Система безпеки затоки

Нещодавно GOLFSTREAM Системи безпеки запрошують мене на новий офіс, щоб показати, як працює сучасна охоронна компанія. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У штаб-квартирі Гольф-стрім все дуже відрізнялося і Центральна станція моніторингу (єдиний з цього рівня технічного обладнання в Росії) Я був показаний.

Компанія "Gulfstream" за 16 років займається професійним захистом нерухомості - житлових, промислових і офісних приміщень. Тисячі апартаментів, житлових будинків і комерційної нерухомості захищені системами безпеки затоки, включаючи 80% Московських банків і навіть офіс НАТО в Росії.

Система безпеки Гольф-стрім захищає не тільки від кримінального проникнення і пожеж, але і повідомляють про витоки води (Я пам'ятаю добре мій страшний абодеал з бухтою в нашій московській квартирі), відключення живлення або перепад температури до критичного рівня. Компанія встановлює необхідне обладнання, оперативно реагує на сигналізацію та контролює технічний стан обладнання безпеки будинку або офісу цілодобово.

Гольф-стрім захищає не тільки будинок або офіс, але і людина. «мобільний охоронець» у вигляді пристрою з GPS трекером та SIM-картою дозволяє натиснути кнопку, щоб викликати допомогу у вигляді озброєних охоронців в ситуаціях, де розвиток передбачає певні загрози – наприклад, у вас є кварель з незнайомцями і бояться залишити клуб або ресторан пізно вночі. У цьому випадку, зателефонувавши до команди реагування за Гольфстрім, який визначить ваше місце, дозволить уникнути неприємної або небезпечної ситуації для вас. На фото показано, що разом з вже існуючими пристроями “навігація гудзиків” (вони на столі), компанія розробила додатки для смартфонів, обладнаних GPS-модулем. Цей сервіс досить недорого - 549 рублів на місяць.

Для моніторингу роботи цієї комплексної системи необхідно стежити за станцією моніторингу. Станція, яка працює з 1994 року, до лютого 2010 року, запустив новий Центральний вокзал, обладнаний новітніми технологіями відповідно до міжнародних стандартів.
3197597

Прийміть тут не всі прості і допускаються до контрольної кімнати, де оператори сидять, є лише певною кількістю співробітників Гольф-стрім. Шлюз охороняється комплексною системою, яка сканує відбитки пальців вхідної особи. Я запитав, чому на вході була така суворість, і я розповів, що зал має доступ до всіх баз клієнтів, і ця інформація класифікується.

Відстеження приміщення є тихим, молодим людям сидять за пультами і відповідають дзвінки клієнтів, контроль роботи обладнання. Прийом та обробка сигналів від захищених об'єктів здійснюється програмно-технічним комплексом, розробленим Європейською компанією, що спеціалізується на таких рішеннях для моніторингу станцій. У Росії це програмне забезпечення використовується тільки в Gulf Stream і дозволяє отримувати і обробляти сигнали від обладнання практично всіх світових виробників, а не тільки сигналізації і технологічних сигналів (про стан обладнання), але також здійснює відеомоніторинг захищених предметів.

У окремому розділі центру фахівці контролюють роботу клієнтського обладнання, відповідають технічним питанням.

Оператори добре оплачені, але вимоги до них високі. У залі постійно проводяться відео та аудіо моніторинг роботи працівників.
р.

Тим не менш, люди є люди, і логіка програмного забезпечення станції має алгоритми обробки сигналів та інших сигналів, зменшення ймовірність помилок, пов'язаних з людським фактором.

Вся інформація від об'єктів передається в Центральну станцію і серверний центр організована обробка і зберігання отриманої інформації. Не лише технічна інформація, але й бесіди з клієнтами та необхідним відеоінформаційним забезпеченням відеоспостереження на об’єктах.

Цей веб-сайт використовує сучасні технології HP Blade. Кожен сервер має "гарячу" резервацію - у випадку, якщо один з них не виходить, резервне копіювання автоматично продовжує працювати. Серверне обладнання також має резервне копіювання всіх наборів даних (сторінка продажу на об'єктах, записи телефонної розмови, інформація про клієнтів не менше року).

Надійність всіх каналів зв'язку на станції (телефон, Інтернет) досягається двома різними операторами. У той же час зв'язок з кожним з операторів здійснюється через два незалежних канали (фото- і радіоканал).

Серверний центр проводить цілодобовий моніторинг працездатності всіх інженерних систем, каналів зв'язку, серверного обладнання.

відбез ціни2005001'0001

Я попросив мене взяти на дах, де Гольфстрім має резервний генератор у разі відключення електроенергії.

Дизельний генератор потужністю 100 кВт автоматично стартує, у разі відключення потужності. На додаток до нього станція, звичайно, оснащена джерелами безперебійного живлення. Поки не було ніяких випадків відключення електроенергії, тому дизель чистий, непристойний.
р.

Я був впевнений, що тільки найкращий, ретельно перевірений обладнання використовується для захисту квартир, котеджів, комерційних приміщень. Сьогодні, наприклад, Gulf Stream використовує обладнання відомого компанії Honeywell, який співпрацює, серед інших речей, з НАСА та Boeing. Тільки затока Stream використовує обладнання для захисту майна Honeywell. Унікальна функція, яку пропонується тільки за допомогою Gulf Stream - фотопідтвердження сигналів - якщо запускається сигналізація, датчик приймає кілька зображень і надішляє їх до центральної станції моніторингу. Крім того, є датчики, які відповідають на відкриття дверей, диму, водовідведення і навіть зниження температури, яка особливо цікава для заміських будинків, де труби можуть замерзнути і лопатися, поки власники вважають, що все добре в країні.

Встановивши сучасне обладнання, Gulf Stream гарантує, що сигналізація прибудеться в Центральну станцію - від об'єкту до центру моніторингу вона проходить через кілька каналів зв'язку. Якщо раптом обладнання починається з ладу, наприклад, акумулятори сидять в датчиках - сигнал також прибуває в станцію, клієнт контактується і допускається договір при заїзді служби.
р.

Across Moscow, є кілька десятків екіпажів приватного охоронного підприємства Gulf Stream з військовими та спеціально підготовленими бійцями. Охоронні сигнали також отримують охоронними охоронцями Офісу додаткової безпеки. Тому середній час реагування на сигналізацію становить 5-7 хвилин. У зв'язку з таким коротким згадуванням часу, що послуга «Мобільний охоронець» цікава, коли ви «пресовані» на дорозі, розбиті в квартиру, похилого в пустельне місце, виховали в в в'їзді, чекали на виході з клубу або ресторану.

р.

Всі охоронні компанії цього типу мріяли про зміну нашого ставлення до встановлення систем безпеки. У Гольфстрім ви можете почути десятки сумних історій, коли люди приходять до них, тільки після втрати все - після пожежі або бранчі. Доведено, що «Увімкніть відбій, людина не перехреститься» має відношення до цього дня. На жаль, більше і більше людей почали думати про власну безпеку.
р.

P.S. Near deli, де я зазвичай купую їжу, завжди є синій і білий пасажирський автомобіль з логотипом Gulf Stream. Є два хлопці в уніформі. Тепер я знаю, що вони роблять там. :-
через наркоманію