Учні сміхалися у хлопчика з бідної сім'ї, але через 10 років зловмисники відчинили свої роти, коли він прийшов до старшої школи

Ми живемо в світі, де матеріал добре відтворює ключову роль у нашому житті. Все залежить від багатства: комфорт, харчування, зовнішній вигляд, здоров'я, дозвілля. Природно, в якийсь момент стає причиною бродіння або заздрості. Залежно від того, хто має більше грошей у своєму гаманці.

У справі Ігоря почався шлях до фінансової незалежності. Нагадував йому ті дні, коли він був випускником.

Peels Матеріал Well-Being Alumni Зустріч Коли з'явилися раніше однокласники в залі, почався дзвінок. Кілька людей не покажуть, але було очікувано - не всі люблять такі події. Ігор не шкодував, що він пішов на зустріч. Після того, як він був дійсно цікавим, щоб побачити його колишні товари та казки. І порівнювати їх людям, які він колись запам'ятався.

Пелес Ігор не дуже добре в школі. Скоріше він не схожий на місцеве суспільство, яке перешкоджає його навчанню. Це стосується як студентів, так і вчителів разом з керівництвом навчальної установи. Як підліток, Ігор поставив себе чіткою метою - вивчити, піти на бюджет і знайти роботу, яка могла витягти його і його родину з фінансового дна.

У середній школі Ігор став одним з тих студентів, які сміхалися, але в разі тесту вони сльозяться за допомогою. Він допомогла і зведена дезікула. Його сім'я була найбіднішою з усього класу. Ігор завжди зношений одяг, його батьки ніколи не дали грошей на школу, а відсутність гаджетів тільки підтвердили теорію, що Ігор був програчем.

Але без винятку кожен визнав свій розум. Ігор не був простим nerd, хоча він мав кращі позначки. На додаток до вивчення, він читає багато різних книг, які, однак, додають більше палива в вогонь від глухих. Де він читати так багато, коли він нічого не носити? Повинен бути важкою без телефону? І олівець повинен був у першому класі.

Матеріал благополуччя людини - Ігор, розповісти нам про себе! - дав йому слово президент класу. Згадувала Ігоря, і причини, чому він здався. До його розчарування Ігор не здавалося б поліпшити ситуацію. Він був одяганий в деяких видах спортивної куртки і джинси. Здавалося б, абсолютно не підходить для таких зустрічей. Я просто пішов з дому.

- Ну, що я можу сказати, Ігор почав. - Не поганий. Я не був готовий до цієї зустрічі. Я забув це був сьогодні. Так з роботи прямо тут, так що я не виглядав дуже презентабельно. Не подобається вам в костюмах і сукнях. Я працюю для ІТ-компанії, а також керувати бізнесом. Я заснував себе. Я не одружений, але я маю подруга. Як бачите, я не найгубіша людина, але він сміється.

до Так ви маєте власну компанію? одна з однокласників попросила.

- Я.

Не вірив його. Ігор не схожий на чоловіка з ІТ-компанії. Куди костюм? Де є дорогі годинники та інші призові переможці? Учні Ігоря вирішили, що він просто придумав його, щоб не потрапити в очі повністю.

, Україна

Пілінги Вони були майже впевнені, що він працював у кращому місці. І живе він з батьками або орендує приміщення десь у спальній зоні. Ні один сказав йому, що ніч. І якщо він брав участь у діалогі, то він був тільки слухачем за досягнення інших.

Наприкінці зустрічі всі пішли на стоянку. Колишні друзі шуок руки і бажаючі за краще. Хтось погодився зустрітися знову. Хтось сказав hello до родичів. Ігор помітив всю руку і очолював за свій автомобіль. Його однокласники дивилися на нього з сюрпризом. З правого перед своїми очима, за кермом дорогий позашляховик Ігор. Відразу до нього на пасажирському сидіння сати красиву жінку з мішками в руках. Вони поцікавили і поїхали в центр. Весь клас був в ударі.

123456Наступний

Peels Життя Домін: Що Це Історія Вчити Нас? Не судити книгу за її кришкою, але матеріал благополуччя чоловіка його зовнішнім виглядом. Кожен з нас заслуговує на гарне лікування і повагу, незалежно від багатства. І на прикладі Ігоря показало, що в цьому житті головна наполегливість і робота над собою. Не має значення громадської думки.