Учора мій мама прийшов до мене, вона знав, що я був додому, бо був дитячий коляска під дверима, але я не дав її на дверцят.

Приходьте без попередження Не можна позбутися від. Тому вони приходять відвідати, коли вони хочуть, що створює багато незручностей власникам, якщо вони вдома в цілому. Не дивно, що такі візити часто викликають непорозуміння.

І сьогодні видання. "Сайт" Вона поділиться сюжетом молодої жінки, яка захопила її, коли її мама прийшла до неї без попередження. І в деякій точці, це протистояння перекресло всі межі. І вийшов, щоб бути досить смішною ситуацією.

Учора мій мама прийшов до мене, вона знав, що я був додому, бо був дитячий коляска під дверима, але я не дав її на дверцят.

Я завжди був прихильником ідеї, що після шлюбу необхідно жити окремо від батьків. В іншому випадку це практично неможливо підтримувати нормальні людські стосунки в сім'ї. Крім того, це спокійне і комфортне, коли на Вашій території немає, крім свого чоловіка і дитини, Ксенія пишеться.

«Це все більш розчарування, щоб дізнатися, що хтось не подбає про свою особисту територію. Це про мати-в-право, який якось вирішив, що моя квартира тепер її будинок. Тексти пісень, а це означає: Він приходить сюди, коли він будь ласка. й

Я дуже втомився від неї. Я пішов на материнство, і він почав. Дві або три рази на тиждень вона завжди приходить до відвідування. І попереджає про візит, коли вже наближається вхід. "Привіт, Сюшенка, ти вдома?" Я пройшов. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я прийшов в. До того, як я можу поставити два слова, вона кільце на двері. й

533380 р.

«Так само, як вона спробувала підказувати, що я можу мати власний бізнес, свої плани. У цей час я можу відпочивати з дитиною після неспокійної ночі я можу пити чай з подругою, я можу почати очищення, я можу зробити щось інше. Але вона не доглядає. Вона, здається, що вона не хвилює її. І якщо вона рідна, я завжди хочу чекати її. Будь-який день і будь-який час!

Не відкрийте двері «Цей час я побачила мами-в-правила вікно». Я вирішив не відкрити його. Вона знав, що я був додому, тому що був дитячий коляска під дверима, але я стояв мій край до кінця. Вона занурила дверцят, збитий, але я ніколи не відкрив. Зима я вирішив, що це буде наукою для неї.

«В кінці мій мама-в-в-одному був жахливо відхилений. Я скаржався на мій чоловік, і тепер він думає, що я зробив щось ступеню. Я спробував зателефонувати її, щоб пояснити все, але вона навіть не відповів на телефоні. А тепер він не йде до нас, навіть онука перестала бути цікавим, Ксенія чудеса.

Консультації редакційної колегії зрозуміла, адже це не справа, коли родичі відмовляться від відкриття дверей для Вас. І дочка не повинна діяти так радикально, тому що зараз відносини не будуть легко створюватися. Корпус закритих дверей завжди запам'ятовується.

Можливо, Xenia повинна бути передана їй позицію більш акуратно до її матері-завдання. Можливо, це буде краще просто йти про ваш бізнес, не звертаючи увагу на кожен візит матері. Планування чистоти, чищення. Якщо ви пити чай з подругою, тримайте пити чай. Я хотів піти на прогулянку з дитиною – піти на прогулянку.

Просто не змініть свої плани через несподівані гості, і не соромтесь їх пояснити. Тоді з часом такі люди точно розуміють, що краще попередити про свій візит заздалегідь, інакше господарі просто не подбають про них.

Хто ви на цій ситуації? Ви підтримуєте рішення дочки?