанс. І тільки підтверджують такі добрі та дотик історії. Ми дуже раді, що Лідія Михайлівна подарувала 18-річній хлопець, який торкнувся, можливість розпочати життя з нуля. Можливо, вони дотрималися, щоб зустрітися після довгих 20 років, щоб героїні знову переконалися, що вона зробила право.
р.
Якими почуттями стала ця історія?