Чудові продукти, які можна знайти на полицях радянських магазинів, але зараз кілька людей пам'ятають про них

О, як я хочу бачити однакові радянські вироби на полицях знову! Як дитина, мої батьки дивилися, чому я вибрав томатний морозиво на 7 центів. Дуже сподобалося смак. «Що вам подобається?» До чого, Тітка Клава, подруга матері, відповів: «Саратовз пам'ятають томатний морозиво, і жив у Калінінграді і не чули про це! й

Сьогодні видання. "Сайт" До послуг гостей маленька ностальгія і згадувати чудові продукти, які можна знайти на сайті. полкий Не існує!

Чудові продукти, які можна знайти на полицях радянських магазинів, але зараз кілька людей пам'ятають про них

Радянські вироби "Бреацький туристичний", плавлений сир в трубах і чайній плитці ... Продовжити розмову з матір’ю та другом, і я вирішив слухати. Цікаво!

Про «Бреакфаст Турист» Я особисто знаю, перш за все! Цей консервований продукт мій мати і я знайшов в складі діда в паніці.

Ви пам'ятаєте, що туш?

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Публікація від Вінтаж. Упаковка. Дизайн (@vintage_retro_story)

У 80-ті, за деякий час в сусідньому делі продається сир плавлений "Амбер" в трубах. Також розтоплений сир "Віола", який продається в банках.

Favourite марки росіян (@love.brands.omi)

Це те, що чай в брикетах виглядає як. Це було так фруктово. Звісно, такі чайки були призначені для заварювання, але це було дуже смачно, щоб вирізати фруктовий чай. У продажу таких брикетів довгий час, але дуже шкода.

Кава була поганою, але всі її зберігали.

Публікація від СРСР (@cccp____)

Про нас халваЯк і раніше ви можете придбати його в магазині. У радянських часів, щоб бути чесним, Я ненавидалю тахину. Особливо коли в невеликих і круглих залізних банках. Але зараз в нашій родині літає серра. Головне не клаптувати вухами, інакше нічого не отримає! додано Тітка Клава.

Публікація @ Natural_food_Росія (@natural_food_russia)

"І там була сорго!" «Це зла, яка виглядає як ячмінь, але більш закруглена!» пояснила маму.

Молода людина не знає про це. І радянські часи Продається буквально для пені, але не дуже популярний.

Публікація від Schar Доставка SKIDKI Россия (@dietamarket.ru)

Тепер багато виробників, як використовувати фразу на етикетках: «Гост». Але що таке справжній гість? Візьміть, наприклад, морозиво в СРСР. Це було чудово! ГОСТ висувають суворі вимоги - не штучні добавки, тільки натуральні інгредієнти. Цей продукт був настільки якісним і смачним, що СРСР експортував його.
й ¶
Близько 2000 тонн морозива експортували щорічно. Тепер про такий морозиво можна пам'ятати лише тими, які вдалося жити в цій епоху!

Опубліковано ıllı ZLAYA BABAıllı (@zlaja_bababa)

й ¶
Також варто пам'ятати і молоко-дрінкй Яким був смак, смак і якість? У скляних банках, які не мали етикеток на них. Напої відрізнялися фольги.

Публікація від Народився в СРСР (@born_in_ussr_in_1966)

й ¶
На промисловому масштабі видобувається сік берези. Він був консервований і продається в трьох літрових канах і розливах. Тепер рідко і простіше купити сік з тропічних фруктів, ніж береза.

Опубліковано Олександр Попов (@aleks_po_adventure)

й ¶
Ви пам'ятаєте, що лікується?

Я також запропоную вам пам'ятати, що було в макіяжі радянської жінки і дізнатися, як вони ще встигли виглядати так добре. Вони мали Ленінградську туш, а тисячі і один більше хитрощів, які допомогли створити ідеальний природний макіяж!

Публікація Алексей Мітрофанов (@almitrofanov)

І нарешті. випічкай Більшість хлібобулочних виробів сьогодні пропонують все, крім традиційних випічок. Баггети, пончики (або «додатки»), хачапурі, шаварми, з часом... Сад. І я хочу, щоб наші бюлетені, московський хліб або конденсовані горіхи.
й ¶
Але через варіння, через сім'ю збираються над чашкою чаю (звичайно, укус з пиріжками або калачем), наші слов'янські традиції переносяться. Чи зникають вони в кілька років або піднімуть від попелиці? Ми просто повинні чекати і сподіватися...

Які радянські вироби пам'ятають найбільш? Який з перерахованих вище смаків?