13
Тест для розумних людей, які думають, що вони знають правила дорожнього руху
Кожен досвідчений водій впевнений, що знає правила дорожнього руху. І навіть якщо виникає непередбачена ситуація, то він точно знайде правильне рішення. Але це дійсно правда? Чи є багато драйверів, які можуть вимагати Контакти Чи це на твердому рівні?
Сьогодні видання. "Сайт" Пропонуємо кілька простих тестів, які навряд чи повинні бути належним чином з кожним мотористом. Тестуйте себе і свої знання. Після всього, можливо, що деякі нюанси залишаються загадкою. Отже, варто заповнювати зазори в знаннях, щоб уникнути неприємностей на дорозі.
Знання СДА
Поради та відповіді
Ми сподіваємося, що ці питання не стали проблемою для вас і ваших відповідей збіглися з нашими. У будь-якому випадку поділитися думками про це в коментарях.
Сьогодні видання. "Сайт" Пропонуємо кілька простих тестів, які навряд чи повинні бути належним чином з кожним мотористом. Тестуйте себе і свої знання. Після всього, можливо, що деякі нюанси залишаються загадкою. Отже, варто заповнювати зазори в знаннях, щоб уникнути неприємностей на дорозі.
Знання СДА
- Ця проблема стала досить обговорюваною в Інтернеті, хоча є лише дві відповіді. Багато користувачів, які регулярно керують, не змогли відповісти на те, що автомобіль повинен дати шлях. Один з моторістів, що говорять: «Знизу, нехай він йде». В іншому випадку ми думаємо до вечора. І даючи спосіб, коли 100% непевний, здається ідеально виправданий. Але як зробити це правилами? Чи можете ви дати мені відповідь?
- Друга проблема не дуже складна, бо є тільки дві відповіді. Але все не так просто для багатьох автомобілебудів. І стає тривожним, коли люди роблять помилки в досить простих ситуаціях. Після всього, в більш складних моментах ви навряд чи можете сподіватися, що водій зробить все чітко відповідно до правил. Чи буде ви відповісти правильно?
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Публікація від Головна Дизайн (@home_design_with_love) - І, нарешті, ми пропонуємо дізнатися, чи потрібно видати автомобіль, який виконує свою чергу. Тут ми бачимо, що додаткова секція транспортного світла дозволяє переміщатися направо. Чи можна пропустити водій сірого автомобіля, який планує приїхати в одному напрямку? Що ми робимо тут?
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Публікація від Турбіна Продаж РЕМОНТ (@avtokompledv)
Поради та відповіді
- Правила дорожнього руху говорять про те, що при перебудуванні водій повинен надати шлях до проходження транспортних засобів, які рухаються в одному провулку, що він має намір перебудувати. І в разі, коли трансформація відбувається одночасно, водій, який на правому має перевагу. Таким чином, водій на лівій стороні має право на перешкоду.
- У другому задачі необхідно пам'ятати, що дорожні ліхтарі мають пріоритет над знаками. Справа в тому, що автобус знаходиться на головній дорозі не буде. Таким чином, пасажирський автомобіль, який надходить на зелене світло трафіку, буде проходити спочатку, а автобусний підхід на лівому буде проходити другий.
- Проходячи на зеленому сигналі додаткового розділу, потрібно дати спосіб руху транспортних засобів з інших напрямків. Тому в цьому випадку потрібно дочекатися, поки водій сірого автомобіля завершує свою чергу, дати йому шлях.
Ми сподіваємося, що ці питання не стали проблемою для вас і ваших відповідей збіглися з нашими. У будь-якому випадку поділитися думками про це в коментарях.
Ознаки зодіаку, які керують ідеальною фермою, у них діти повні, а будинок світиться
Я намагався порадувати батьків мого чоловіка в будь-який спосіб, дав їм дорогі подарунки, але, можливо, я дізнався, що вони не хочуть мене відвідати.