Бізнесмен відправив погану дочку для переосвіти в с., поверне шовк

Віталія загубила дружину, коли вона породжувала Ленка. Він ніколи не відхилив свою дочку для того, що сталося. Навпаки, дуже успішний бізнес Я не маю душі у моєї маленької дівчини.й Не дивно, бо Олена щороку більше і більше нагадав йому коханого Олександра. Але підняти дівчину не так легко для тата.

Нещодавно виповнилося 15. У школі вона була гордістю її установи. Лена чесно вирушила до всіх міських олімпійців і радує її вчителям. Як пишатися батьком було видно з милі. У той час він навіть почав свої ділові зустрічі з похвалами до своєї дочки. Колеги і підлеглі сміхалися і слухали з задоволенням до виступів переїхала батька.

Віталій Васильович був строгим босом, але його серце стало м'яким, як розтоплене вершкове масло, як тільки він прийшов до своєї дочки. Однак в останні дні бос все частіше прийшли в офіс в анексивному стані. І прийшов день, коли Віталія прийшла чорніше хмари. Він не сказав, що він був незвичайним для нього. Про справедливий характер чоловіків.

Після важкої зустрічі з поширенням рейсів була тиша, яка нічого не заморожувала. У офісі з'явився бос. Працівники консультували і відправили Оля, який був секретарем боса, щоб відродити територію.

Олечка була платною істотою, сповненою любові до своєї праці та наполегливості. В офісі бос. Її колеги надіслали її з причини. Вони знають, що якщо хтось Віталій Васильович слухав, це буде Оленка. У бос було багато поваги для цієї маленької жінки і вона давала йому хороші поради, які не тільки про роботу.

Під час розмови виявилося, що модельна донька чоловіка почала дивуватися дивно. Віталія була повністю м'якою під питаннями свого улюбленого секретаря і дав її все, що порушує його. Виходить, що Ленька використовується для гірськолижної школи, викладачів та улюблених танців. На жаль, вона вразила стосунки з деякими ненадійними людьми. Віталій Васильович підозрював, що це було всі труднощі своїх конкурентів. Дівчина була вимушена кількома поганими, але харизматичними знайомствами. Відповідачі чітко сподіваються таким чином, щоб небалансувати їх ворога.

На жаль, вони вдалилися в славі. Мій батько не знав, що робити. Він не хоче боротися з дочкою. Він був сумним, тому що вони завжди мали велике відношення. Але як приховати дочку від обсесивних знайомих, під впливом якого дівчина впала?

Оленка думала трохи і запитала:

- Віталія Василевича, і ваша мама живе в с. глухому стані?
- Так, це.

Людина ще не розуміла, що Оля ганяє до. Він вдарив йому кілька хвилин пізніше. Право! Він відправить Ленка на мами. Не менше цього літа. Дівчина любила її бабуся. Якщо він подарує все таким чином, що його мати дійсно потребує допомоги, і він може довіряти тільки Lena з цим кейсом. Леді обов'язково подарує всім своїм бізнесом, щоб все буде добре з її бабусям.

Віталія згадувала про ситуацію, і вона погодила грати разом. Вона не схожа на ідею. Галина Петровна – чесний чоловік. Я не хочу душу в моїй бабусі. Тим не менш, на щастя, слухання про конкурентів і їх темні справи, бабуся зрозуміла, що великодні повинні бути збережені. І ви повинні зробити це швидко.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Він плавно пішов. Lena пішов допомогти її бабуся. Вона завантажила свого дідусь з роботою, а в той же час запровадив її до сільської молоді. Небезпечні знайомства міста. Поки Єлена була в с., батько зумів відсортувати речі в місті і приїхати до рідних і друзів. Тепер серце його було спокійно. Дочка є безпечною і їх відносин відмінно.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. На прикладі батька лежав до своєї дочки, і навіть розповідати матері. Однак він зробив все це без задоволення, але тільки з великим бажанням зберегти свою дитину і допомогти йому. Іноді підняти дівчину без матері складно. Тим не менш, наш головний герой успішно справляється.