Підлітки вийшли на прогулянку на Новорічний вечір і знайшли на боці дороги дивний картонний ящик, вирішив перевірити

Відповідальна дитина – гордість батьків. Недавній ситуації, що шокувало багатьох сердець. Я хочу поділитися з вами. Що зробив мій песимістичний душа вірити в кращому.й Ми хочемо, щоб у нашому часі ще не було такого роду і чутливих підлітків.

Важко взяти відповідальність за себе, і для вашої дитини ще складніше. Щодня в нашому житті відбуваються різні речі. Неплановані ситуації, які вимагають нашої уваги, енергії та сміливостій Ми приймаємо ідею, що після народження дитини ми обов’язково будемо нести відповідальність за неї.

Тим не менш, наші діти виростають і стає набагато важче для нас. Чим старша дитина, тим більше незалежна Він отримує. Він повинен використовувати для прийняття відповідальності. Як мінімум для власних дій і слів. Згорнути, коли батько Син або дочка може мати цю поведінку.

Кожна батьківська світиться з щастям, коли вони бачать плоди своєї праці. Розумна і відповідальна дитина, яка є прикладом для своїх однолітків. Головне не переборщити його.й Не перевантажуйте сина або дочку. Наприклад, я не думаю, що це право тягувати їх з повною відповідальністю для молодших братів або сестер.

р.

На жаль, це не справедливо, оскільки народження іншої дитини не було їх рішення. Батьки вирішили зробити сім'ю ще більшою і теплою. І, звичайно, вони ті, хто повинен подбати про дитину. Тим не менш, деякі старші брати беруть ініціативу. У цьому випадку можна сміливо сказати, що перші батьки дитини піднялися правильно.

р.

У цій історії батьки можуть пишатися своїм дітям. 7 січня підліток Ренат Литвинов вирушив на прогулянку з друзями. Молодих людей почули в снігу і знайшли коробку на боці дороги. Дитина новонародженого кричав з пляшки поруч з нею. Вулиця була мінус 9, і дівчина була загортати тільки в тонкій ганчі.

Ренат назвав його батьком негайно. Це швидко. Я прибув на машині і взяв новонародженого до лікарні. Мати сім'ї висловила бажання прийняти дитину, говорячи, що доля відправила його до них. Незабаром сім'я Ренат і його батьки будуть трохи більшими і щасливими.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Відповідальність має досвід. Однак діти самостійно навчаються не тільки самостійно. Звісно, важливий досвід і приклад батьків. По-перше, мама і тато повинні показати відповідальність за один одного. По-друге, батьки повинні показати, що Відповідальність є важливою і не страшною, як вони кажуть.

Як ви відчуваєте відповідальність? Ви навчите дитину цілеспрямовано в цьому аспекті, або ви намагаєтеся зробити його як приклад кожен день?