Чоловік подружився в нічниймаріше всієї моєї вагітності, я лежаю на обслуговування за 11 днів, родичі подружжя навіть не прийшли перевірити

Що робити при вагітності Чоловік не хоче допомогти дружині? І є ті, хто просто відмовився від своєї дружини в найскладніший період її життя. Ці проблеми зіткнулися з Sonya, героїнем історії сучасності. Тепер вона лежить на збереження і намагається зробити правильне рішення. Якщо жінка зможе подати заявку на розлучення і про те, що чоловік думає про це, читайте далі в статті.

Мій чоловік був вагітним 11 днів. Під час цього часу ніхто не відчував родичів чоловіка, приніс квіти або їжу. Вони просто не доглядають! Але я довго звик до того, що я просто не потребує родичів Гриша. І він, здається, теж.

Ми одружилися 2 роки тому. Я не маю дому, тому я переїхав з чоловіком і батьками. З самого першого дня мого перебування в цій квартирі я був постійно атакований матір'ю. Вона була критичною для всіх я зробив.

У першу чергу Гріша відповіла мене, а потім зі своєю матір'ю. Звісно, вона зуміла повернути йому проти мене. Чоловік стверджує, що його позови дуже просто: "Ви живете в чужому будинку, ви не господиня тут." Що потрібно зробити, щоб зробити. й

Я не хочу сперечатися з чоловіком, Я думав, що я любила Гриша, тому знову я ніколи не сходження. Це було велике відчуття, що я не можу завагітніти протягом тривалого часу. Насправді, мій чоловік і я зробив. Але через місяць я втратив дитину.

Починали безкінечні поїздки до лікарів, на яких ми провели неймовірну кількість грошей. На цьому фоні мій чоловік постійно зварився з мене, розбився за все. В результаті я змогла знову завагітніти. Я був боятися втратити мій малюк знову, тому я взяв більше турботи про себе.

Моя мама не подобалася, що я припинив очищення і приготування їжі. Скандали знову, знову кричить. Я сказав чоловіка, що я не хочу жити в такому середовищі, впакував мої сумки і пішов, щоб побачити своїх батьків. Гриша не тримала мене.

Коли прийшов час, щоб дізнатися секс дитини, мій чоловік пішов в лікарню з мною. «У вас є дівчина», - сказав лікар. З чого я почую, що я просто кричав, я всі мої дорослі життя мріяли про дочку. Моя людина сердилася про новинки. І я чую, мені потрібно сина, спадкоємця! Що робити з дівчиною?

Я не мав сили, ні бажання боротися з Гришаю, тому я просто пішов додому. Моя людина зникла після цієї зустрічі. Він припинив відповідь на його телефон і ніколи не показав. Подумав про отримання розлучення протягом тривалого часу. Але потім я вирішив, що це був єдиний вихід.

8367147

Він назвав його матір'ю (Grisha не взяв телефон). Вона запропонувала добровільно відмовитися від дитини і дати мені розлучення. Вона відповіла, “Ви, мій дорогий, народився першим.” Далі ми розглянемо.

Що ми робимо далі? Я спробував не нервувати, але малюк відчуває все. Я закінчився в лікарні для безпечного прибирання. Мій чоловік не допоміг мені фінансово або морально. Хоча я ніколи не запитав про останні, я якось вдалося.

Я відродив Гриша для своєї байдужості до всього. Він буде батьком! Я просто назвав, запитав мене, щоб ви знали, коли я маю дитину. Я дивлюся, якщо він прийде, щоб побачити його дочку і дати її, якщо він не схожий на неї? Я не отримую.

Моя батьки хочуть розлучення, і я розумію. Але в той же час я хочу, щоб мати батька. Я не знаю, що робити.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Непросто. Перед тим як вступити в сімейні відносини, потрібно бути впевненим в собі чоловіка, який ви маринуєте. Це включає фінансові питання та планування вагітності. Не знаючи Григорію сто відсотків.

Він сказав, що друг відомий в біді, і чоловік в сорбі і радості. Герой цієї історії доведеться зробити непростий вибір. Що ви думаєте, що це зробити?