Відносні кошти приїдуть до нас за гроші, як зарплата, але навіть не думають про повернення, моя сила не більше.

Чи можу я запозичати гроші? Для родичів або близьких друзів, які не поспішають повернути ці кошти? Я думаю, що відповідь очевидна. Однак багато людей не здатні відмовитися від близької особи. І коли гроші в обумовлений час не повертаються, вони незгодні натиснути і вимагати, небажання зіпсувати відносини.

Сьогодні видання. "Сайт" Вона поділиться сюжетом абонента, який завжди допоміг їй родичам, і навіть досить віддалених. Але в певній точці вона мала шкодувати її доброту. Так чому це сталося?

Мій чоловік і я завжди сподівався тільки на себе. Це, мабуть, запорука нашого фінансового благополуччя. Майже відразу після весілля ми вирішили розпочати невеликий бізнес і незабаром почали реалізувати план в житті, пише Анастасія.

168569

«Це те, що мій чоловік від молодого віку працював автомеханіком, любив мене з автомобілями і може зробити багато робочих місць самостійно. Спочатку він відремонтував авто в гаражі. Після чого ми почали розширюватися трохи: орендували приміщення, орендовано обладнання. А пізніше вони навіть відкрили миття поруч з авторемонтним магазином.

«Я працював в нашому маленькому бізнесі як бухгалтера, так і адміністратора. Вона працювала при вагітних і коротко після пологів. Наш син майже виріс в тому ж майстерні, і мій чоловік і я зумів зробити добре без допомоги дядька, тітка, дідівці та інших родичів. З якоїсь причини вони не змогли обійтися без нас. й

р.

«Наші родичі міцно вірили, що якщо мій чоловік і у мене є бізнес, немає ніде витрачати гроші. Він був далеко від цього, хоча. І було потрібно працювати за цими грошима з ранку до ночі, і без вихідних. й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вимагали, що ремонт автомобілів безкоштовно. Ми не маємо грошей, і ми настільки багаті, що ми вимагаємо оплати наших послуг. І ми зустрілися з деякими родичами на поріг майстерні. й

525182р.

Але не всі мають автомобіля, але всі необхідні гроші. Ані батьки, ані батьки мого чоловіка, не соромляться позичати з нас. Прийміть і не дайте. Не тільки за себе, але й для її сестри і навіть за її нефритами.

Моя людина скористалася 30 тис. рублів за відпустку, коли він хотів взяти свою сім'ю на море. Змішані дати на шматках. Це чотири роки, але ми не бачили однієї частини. Мій брат сказав, що зарплата була невеликою, і не було достатньо грошей. Коли його чоловік запросив йому працювати в нашій мийці, він був навіть відхилений.

"І тоді ми приїхали до нас. Наші син Я був тяжким і зажадав багато грошей. Ми не мали грошей на руки, тому ми перетворили нашу сім’ю. Ми назвали всі родичі, в тому числі тих, хто в різні часи запозичили гроші з нас або отримував автомобіль безкоштовно. Ми були всі симпатії, але ніхто не дав нам гроші. й

«Так, ми знову робили. Продається автомобіль, отримав кредити, забезпечені будинком та майстер-класом. Все добре пішов з сином, і це головне. Ми працюємо ще більше. Але гроші від нас родичі більше не витягуються. Ми порушили стосунки з усіма ними.

«Не підійшов пальцем, щоб допомогти нам. Не один, навіть дав, що вони взяли з нас. А потім ті ж люди, коли речі краще, мали нерв, щоб прийти і знову бити. І ми сердилися обличчя, коли ми відмовилися. Вони можуть розглянути нас greedy і mercantile, але ми якось вижити, Анастасія сказала.

Можливо, Анастасія та її чоловік дізнався про важливий урок. Після того, як все було дуже мало, щоб підтримувати всі родичі, не запитуючи нічого в поверненні. Ми навчимося відхиляти навіть найближчих людей. Це життєздатність, яка довіряє жінці, повинна пройти через складні випробування.