Якщо
загартування Якщо мова йде про поверхню знову, варто звернути увагу на? Більшість психологів радять лише приймати. Згодом негативність повинна бути пускати і зберігатися від себе далі: вона буде тільки завдати шкоди. Але деякі експерти, навпаки, дають протилежні інструкції.
Р
Повідомляємо, що при виникненні конфліктів можна подивитися на ту саму ситуацію з іншого кута і з холодною головою. І, звичайно, вивести деякі висновки для себе. Це називається «відправлення від ваших помилок». З нашим читачем був схожий випадок. Але вона вирішила зробити її власним способом.
Коли ви є мати двох хлопчиків і дружини двометрового чоловіка, часті поїздки на ринок пропонуються для вас. Постійно зростаючі (які вгорі, які в хлібі) організми вимагають постійних закусок. Так, незважаючи на те, що ми назвали господинями, ми також проводимо багато часу на вулиці.
Я не хотів би, що я не хотів би. Потім необхідно очистити, потім перейти в магазин, перед тим як встигнути відпочити. Але після настання пандемії, коли їзда назовні була схожа на свято, я ніколи не заперечую собі задоволення прогулянку зайвими кілометрами. Якщо у вас є час, не поспішайте. Я навіть втратив кілька фунтів.
р.
Один день, просто перед святами, потрібно, щоб отримати хорошу покупку. Беремо м'ясо, рибу, овочі та інші дрібні речі. Я навіть вирішив не перенести свої сумки до автобуса міста, але зателефонувати таксі. Ну, дійсно, таке стрес для тіла не призведе до нічого хорошого. Шановні жінки! І я абсолютно серйозний.
Після ходьба через кілька життєздатних рядів і навіть бар набирає на кілька дешевих позицій, я вирішив піти на інший крило ринку, де бабуся зазвичай стояв з домашнім м'ясом, яйцями, молоком і все інше. Я не довіряю їх занадто багато. Але в той момент настрій був своєрідним вітром і ноги привели мене на себе.
Збуджена, зосереджена на підборі продукту і зберіганні балансу за рахунок шестерної кількості інших клієнтів, я був повністю захопливим до дивних треморів в плечі. Спочатку вони були слабкими, але потім зміцнені. Поверніть голову, я побачила якусь пухнасту жінку в її зав'язках. В першу чергу я думав.
- Света, привіт! Що ви робите тут для свят?
Я не знаю, що жінка вперше. Але вона сказала моє ім'я правильно. Не чекаючи такої межі подій, я спокійно сказав hello і продовжував голодування на незнайомці. Може бути, бос є ex? Ні, вона була набагато багатшою. Вона не зносила бере на себе.
- Светул, це мене, Лена.
Знімаючи її незрівнянну головку, жінка показала мені палицю знебарвленого і загартованого волосся. Тепер я знаю, хто перед мною. Ленка. Жінка, яка колись приймала чоловіка від мене.
Що це було. 15 років тому ми були молодими і щасливими. Я хотів би прийняти чоловіків (до 25!) і навіть знайти себе. Pasha дійсно виглядав як молодий Аполлон. Високий, мастурбує, handsome. Темна шкіра і чорна як вугільне волосся. І він мені сподобалося, немовлята дівчина як ставок в будь-якому районі.
Ми від щирого серця вітаємо Вас з Новим роком! Ось де все почалося. Відбулася чорна лінія: пастки, незгоди, недовіра. Він почав пити, і у мене була поломка. В кінці Павло зізнався все, щоб я і сказав мені, що ми більше не могли бути разом. Ми вже мали весільний план!
2 роки Я закрив себе і тільки через зустріч з майбутнім чоловіком. нормальний хлопець, і я нормальний хлопець. Згодом я приймав його і навіть закохався в любов. Але я маю слід в моєму серці після цієї історії? Звичайно я.
І тепер я бачу її. Лена, яка взяла чоловіка. Хто завжди вигідно відрізнявся від інших дівчат своєю красою і твердим характером. Все так модно і харизматично. Тепер вона сидить на певній складній стілець з продажу молока. Похабний, літній. У старому одязі і сухій шкірі.
Я побачила в очі запит на прощення її. Я не знаю. Звісно, в якийсь момент життя забрав раптовий поворот. Можливо неправильний спосіб. Вона повинна мати необхідну допомогу. Я відчував себе. Помилки молоді, друга слабкість? Може бути, звичайно.
Лена затьмарила очі і тихо, майже ненавидна (особливо через натовп клієнтів) почала бесіду.
- Слухати, Світло. Ви пробачте мене.
- Не знаю! Ви повинні бути неправильними.
Я перевернув 180 градусів і прогулявся впевнено до виходу. Я купила більшість товарів. Все інше можна придбати в магазині Butcher. А настрій від'єднатися з натовпом навушників, якось зникне. Гаманець вкрадений. Я в супермаркеті. 21 ст.
Р
Нехай минуле буде в минулому. Я нікому не зрадився. Нехай вони йдуть до церкви за допомогою. Або Міський зал. Я маю власний сумнів. Я приїжджаю додому і почати готувати. І мій чоловік, мій любов, буде голодним. Ведуться свята. Ви повинні приготувати гарний настрій. І результат буде більш успішним!