14
Дочка професора, вчитель вищої математики, пропонує люстри простий приклад, але поки не було обраного, який відповіді про переміщення без помилки.
Багато людей не можуть дружитися з математикою, а деякі не хочуть робити це. Як гасити, кажуть, що не потрібна математична мудрість в житті. Тому не варто заповнювати голову зайвою інформацією. Але чи можуть це знання бути зайвими?
Сьогодні видання. "Сайт" Пропозиція вибачення, яка була поділена дочкою професора, викладачем вищої математики. Вона зашифрувала свій номер телефону і запропонувала, що каваліри намагаються знайти відповідь.
Краса вірить, що якщо потенційний обраний не здатний вирішити навіть таку проблему, то немає нічого говорити про нього. Ми намагаємось здивувати її? А потім ми вирішимо кілька проблем, щоб це навчання математики може бути більш корисним.
Вирішення великого прикладу
Поради та відповіді
Я сподіваюсь, що ваші відповіді такі ж, як наші. У будь-якому випадку, поділитися своїми відповідями в коментарях, а також вирішувати наші інші цікаві проблеми, які допомагають освіжати знання основ математики.
Сьогодні видання. "Сайт" Пропозиція вибачення, яка була поділена дочкою професора, викладачем вищої математики. Вона зашифрувала свій номер телефону і запропонувала, що каваліри намагаються знайти відповідь.
Краса вірить, що якщо потенційний обраний не здатний вирішити навіть таку проблему, то немає нічого говорити про нього. Ми намагаємось здивувати її? А потім ми вирішимо кілька проблем, щоб це навчання математики може бути більш корисним.
Вирішення великого прикладу
- Який номер зробив цей шлях вперед леді шифрування? Для зручності читачів ми надаємо завдання відразу в зображенні нижче. Спробуйте вирішити великий приклад без помилок, оскільки найменша неточність може повністю змінити кінцеву відповідь. У другій частині статті ми надамо відповідь. Не забудьте перевірити все.
- Якщо перший приклад працював, то проблем з другим не повинно бути. Однак ми пропонуємо вирішити це, тому що тут теж є труднощі. І в кількості одиниць можна точно плутати. Намагайтеся уникати помилок і дати відповідь.
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Повідомлення від MEGA MOM KAZAN (@megamamakazan) - Нарешті, ми пропонуємо приклад, де є багатозастосування, відступ і доповнення. Не забудьте виконати всі математичні операції в правильній послідовності, щоб дати правильну відповідь. А також перевірте наші поради, щоб залишатися повністю впевненим у праві.
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Опубліковано Антоха (@7секунд2)
Поради та відповіді
- Цей чудовий приклад можна вирішити в частинах. (√64 × 4 × 102 × 103) = 8 × 4 × 100 × 1000 = 32 × 100 × 1000 = 3,200,000. Для розділення по 1⁄2, як розмноження 2. Тому (26 ÷ 1⁄2 × 103) = 52 × 1000 = 52,000. Також (√16 × 102 + 70 × 1⁄2) = 4 × 100 + 70 / 2 = 400 + 35 = 435. Залишилося лише додати всі три номери: 3,200,000 + 52,000 + 435 = 3,252,435. Звертаємо вашу увагу на те, що ми розглянули кількість доньки вчителя математики. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
- Перше, що робити це розмноження. Далі наш приклад візьмуть наступні форми: 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 0 + 1 + 1 + 1 = 8. Як ви можете бачити, якщо ви не пропустили нічого, то пошук правої відповіді досить простий.
- Спочатку виконуємо дії в дужках, потім розмножуємо, а тільки потім все інше. Так ми отримуємо 6 × 5 - 2 + 5 × 2 = 30 - 2 + 10 = 28 + 10 = 38. Право?
Я сподіваюсь, що ваші відповіді такі ж, як наші. У будь-якому випадку, поділитися своїми відповідями в коментарях, а також вирішувати наші інші цікаві проблеми, які допомагають освіжати знання основ математики.
Моя мама вчив мене, як почистити ебать broom з будинку, і я зробив впевнений, мій мама був правий.
Перегляд дешевих яблук на ринку, покупка фунтів, показуючи, що я готую їх в домашніх умовах