10
Соковита «Троянди» з листового тіста, випікання вранці 3 випікання, а ввечері нічого не залишилося.
Коли ви хочете щось світло і незвичайне для десерту, я зроблю троянди з листового тіста з яблуками. Їжа для цього бере найменшу кількість, і виглядає як така випічка дуже ефектна. Для шести порцій достатньо одного яблука, щіпка кориці і половина пачки листового тіста.
Троянди з листового тіста з яблуками Інгредієнти
Підготовка
Всі солодкі зубні любов Шарлотта. Цей легкий і простий у приготуванні яблучного пирога добре підходить практично всім, крім його зовнішнього вигляду. Тексти пісень, а це означає: Але є спосіб! Ми пропонуємо Вам рецепт дивовижно красивого charlotka з трояндами з яблук, які прикрасить будь-який вишуканий стіл.
Троянди з листового тіста з яблуками Інгредієнти
- 250г листового тіста
- 1 яблуко
- 1 ст. цукру
- 0,5 ч.л. цукрового піску (опціонально)
- 2 ч.л. меленої кориці
Підготовка
- Очистити яблуко з ядра таким чином, щоб не пошкодити його цілісність. У мене є особливий ніж для цього. І ті, хто не має цього, можна вирізати яблуко в колах і тільки потім вирізати з кожного ядра за допомогою будь-якої круглої труби.
- Наріжте очищене яблуко тонкими кільцями.
- Розкачати тісто і розділити на 6 ідентичних деталей.
- Зробіть кути кожної частини розрізу, як на фото.
р. - Залийте яблучні кільця в цукор і корицю.
- Помістіть кожне кільце всередині одного з заготовок.
35349534 - Отримаєте всередині кільця і запаріть порізані краї тесту. Це як бантик.
- Покрийте сковороду з папером, змастити маслом і покласти на неї всі «Троянди».
- Випікати в духовці, нагріти до 180 градусів, 15-20 хвилин.
- Коли випічка роялить, вийняти каструлю і дайте їй охолонути.
- Посипаємо троянди цукровою пудрою і подаємо до столу. Вони дуже легкі і тому красиві, що це навіть радість їсти. Але на другий день, незалежно від того, скільки ви варите, вона не залишається. Вони смакують так погано!
- Насолоджуйтеся чаєм!
Всі солодкі зубні любов Шарлотта. Цей легкий і простий у приготуванні яблучного пирога добре підходить практично всім, крім його зовнішнього вигляду. Тексти пісень, а це означає: Але є спосіб! Ми пропонуємо Вам рецепт дивовижно красивого charlotka з трояндами з яблук, які прикрасить будь-який вишуканий стіл.
Бездоганні речі, які не належать на кухні самооглядної господині, починають захарати
Як правило, я щасливий допомогти старим жінкам, але в цей час я повернув мій бабуся, який запитав про допомогу, готовий розповісти вам чому.