Повернувшись додому з поїздки в бізнес, він бачив дівчину на боці дороги і припинив допомогти їй, сидячи в машині, незнайомець занурився.

Кожен з нас напевно знає, що це таке. лацінай З дня народження люди, які були нещасливими. Щоб вижити багато труднощів Альена, героїні історії сучасності. Чи зможе молодий дівчина знайти своє щастя, читати далі в статті.

6 місяців тому, повернення додому з візиту, я бачив дівчину на автодоріг. Звичайно, я припинив допомогти їй. Вона виглядала дуже втомленою, і там були сльози на очах. «Дякую мені, якщо ви не розуміли, можна подарувати мені їздити до наступного села? ?

Я був на моєму шляху, так що я з радістю погодився дати їй поїздку. Але шлях не був якомога ближче, як я думав спочатку. Я не використовую для водіння в незручній тиші, тому я вирішив попросити дівчину про своє життя. Вони називають незнайомцем Альена, але вона не хочу сказати все більше. Через кілька хвилин, я не можу стояти, і почав кричати.

Я повинен визнати, що це молодий істота відразу приваблює мене. Про цю дівчину, яку ви не знайдете в лавках міста. Я не хочу, щоб Аліна торкнулася, але я не захотівся незрівняти дівчину. Після декількох бруньок Аліна протерла її сльози і сказав: "Соррі, я не маю на увазі." Я просто так втомився!

Я хотів би, якось підтримувати Alena, і я сказав: "Не відчуйте тебе тут, ви можете говорити, вилити душу, якщо вона стане легше для вас." Звісно, мій м'який голос мав заспокійливу дію на таємничий супутник. І вона почала свою історію з афарю. Виявилося, що Альена має дуже складну долю.

Її мама загинула під час пологів, і коли дівчина була 5 років, батько батько знову. Зроблено, що вона захотіла її дітям. Не вдається вагітна. Нагадка про те, що вона ніколи не змогла подарувати коханому чоловікові.

З раннього віку її stepmother вимушена alena доглядати за господарською діяльністю. І коли вона опанувала всі основи, більшість робіт припав на її крихкі плечі. Дівчина ніколи не скаржалась батькам про її мачуха. Вона побачила, що він дійсно любив її і не хотів боляче Дад.

Альена мало часу на навчання. Мачуха, здавалося, буде навмисно завантажувати її stepdaughter з додатковими роботами, щоб вона не закручувала свічку. Коли Альена була у старшій школі, батько раптом загинув. Найдовший період життя. Не вдалося прийти до умов з втратою і практично припинити розмову з Альною.

Питання про продовження навчання не було взагалі. Він був зрозумілий, що Альена буде залишатися з її stepmother доки вона вирішила позбутися від неї. Але вона, здається, вибрала іншу тактику. Вона почала дарувати Алени дивним і іноді неможливим завданням, розмахуючи її. Як, якщо ви не приносите мені, що ви не повинні йти додому.

Саме тому дівчина пішла на сусіднє село. Тільки для того, щоб дістатися на нозі буде дуже довго, тому Аліна вирішила половити поїздку. Вона ніколи не була в машині з незнайомцями до того, як я зданий, як хороша людина її.

Після прослуховування історії Олени я знову переконався, як відрізняється життя. Не помітив, як ми отримали до нашого призначення. Але я не хочу, щоб Alena піти самостійно: вона була занадто пізно і вона мала до чогось повернутися додому.

"Якщо ви не розуміли, я люблю їздити додому", - сказав я. У відповідь Аліна сором'язлива і подякувала. Дівчина надійшов в чий будинок і вийшов через 5 хвилин з пучком трав в руках. І ми поїхали назад.

Я, ймовірно, не відчув, як я зробив це ніч. Історія Олени застрягти мене до ядра. Я хотів, щоб захопити цю непристойну дівчину і дати її всю любов і турботу. Коли ми говорили про те, що я знав, що це не буде нашої останньої зустрічі.

Я попросив Alena за свою точну адресу і почав відвідувати її з часу. Вона була timid, але вона оцінила мене. Ми плануємо весілля навесні, прямо? Я був тільки пропущений, Я вірю в долю!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ця історія дає нам сподіватися, що навіть най Ускладнений період життя скорочується або пізніше.й Алена пощастила зустріти чоловіка, який закохався в її щирість і простота, не за її статус в суспільстві або появі. Неприємні зустрічі відбуваються, і це, безумовно, одне з них.

Я дивлюся, ви вірите, що це можливо, щоб познайомитися з вашим істинним любов'ю?