Навіть якщо жінка виглядає чудово, є звички, які дають їй віку гірше, ніж зморшки.

Доля жінки непросто. Що можна сказати про мудрих жінок? Вони намагаються мати час на всіх фронтах: і працювати на три, і добре виглядати, і підняти дітей, і сім'ї гнізда для тепла. Зрозуміло, багато людей вдалося. Звичайно, це не відбувається без наслідків. Зазвичай настрій і психічний стан страждають. Нерідко настає банальний пагін.

Ці жінки знають, як балансувати всі аспекти життя. Вони встановлюють пріоритети, вирівнюючи всі завдання відповідно до рівня важливості. І звичайно, для всіх жінок важливо абсолютно різні речі. Хтось кладе сім'ю першим, хто - робота, і деякі - зовнішній вигляд.

Можливо, перше погане місце, яке зраджує жіночий вік, щоб ігнорувати все сучасно. Консервація хороша в деяких аспектах життя. Іноді, наприклад, в кулінарії корисно повернутися до старих традицій і пошанувати їх. Але в плані зовнішнього вигляду краще не менше одного ока дотримуватися нових тенденцій.

р.

Іноді жінки навіть люблять щось нове і модне, але вони не можуть дозволити собі. І це не про гроші. В нашій свідомості є межі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

- відео

Не можна носити цю блузи. Колір занадто яскравий, а стиль занадто відвертий. Ви не зносите, що у вашому віці. Завітайте!

Ці слова повинні бути забуті один раз і назавжди. Саме це ставлення до жінки Людина є істотою прогресу і безперервного розвитку. Все в цьому світі змінюється, і це нормально, щоб зберегти час. Ці спроби не завжди успішні або успішні. Але найголовніше, ці спроби існують.

Економія та пріоритети Другим знаком віку є вічна економія на собі і прагнення зробити всіх добре. Необхідно прийняти так, що неможливо управляти все і зробити всіх щасливих. Стоп працює для інших, поставивши себе в останньому місці. Яскравий приклад: жінка проводить її останні гроші на що-небудь для дому, для чоловіка або для її дітей, коли вона сама має довгі необхідні нові черевики.

Звичайно, є різні випадки. Але я часто помітив, що жінки роблять це навіть коли ніхто не хоче. Це частково через бажання привернути увагу. Український Відгуки Так, "Я тут, дивлюся на мене, я маю." Я хочу доглядати, увагу і любов!

На жаль, він зазвичай працює іншим чином. Сім'я та інші звикли до того, що юна леді завжди бере все на себе, і починають приймати її за надану, без подяки і любові. Але ті дівчата, які поставили себе і вірні бажання спочатку отримують величезну дозу любові. Вони знають, що вони хочуть, вони добре виглядають, і вони звертають увагу на думки інших.

Жінки, які виходять з свого способу, щоб порадувати когось через свою працю і жертву, переважно життєдіяльності. І милосердя не тримайте всіх. На жаль, це токсичне відчуття. Він стоїть поруч з провиною. Коли ми проводимо довгий час з кимось, хто викликає наше щастя, ми починаємо відчувати себе винним. Немає того, хто хоче відчувати винний назавжди.

Я часто пам'ятаю мій бабуся і як вона живила. Вона присвятила себе іншим, якби вона була святою. Але це не все, що вона дійсно бажала. Наприкінці свого життя вона розповіла мені, скільки вона шкода не збирається в будь-якому місці, не зробивши нічого для себе.

Я був так сумним, щоб почути такі історії. Моя бабуся знала, що її життя не було в вагу. Допомогло дітям багато, але Ви можете зробити набагато менше, щоб отримати той же результат. Бабця розуміла, що вона могла сміливо ставити себе в пріоритеті навіть коли діти досягали повноти, і трохи змінилися. Можливо, вони стануть незалежними і незалежними Вона мала можливість жити для себе.

Що можна сказати про мудрих жінок? Вони знають при зупинці.