Увечері дочка на телефоні заявила, що вона прискорила чоловіка на діловій подорожі, а наступного дня я бачив її вірним з деякими дівчатами.

«Я ніколи не хотів, що мій син-в-правил мав бізнес-туру. З дому завжди зникне, це результат! – занурення нашого абонента Тамара Львівна. Недавно, вона свідка неприємного інциденту, який займався чоловіком своєї коханої дочки. Вона думала про це, але вирішив, що це буде правильно. Це правда, що все секрет рано чи пізно стає очевидним, читати далі в статті.

Робота з бізнес-поїздами 10 років тому, мій Tanya отримав одружений. В першу чергу жили з собою. А дочка дійсно хотіла облаштувати її гніздо, тому скоро вона і її чоловік орендувала свою квартиру.

Після того, як люди почали думати про свій будинок. Звісно, їм не було грошей за нього. Я люблю допомогти, але всі заощадження вже пішли на весілля. Тоді син-в-право вирішив, що час шукати більш гідні способи заробити гроші.

Корисне знайомства допомогло йому отримати роботу як вантажівка. Залишилося отримати відсутні категорії водіння, і це було в шапці. Я просто не хотів би, що робота Пашка буде з візитами. Бог знає, скільки часу Таня доведеться самостійно провести. Небезпечний.

Але Паша відремонтувала нас: «Я великий водій, не турбувати!» Затишно, ви хочете придбати квартиру найближчим часом. Ми повинні бути впевненими в собі. Моя дочка просто недбала назад, але я міг бачити, наскільки важко було для неї.

Робота на ділових поїздках, а потім вона вагітна. Я давно мріяв онуків, тому я дуже щасливий. Паша була також в сім-му небі з щастям. Але з якоїсь причини Таня завжди прогулялася похмурою. Вона відповіла на мої питання. Вона сказала, що вона пропустив чоловіка дуже багато.

Паша дуже часто з дому. Я завжди відчував, що рано чи пізно робота з бізнес-поїздами вийдуть на бічних шляхах. Насправді, що сталося. Нещодавно вона виступила з дочкою ввечері, вона сказала, що вона випрошувала чоловіка на іншій діловій поїздці. І наступного дня я бачив його в магазині з нечіткою леді.

Він не зупинився і негайно підійшов до Паша: «Ви скраб!» Ви повісили з деякими мисливцями, поки моя дочка сидить в домашньому мисленні, що ви працюєте?! На тебе!

Не чекав бачити мене, і це було схоже на його мову. Це був будівельний гіпермаркет, де я не частий відвідувач, ви знаєте. Я поїхав по місту. Немає нічого!

Я зловив мій син-в-право з подивом на мене з дивовижними очима і сказав, що у мене було непогано. Тоді Паша вівчарка: «Тамара Львівна, я поясню все зараз!» Каріна, дизайнерка. Хочу здивувати Таню і подбати про нашу квартиру. Тепер я хочу написати приблизний план ремонту і здивувати Таню! Ми шукаємо матеріали. й

Я був захоплений в цей момент. Ця жінка, хоча вона виглядала трохи непоганий, не виглядала як namra. Я ще мав сумніви про слова Паша, тому я запитав про деякі докази. Коли я бачив фотографії квартири, я впевнений, що мій син-в-право не лежав.

Поговоривши дочку, я не турбувала Паша і зліва. Увечері я звернулася до думки про це засідання. Сюрприз хороший, але я хотів би поділитися те, що сталося з дочкою. Нещодавно стосунки між Танею і Паша злегка проціджують. Я хотів показати її, скільки він любив її. Не всі втрачені!

Коли я розповідав свою дочку про квартиру, вона почала кричати. "Дочка, що сталося? Тексти пісень, а це означає: Я не зраджую вас, Я сказав вам, Я перевірив все! Звісно, прогулявшись по крамниці і оберіть найкращі матеріали для вашого майбутнього гнізда!

Таня не крила через це: «Мом, це не про Паша, це про мене!» Пам'ятайте, коли Пашка пішла на 2 місяці? Не вдалося знайти місце. А потім випадково зустрівся в магазині свого однокласника Вітка, з яким він один раз зустрівся. Все вийшло навколо, перетворилося навколо... Після останнього слова Таня вказувала в животі, і я розумію все.

Дочка почала ставити ще більше, сказав, що вона була неправильною і любить Паша, не хоче його втратити. І це, коли я консультував Таню, щоб залишити його як це. Я знаю, що це неправильно, але я вірю, що це брехня!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ця історія чітко інтерпретує значення виразу: «Чисті прийшли з того, де вони не чекали». У той час як Тамара Львівна звинуватила сина-в-праву зрадника, її дочка була траєктором. Вона може лежати чоловікові про те, що вона несе під серце дитини. Ми переконані, що всі секрети рано чи пізно стають чіткими.

Що б ви робили на місці Тетяни? Чи знаєте ви, що ви чоловікові?