Я чую, що людина скажу, що щур може вийти з каналізаці, але я ніколи не думав, що незабутній гість буде відвідати мій будинок.

Аліса ніколи не думала, що вона була страхом щурів. Але останніми новорічними святами розбили цю невідповідність. Одного разу в середині ночі, почула дивний звук і швидко зрозумів, що в стінах коридору стартувала нова підлога. На наступний день дівчина почала активно називати спеціальні послуги з словами, що вона мала щур в квартирі. Але ніхто не погодився брати лише одну живу площу. Так вона повинна зробити це самостійно або шукати когось іншого.

П'єс Рат в квартирі Проблем перед святом Стас не був впевнений, коли він погодився допомогти цій дівчини. Займав участь у приватній практиці. Він використовується для роботи в приватних будинках, і тут невелика квартира. Але ви з нього знаходилися. А замовлення не лягає на дорозі. Таким чином, швидко оцінюючи всі плюси і мінуси, Стави просять за адресою.

Вішуючи всі вироби на верхніх полицях і носіння найщільніших штанів, Аліса тепер і потім слухали до сторонніх звуків. Він був тихим. Аліса знала, що грижі були переважно активні вночі. Але страх хутряних шкідників на кухні не дала дівчата просто розслабитися. Для чого потрібно зробити. Новорічна ніч і щури, що працюють біля будинку!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У будь-який час вона називається, кожен сказав, щоб перейти до магазину для спеціального інструменту. Але вона боїться і не хоче боротися з цією твариною. Я не можу уявити, що з’явиться, коли вона бачить його.

Коли Стас побачив господиню, він був ембаррасований за свою роботу. Тому що його клієнт був просто красивим. Крім того, вона ледько. Це було видно в ситуації і поведінці дівчини. Вона була дуже страшна.

Стас спробував заспокоїти Аліса вниз. Він запровадив себе і почав запитати про проблему. Вона сказала мені все, що вона знала і вказувала на місця, де прийшла шум. Виявилося, що за піччю було вражаюче отвір. І якось Аліса не помітила її.

р.

За наступну годину Стас докладав всіх зусиль для позбавлення краси джерела її страху. Він вже вирішив, що він не зарядить її. Напередодні нового року ви хочете зробити непогано. У години щур був у клітку. Вона зловила живу.

- Ось, подивіться, Stas показав виправлений щур Аліса. Вона повільно підійшов до гризунів і до її сюрпризу відчував пітливість.

- Бідна дівчина.

до І ще небезпечний. Хоча я повинен сказати, що щур в квартирі як вихованець є відмінним варіантом. Вони дуже розумні, на відміну від шин і свиней. Вони можуть навіть навчатися.

- Який? Великий. Що робити з цим?

до Це моє занепокоєння. Не хвилюйтеся про це. Ви можете добре спати.

Аліса спробувала оплатити Стас, але він не відмовив. Тоді вона наполягає на вечерю. Дуже смачна картопля в її холодильнику. Стас не може відмовитися від цього. Це була чудова можливість дізнатися Аліса.

Peels Sudden Відносини Що сталося. Молодь поспілкували всіх вечірок. Аліса була не тільки красивою, але і смішною. І вона, в свою чергу, Стас здавалося мужній і серйозний чоловік. Дуже привабливо. На очах, які знаходилися Аліса,

Почати знайомство. Новий рік святкується разом, як і всі наступні свята. Займав 5 місяців, коли Стас вирішив організувати свій улюблений сюрприз. Він запросив її піти на солод з ним. Продано магазин тварин, де продаються різні тварини. Рати включені.

- Давайте купуємо одну, запропоновану Стасу. Як подякувати нашому знайомству. Ви обираєте, я оплачую.

Сама Аліса нещодавно думала про спільний вихованець. Так вона була для неї. Аліса приступила до білосніжних гризунів і швидко знайшла те, що б жити в будинку. А улюблений щур сидить в кутку і диліґентно прикусив щось на ногах. І коли продавець забрав його, він дуже спокійно відреагував. Так само як чоловік.

Вона була проведена вдома в великому клітку з колесом. Всі годівниці та інші необхідні речі Стас вже встановлений на місці. Коли він закінчив, він просить Алісу оцінити результати. Аліса сіла і почала розглянути новий будинок для щура. Вона не відразу ж помітила, що мотузка висить з верхнього штанги, в кінці якого тягне кільце. Аліса відкрила клітку і знімала кільце. І за нею, почула:

- Тексти пісень, а це означає:

Якщо це так буває, що щур з'являється в квартирі будівлі, найкращим способом є виклик послуги з дератизації. Ця послуга, яка очищає підвали і підвали.

Якщо проблема повинна бути вирішена локально, без залучення сусідів, найкращим способом буде хороший старі засоби від гризунів. Також є альтернатива у вигляді особливого відштовхуючого, який генерує звуки, які не відрізняються людиною. Але дуже гучний для гризунів. Таким чином, щури починають відчувати тривогу і залишити приміщення.