Я кладаю в будинку банку Nutella, запечена м'якоть печива в 15 хвилинах, і в порожньому скляному контейнері я буду зберігати злаки.

Це один шоколад Це стане справжньою родзинкою кожної сучасної господині. Щоб приготувати таку ласощі, потрібно максимум 15 хвилин і мінімальний перелік інгредієнтів. Але який смак і запах. Дивовижна шоколадна екстраваганза. Написати або зберегти рецепт.

Я кладаю в будинку банку Nutella, запечена м'якоть печива в 15 хвилинах, і в порожньому скляному контейнері я буду зберігати злаки.

Для створення смачних шоколадних печива знадобиться секретний компонент. Який? Гарне питання. Але, згодні, купуючи шоколад в магазині, а потім розтопити його в домашніх умовах не зовсім вигідно і практично. Не кожен може або хоче зробити домашній шоколад. Що буде вирішити проблему? Без сумніву Шоколадна паста Nutellaй Не можна робити без неї в такому рецепті.

Тест інгредієнти
  • 180г Горілка
  • 1 яйце
  • 150г борошна
  • рослинно-масляний
  • Кошик

Виготовляючи такі файли cookie просто і швидко, тому ми радимо Вам залучити маленьких помічників до підприємства. Якщо діти люблять спробувати себе на кухні, то вони обов'язково оцінять цей рецепт. Не займе занадто багато часу і зусиль для реалізації ідеї, але лікує сподобається дітям і дорослим.

Смачні страви
  1. У глибокій ємності перемішайте яйце і Nutella, щоб сформувати. одноріднийй Потім поступово залийте борошно, перемішуючи тісто. Використовуйте ложку спочатку, а потім перемішайте тісто вручну.
  2. Кілька крапель рослинної олії додайте на долоню і втирайте так, щоб тісто не прилипало до рук. Розділіть отримане тісто близько 15 штук і розгортайте кульки з них. Розмір круглого тіста має бути трохи більше, ніж горіх.

Покрийте чашу з пергаментним папером і поставте на неї майбутні печиво. Щоб зробити круглі шматки виглядають більш як пряники, використовуйте пальчик, щоб зробити невеликі відступи в кожній кулі. Відправте тісто в нагрітій до 180 градусів духовки за 10 хвилин. Переконайтеся, що нічого опіку. Дуже важливо не переробити такі файли cookie. Як тільки печиво готові, ретельно вийняти каструлю і почекайте добрих порад, щоб повністю охолонути. Тільки тоді можна прикрасити печиво. Звичайно, можна (і навіть потрібно) використовувати Nutella, і краще посипати тістечка зверху. мускатний горіхй Будь-які горіхи зроблять. Ви можете використовувати звичайні волоські горіхи або більш дорогі варіанти (цельські горіхи, мигдаль, фісташки).

Це простий рецепт тих, хто завжди поспішає і не може дозволити собі магію на плиті занадто довго. Цей cookie обов'язково буде краще, ніж придбаний, і приготований всього за 10 хвилин.й Чудовий відпочинок для гостей, які вже знаходяться на дверцятому. Поки вони чекають свого чаю, можна швидко приготувати.

Я кладаю в будинку банку Nutella, запечена м'якоть печива в 15 хвилинах, і в порожньому скляному контейнері я буду зберігати злаки. р.

Який ваш улюблений? шоколад? Ви віддаєте перевагу вам запаперувати свою сім'ю з домашніми випічкою або купити їх в магазині? Поділіться думками в коментарях.