12
Для місяця я не купую хліба, я варю пісну турецьку хліб, башму на кефірі, родичі жарту, що можна відкрити вашу хлібну випічку.
Прості торти на кефірі або воді знаходяться на кухні багатьох країн. Вони довго були обсмажені в Росії, любили в Північній Кавказі і Центральній Азії. Турки називають цей домашній хліб "базлам", а індуси - "чапаті". Хтось з'їдає його маслом. І хтось додає різноманітні начинки.
Але в будь-якому випадку рецепт хабарить те, що інгредієнти можна розраховувати на пальцях однієї руки. Недорогі приправи. Ми використовуємо для того, щоб побачити наші кухні.
Прості торти на кефірі Інгредієнти
Підготовка
Калям - Узбекський свіжий торт з смачною начинкою кріп або зеленою цибулею. Такі коржі можна запікати в духовці або обсмажити в сковороді. Вони хрусткі зовні, м'які і нашаровуються на внутрішній стороні!
Але в будь-якому випадку рецепт хабарить те, що інгредієнти можна розраховувати на пальцях однієї руки. Недорогі приправи. Ми використовуємо для того, щоб побачити наші кухні.
Прості торти на кефірі Інгредієнти
- 400г пшеничного борошна
- 250мл кефір
- 1 ч.л. солі (без гірки)
- 1 ч.л. соди
- 1 ч.л. цукру
Підготовка
- Запитайте борошно з сіллю, цукром і соди.
- Змішайте м'яке тісто. Залежно від консистенції кефіру може знадобитися трохи менше або трохи більше 250 г. Наприклад, мені було близько 300 грам.
- Отже, тісто не прилипає до рук, змащуємо руки рослинним маслом.
- Поставте тісто в холодильник на 10 хвилин на відпочинок.
- Розкачати тісто на невелику ковбасу і розділити її на 5 частин.
- Кожна частина рулону в тонкий круглий млинець.
- Зробіть млинці по всій площі виделкою. Прогріваємо каструлю добре.
- В середньому обсмажте тістечка з кожного боку до золотистого. Не потрібно змащувати каструлю маслом.
р. - Коли тістечка просочені, змастити їх маслом.
- Як бачите, приготування таких тортів не дуже складно. Це великий замінник придбаного хліба.
- Смачні та нові кулінарні відкриття!
Калям - Узбекський свіжий торт з смачною начинкою кріп або зеленою цибулею. Такі коржі можна запікати в духовці або обсмажити в сковороді. Вони хрусткі зовні, м'які і нашаровуються на внутрішній стороні!
Чудові продукти, які можна знайти на полицях радянських магазинів, але зараз кілька людей пам'ятають про них
Коли мій бабуся помер, я повернувся до свого будинку і знайшов накопичені гроші в перо.