Чому рубати лимон на дрібній тертці і змішати з кокосовими стружками, результат здивує навіть скептики

Цей пиріг. кокосова форма Це ідеальне місце для вечірки або вечірнього чаю з сім'єю. Я навіть сказав, що це не торт, це запіканка. Тісто в консистенції нагадує обрізку. Я дуже люблю цю випічку яскраво вираженим ароматом лимона, який доповнюється кокосом.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки лимонно-косовий пирігй Вся родина оцінить лікування.

291293

Кокосовий пиріг з чіпом Склад
  • 200г вершки (10–15%)
  • 3 яйця
  • пілінг 1 лимон
  • 150г цукру
  • 50г вершкове масло
  • 90г борошна
  • 50г лимонний сік
  • 50г кокосових стружок

Підготовка
  1. Масло в водяній бані.

2. Натирайте шкірку з лимона.

3. У глибокій мисці змішайте яйця з цукром. Збийте з вінком або міксером до однорідної.

4. До яєчної маси залити вершки і розтопити і охолоджене масло. Стирати знову. Потім посипаємо кокосові стружки і просіяне борошно. Подивитися його.

5. Додати шкірку до тесту і залити лимонний сік.

6. Залийте тісто в розмащену форму і запікайте в попередньо розігріту 180 градусів духовкою протягом 40 хвилин до готовності. Нарізати торт на шматочки і покласти його в холодильник на 2 години. Далі подаємо чай або каву. Бон привіт!

Не пропустити нічого і якомога простіше. процесМи пропонуємо подивитися відео з кулінарного каналу «Платесантний ацетит». На каналі Ірина Подолян ви можете знайти багато перевірених рецептів, які з'являються вперше і hurrah!

про:blank

Також я пропоную читання рецепта білого торта з кокосовими стружками. І дорослі і діти будуть любити це, тому що це не тільки надзвичайно смачно, але і виглядає чарівно!

Я люблю ці прості і шемалеЯк цей пиріг з кокосовими стружками і лимоном! У моєму будинку завжди хороші лимонні випічка. Учора, замість лимона моя сестра додала апельсинову зефір і сік до цього торта. Її чоловік був здивований!