Цього року я займаюся новорічними подарунками, я купила мами квиток в санаторії, і мою матір'ю влаштовує тепле ковдру.

Серед новорічних свят окреме місце займає вибір і покупка подарунків для всіх членів сім'ї. А потім ви повинні подряпинити голову багато, а також запустити навколо магазинів, щоб знайти щось гідне і будь ласка, кожен. Після того, як неуспішний подарунок може добре зіпсувати стосунки навіть між близькими людьми.

І сьогодні видання. "Сайт" Це історія молодої жінки Новорічний подарунок Я вирішив подарувати щось маленьке, яке небезпечило чоловіка. Але варто дізнатися про новорічні подарунки?

Так сталося, що останні три роки наша родина була забезпечена чоловіком, бо я був на батьківщині. Він також зробив різдвяні подарунки для своєї родини. Я пропонував прийняти завдання, але він відмовився. Я не можу врятувати гроші. Так само, якщо я їду з зарплатною карткою, ми не будемо навіть мати гроші на їжу, Віталійна згадує.

«Я не вважаю себе таким, але я ніколи не змогла переконувати чоловіка. Так він придбав різдвяні подарунки, і я був просто непристойним. І аргумент був дійсно про те, що. Після того, як він придбав свою маму щось гідне і досить дорого, і не було достатньо грошей для подарунка мамі кожного разу.

Новий рік, наприклад, мій чоловік приніс дороге харчовий процесор під ялинку матері, що я не відмовлятися. Але подарувати матері-в-завдяки набір простих горщиків для нього виявився нормою. Я не соромлюся, коли він подав ці горщики, щоб мати з попередньою урочистістю.

Звісно, коли він вийшов, Я розмовлявся з нею, апологізований і обіцяє, що я даю їй щось нормально, коли я зробив свої власні гроші. Моя мама потім попросила мене не брати цю ситуацію в голову, бо це нічого. Але я не розумію це ставлення чоловіка до своїх рідних дрібниць. Він був сором'язливим, що він не зробив цього вперше. й

«У короткий час тема подарунків міцна в голові. І коли я пішов з постанови цього року, я почав працювати з венгекцією. Навіть босів оцінив свої зусилля і дав мені гарну нагороду прямо до Нового року. Що було дуже корисно. й

«Мій чоловік, однак, був важкий період. Його компанія була влітку, зрізи почали, і він прагнув змінити робочі місця. І оскільки він все ще повинен показати себе в новому місці, його зарплата не так добре. Так що в цей час він навіть не сперечався, коли я вирішив взяти подарунки на себе. й

В результаті я думав про все і вирішив зробити власний спосіб. Я купила мами квиток до санаторію, де вона довго хотіла піти. Я можу уявити, що щаслива вона буде. Але мама-в-одному отримає скромний, але милий і теплий ковдр.

р.

«Для чоловіка, цей вибір прийшов як сюрприз. Почати мене за збереження подарунка мамі Я пам'ятаю минулі свята, коли він не зробив. Він сказав, що він купить подарунок своєму мамі. Нехай це буде, але я не збираюся відмовитися. Я думаю, що це буде урок для нього майбутнього, - сказав Віталій.

р.

Можливо, ви не повинні псувати новорічні свята, уточнюючих відносин. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Люди цього світу не можуть бути відхилені. Мій чоловік, ймовірно, зробив правильні висновки.

Що б ви робили в цій ситуації? Поділіться думками в коментарях.