23
На балконі я бажав відкинути його, але мій мама-в-право прийшов і кинув дивовижне рішення.
Карамельовані яблука – це простий і неймовірно смачний десерт, який прикрасить найвишуканіший стіл. Для його приготування вам знадобиться тільки яблука, трохи масла і цукор, а також хороший настрій!
Карамелізовані яблука Інгредієнти
Підготовка
Ведучі знову шукають, щоб зробити їх улюбленими яблучними лобами. Це те, що вони називають мій підписний пиріг, який летить до столу, перш ніж ви навіть не зв'язаєте очей. Звичайно, тому що це так солодкий і солодкий! Рецепт торта з сиром і яблуками в нашій статті. Я запевняю вас, це тісто виграють свою любов з першого скибочка.
Карамелізовані яблука Інгредієнти
- 2 яблука
- 1 ст.л. крохмаль
- 5 ст. цукру
- 3 ст. л.
- 70г вершкове масло
- кунжут
Підготовка
- Видаліть ядро вибраних яблук. На мій погляд, для цього рецепту краще вибрати соковиті і жорсткі сорти з невеликою кислинкою. Але будь-які, навіть заморожені і злегка зіпсовані плоди підходять.
- Виріжте яблука безпосередньо з шкіркою або скибочками. Товщина лобів до вас. Вони не повинні бути занадто товстими, щоб замочити в карамелі. І не занадто тонкий, щоб перетворити в кашу.
- Залийте крохмаль теплою водою і добре перемішайте.
- Зануріть кожну яблуню в крохмаль.
Р - Нагріваємо вершкове масло в сковороді.
- Надішліть яблуку на нагріту сковороду. Трохи обсмажити з двох сторін.
- Змішайте цукор в мисці з водою до повного розчинення зерна.
- Залийте отриману суміш яблук.
кв.м. - Дочекайтеся, поки всі відвари, а тушки ще 2-3 хвилини. Ви можете керувати зовнішнім виглядом яблук. Вони повинні бути жовтими і стають злегка прозорими.
- Покладіть карамельні лоби на тарілку і посипте кунжутом.
- Можна подавати карамелізовані яблука з морозивом або збитими вершками. І можна використовувати їх як смачну начинку для випічки. Наприклад, для яблука "Росечки" з листового тіста, з рецептом якого ми не так давно ввели читачі.
- Два яблука з'їсти два хвилини. Я люблю, коли тарілки очищаються, і діти задоволені і наповнені. Смачні та нові кулінарні відкриття!
Ведучі знову шукають, щоб зробити їх улюбленими яблучними лобами. Це те, що вони називають мій підписний пиріг, який летить до столу, перш ніж ви навіть не зв'язаєте очей. Звичайно, тому що це так солодкий і солодкий! Рецепт торта з сиром і яблуками в нашій статті. Я запевняю вас, це тісто виграють свою любов з першого скибочка.