13
Лариса Рубалская читає ліричні вірші і готує ніжний charlotte з корицею, душевною атмосферою.
Поети Лариси Рубальської відомі нам, перш за все, як автор багатьох чудових пісень. Але талановита людина - сказав бути талановитим у всьому. І чітке підтвердження цього факту – кулінарний YouTube-канал Лариси Алексєєвна. Шарлотт з корицею від кислої антонівки за її рецептом здивує і радує вашій родині.
Шарлотта з корицею Склад
Підготовка
Якщо вам необхідно приготувати ефектний десерт на вечерю, то рецепт описаний нижче допоможе приготувати страву, яка зробить величезне враження на ваших гостей. Найцікавіше, що робити троянди простіше. Це ще один доказ, що ви не повинні бути шефом, щоб створити дуже красиву і смачну страву!
Шарлотта з корицею Склад
- 4 яблука
- 4 яйця
- 1 ст. цукру
- 1 ст.л. борошна
- тример
- Кошик
- Кориця
Підготовка
- Видаліть ядро з варених яблук. На мій погляд, для цього рецепту краще вибрати кислі сорти. Справа в тому, що сама тісто в рецепті солодка і кисла буде дуже корисною.
- Виріжте яблука з скибочками. Отже, вони не затемніють в повітрі, обприскують лимонний сік.
. - Покрийте форму випікання з папером, змащуйте її маслом і посипаємо паніровкою або крупою. Таким чином торт не прилипає до форми.
- Покладіть яблука на дно форми і посипте їх корицею.
- Збити яйця і цукор, додати борошно, перемішати і якусь сіль. Тісто повинна бути рідким, як сметана.
- Поставте тісто в форму. Змийте його злегка рівномірно розподіліть тісто по всьому об'єму.
- Надішліть форму в духовку, нагріту до 180 градусів, за 40 хвилин.
- Додайте charlotte підйом (10-15 хвилин), потім знижуйте температуру до 170 градусів і запікайте ще 30 хвилин. Визначити готовність з зубцем.
- Теплий charlotte так смачний і ароматний, що просто неможливо відмовитися від іншої частини. Детальніше про рецепт приготування його можна знайти на відео.
- Бон привіт!
Якщо вам необхідно приготувати ефектний десерт на вечерю, то рецепт описаний нижче допоможе приготувати страву, яка зробить величезне враження на ваших гостей. Найцікавіше, що робити троянди простіше. Це ще один доказ, що ви не повинні бути шефом, щоб створити дуже красиву і смачну страву!
Дівчинка побачила, щоб зустріти мене і назвав мій дад, в очах дружини заморожувати бджільництво.
Я залишила свій телефон десь в квартирі, і я не можу знайти його на третій годину.