Вона сказала мамі не сидіти з сином чоловіка, його реакція дивилася її.

Що робити якщо син Припустимо причину для кварель? Довгий час мама Вероніка прожила весь вільний час на хлопчику. Для цього отримала символічну виплату від батька. Однак тепер він не хоче оплатити свою маму, бо вважає, що родичі повинні допомогти один одному несамовита. З якої сторони правди ми обговорюємо далі в статті.

Мій шлюб тільки 5 років, але я вже почав відчувати, що це тріщина на швах. З першого шлюбу з чоловіком. Я люблю Ванюша дуже багато, але через нього наші відносини з Андрієм.

Коли я переїхала з чоловіком, його син просто перевернув 3. В той час як Андрій був відсутній на роботі, дитина подбала про няні. Звичайно, її послуги недорогі. І я не хотів того, що мій чоловік провів такі казкові гроші, що дає йому незнайомець.

І я поговорила з матір'ю і запропонувала Андрію, що сина його займався нею. Вона працювала в школі в минулому, вона має відмінну освіту, і вона точно знає, як підходити до дитини.

Мама погодилася на цю пригоду за номінальну плату, яка досить нормальна. І до Ваня вона прикріпила все своє серце, бо вона довго мріяла онуків. Ми любимо ідею. Звичайно, краще, коли незнайомець сидить з дитиною, тому це більш надійний. Крім того, це дозволило Андрію заощадити багато.

Я хочу сказати, що мій мати повинен витрачати весь свій вільний час на Ваня. Вона приготувала свіжу їжу для нього, підібрав його з школи, робила домашню роботу з ним. Я навіть зробив всі види освітніх ігор. Але вона була рада, що вона мала можливість не витрачати свій пансіонат в чотири стіни, але приділити собі щось важливе.

Серйозний коляска з чоловіком продовжується протягом 5 років. Моя людина має деякі проблеми на роботі. Він зараз робить набагато менше грошей, ніж раніше. По суті, мій дохід ще вище, ніж його. Андрій сказав, що він не хоче платити мами більше. Так само, ми не дивніші, тому мама повинна сидіти з Ванею на ніч.

Р

Я не комфортний з цим. Я поговорив, що моя мама і попросила її не сидіти з сином чоловіка. Нехай він сидить з ним або найняти няню знову. Що я сказав йому. Побачити свою реакцію!

Звісно, Андрій не схожий на це. Він не хоче платити нікому, і він не встиг сидіти з сином, звичайно. Коли я сказав, що я хотів мій дитина, він сказав, що він вже мав сина, і він не потребує іншого.

2872000

Ми не говорили на тижні. Я не знаю, що робити. Я не хочу, щоб отримати розлучення, але я думаю, що ми маємо багато проблем. Я 33 роки, і я знаю, що це мій найкращий вік, щоб мати. Я відчуваю себе фольгом, який не замислювався про своє майбутнє. Що це таке?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ця історія вчить нас, перш ніж одружитися, краще відразу обговорити всі цікаві теми з майбутнім чоловіком. Віронський син з першого шлюбу, безумовно, не блюво. Більш того, він буде першим, хто страждає найбільшою, якщо подружжя роблять розлучення.

Хлопці, ймовірно, прикріплюються до матері Вероніка, хоча вона не є власним бабусям. Це сумно, що багато проблем подружжя відпочивають на гроші. Ми вважаємо, що Veronica і Andrei повинні звернутися до сімейного психолога. Нехай він просто боїться бути батьком знову. Що ви думаєте?

Що робити, якщо ви були головним символом історії? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!