Чоловік зрозумів, що його дружина буде незабаром літати на небо, тому він почав обдурити, не ховавши.

Чи можна змінити людину, яка чіється? Багато людей думають, що це щось на межі фантастики. Однак, можливо, варто розуміти причини, чому людина так приваблюється не до свого партнера, а до когось іншого?

Чи можна змінити людину Свєта на лікарняному ліжку і читати детектив Донцова. Вона намагалася дуже важко зосередити всю свою увагу на цьому детективному романі її улюбленого автора, але вона не керувала це дуже добре. Моя думка повернулася до моєї останньої зустрічі з чоловіком.

Він прийшов в цей ранок і приніс її улюблену незабудку. І я спробував отримати їх зараз. Ймовірно, Олег побачив чоловіка, який готовий зробити все заради коханої жінки. Жінка, яка має лише шість місяців, залишених в цьому світі.

Олег і Света спробували не говорити про ситуацію. Хто знає, що збирався, і всі прийняли його. Свєта спробувала насолодитися останніми місяцями свого перебування тут. На жаль, стіни клініки не були занадто щасливими, але Олег постійно приїхав і спробував зачепити кохану дружину.

Але цей ранок був різним. Моя сестра знала мені останню ніч і сказав мені щось. Побачила Олег з іншою жінкою. Це може бути випадковою зустріч, але її сестра каже, що вона переглядала пара з метою. Вони пішли в ресторан, де вони провели руки і навіть поцілунали. Тоді поціновувачі вийшли в автомобіль Олега і залишили в невідомому напрямку.

Не змінювався і вранці, чоловік Свєта прийшов до неї, якби нічого не сталося. Дружина Я хотів зробити скандал.Використовуючи всі ваші останні сили для цього. Коли вона побачила свою посмішку, вона раптом втратила своє бажання. Вона спробувала бути гарною і не показувати будь-який біль всередині. Тільки подивитися Олег в очах дружини не вдалося.

Він і Олег разом 15 років. На початку відносин він Він обдурив на її з близьким другом. Їхній зв'язок був просто початком, і Sveta нехай все вниз.й Вона попросила Олега пообіцяти її, що вона ніколи не буде знову. Він приймав вівсяну і занурився прощення, коліно.

І тепер Свєта не може позбутися від думки, що всі ці 15 років її кохана обдурила на неї. Надійшла. З цього світу вона буде йти. Її останні думки будуть зраджувати чоловіка і того, що їх любов все це було підробкою. Важко вірити. Це важко не спробувати закінчити його прямо зараз. Свєта не знав, що робити або поговорити з чоловіком про ситуацію і що вона навчалася з сестри.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Проблема з світлом - вона ніколи не знає правду. Можливо, чоловік вірний їй весь цей час, але зараз, через сильний стрес, він хотів розслабитися і відволікати себе. Люди важко натиснути на новини критичних ситуацій, які не можна змінити. Можливо, для чоловіка Свєта, його ваффрі на боці був єдиний спосіб не втратити себе від болю, який переживає через неперервну втрату дружини.

Або, можливо, секретний чоловік просто обдурив на своїй дорогій дружині все своє життя разом. Що ви думаєте? Що робити, якщо ви були Світлана?