Пара нудьгуючих слів, які інші постійно пишуться неправильно, як якщо скукування

Що часті помилки в словах, що дратує тебе? Ми зібрали в соцмережах 10 шедеврів розмовної та письмової мови, які іноді змушують вас ставити. Якщо у вас є будь-які кандидати на цей перелік, будь ласка, поділіться думками в коментарях.

Пара нудьгуючих слів, які інші постійно пишуться неправильно, як якщо скукування Р

Часті помилки в словах "генераль" Одна з найпоширеніших помилок пов'язана з словом, яке просто не існує в Росії. «Чи є мільйони Google пошуків для слова «генерал»?» Справа в тому, що з якоїсь причини деякі люди люблять об'єднати оголошення «в цілому» і «в цілому» в одну цілу.

Пара нудьгуючих слів, які інші постійно пишуться неправильно, як якщо скукування р.

Але не забудьте, що вони мають різні значення. В цілому це означає в будь-яких умовах, в усьому, як правило, постійно. В основному, без дотику деталей.

«Що краще купувати смартфон?» – читайте на форумах. Ви також можете знайти кращі і гірші варіанти. Пам'ятайте один раз і для всіх: просто Найкращі і Найпопулярнішій

Пара нудьгуючих слів, які інші постійно пишуться неправильно, як якщо скукування

І ще одне, не скажеш «найкраще». Найкращим є вже відмінна ступінь прикметника «добрий». Коли об'єкт краще, не має сенсу сказати «найкраще». Одне слово досить передати сутність.

Що таке наркоманія? Воскресіння і неділя є двома словами, які звучать однаково, але мають різні значення. Неділю є день тижня і воскресіння є поверненням до життя.

"День народження" Пара нудьгуючих слів, які інші постійно пишуться неправильно, як якщо скукування

Ваш день народження не схожий на свято, коли фейсбук живить «добрий день народження», «щасливий день народження» і навіть «щасливий день народження». Пам'ятайте, що день народження є стабільною фразою. Тільки головне слово (день) занурюється в ньому, а залежна (біржа) не змінюється: з днем народження, з днем народження, з днем народження, з днем народження.

"Я прошу тебе." Ще один шедевр епістолярного жанру. Як тільки напишіть: «Я прошу тебе», «Я прошу тебе» і «Я прошу тебе». Не робіть це! У цьому випадку єдиний правильний варіант «Я пропусти тебе».

"Чого часу?" Пара нудьгуючих слів, які інші постійно пишуться неправильно, як якщо скукування

Скажіть, скільки молока, не скільки молока. Слова повинні бути луцькими. А іменник «час» у сирому випадку має форму «час». Скільки коштує? час.

"Takeaway" Пара нудьгуючих слів, які інші постійно пишуться неправильно, як якщо скукування

Далі ви прогуляєте по вулиці, звертайте увагу на знаки кафе. Принаймні деякі з них зробили це помилкою. Кава може бути виготовлена або прийнята вуаєрист, записаний в одне слово. Будьте пильними!

"Як довго" або "Як довго"? Майже кожен невірний тут. Право? Так, правильно запитати: «Як довго ти працюєш?» А якщо в невірному часі ви раптом забудете, як правильно запитати: «Що це доки?» Це право зробити.

"Слуга." У Мережі ви можете знайти «немовно», «скарцелі» і «скарцелі», але відповідно до правил російської мови норма є окремою писанням «немовно». Добрий? Пам'ятайте Bruce Lee. Будьте впевненими, як Брюс, і твердо пам'ятайте, що "ли" частинки записані окремо.

Скоро, це король мутанів серед адвербів, як тільки він не скручений: «солодко», «солодко» Щоб зрозуміти, як правильно писати, потрібно пам'ятати, що слово «брифли» не існує, що означає, що окреме письмове письма негайно відкидається.

У зв’язку з тим, що адверб «б’єфлі» утворюється з прикметника «коротко» до порівняльного ступеня. Такі оголошення зазвичай записуються разом з префіксами. Так пам'ятаєте: напишіть правильно «погано».

Помилки не смертельні і не смертні гріхи, але можуть серйозно пошкодити вашу репутацію. Так тримати цей список, щоб правильно говорити. Якщо ви поговорите, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами. Станція, ринок або офіс – це не важливо. Спробуйте правильно говорити.