Я мав аргумент з чоловіком, тому що він хоче більше дітей, і я не можу подумати про те, що повернутися на батьківство.

Дружина не хоче дітейОскільки вона має об’єктивні причини. Я повинен бути чітким: він не хоче більше. Бо одна дитина вже існує. І вона обговорювала її з чоловіком перед одруженням. І чоловік вибрав тактику м'якої згуртованості. Десь він говорить, де він відверто пресує. Він не хоче погоджуватися з дружиною. І є природні конфлікти.

Я мав аргумент з чоловіком, тому що він хоче більше дітей, і я не можу подумати про те, що повернутися на батьківство.

Редакція "Сайт" Він не схожий на конфлікти, але важко знайти рішення без сутності. Буде потрібно розуміти, так як запит від абонента прийшов, і сто відсотків рішення не спостерігається. У вас є час і бажання давати поради? Але спочатку потрібно розуміти проблему. Що б ви рекомендувати жінці, які надсилали цей лист?

Я не чую мене. До весілля ми домовилися, що я не хочу мати дітей. Максимально одна дитина. Ну, бо я отримав хорошу освіту і я шукаю на ньому. можливістьТим більше, що вони є. Я хочу зробити науку, для мене важливо, тому що я мріяв про це з молодого віку.

Я вагітна. Я не планую. За два роки я просто випав з процесу. Моя дочка вже переїхала до дитячого садка, але вам все ще потрібно навчатися, бо маленька людина ще хвора. Я намагаюся зробити все, що я пропущений. У мене є така спеціальність, яку я повинен бути постійно в потоці. Я пропустив місяць або два, що це! Ми зловимо.

І я вже відчуваю, що глава працює по-різному, вона стала більш складною для поглинання інформації. А потім чоловік каже мені, що чоловіки краще мозку. Вони використовуються для змагань. Жінки більше зосереджені на зрілій Так не подумайте про свою кар’єру, давайте подумати про дітей. Я відчув свої ресурси.

Дружина не хоче дітей. Немає, дійсно. Я енергійно слабка людина. Для мене діти закінчуються. Кінець кар’єрних снів. Максимальна робота в деяких нижніх положеннях і що не є фактом. Або просто низька майстерністьй Я не боїться роботи, якщо що-небудь, я просто не хочу витрачати свій потенціал тільки на дітей.

І так мій чоловік потрапив в голову, що це океї, якщо я все ще росте, я можу повернутися до професії. Насправді, він запитує мене, щоб поховати все, що я дізнався протягом років. Я не менше десяти років, щоб зробити це. Як я можу сказати ні? Ви знаєте, я люблю чоловіка дуже багато, але тепер він буквально вимагає жертви від мене. Я не готовий до неї!

Я мав аргумент з чоловіком, тому що він хоче більше дітей, і я не можу подумати про те, що повернутися на батьківство. р.

Що таке сухий залишок? Що робити і як я можу передати чоловіка, що я не хочу стати тіньом себе? Що робити? батькоВи можете покласти кінець на кар’єру. Я не можу уявити відчай, який чекає мене. Я відчуваю, що я буду жертвувати мій життя. Я люблю чоловіка, не хочу розлучатися. Ну, що я отримав його. І він мені. Що робити?

Редакційна колегія Користувачі реагують по-різному. Хтось пише, що ви не можете відмовитися від своєї кар'єри. Надає перевагу всім. А дружина, яка може реалізувати, і сім'ї, бо всі щасливі, і дитина, яка отримає її. докладніше І приклад мій мама, бо вона вчителька наук. Після того, як жінка має мету, і що вона бачить її мету.

Але інші не на боці. Вони вважають, що не існує місії важливіше, ніж у малюка, і краще, ще кілька. Для цього самотнього можна жертвувати все. Імовірно, дружина не отримає Нобелівську премію, і тому немає сенсу при скуванні своєї кар'єри так багато. Вона може бути не в змозі зрозуміти це зараз, але в довгостроковій перспективі вона стане чітким для неї, щастя - це діти.

Для нашої редакційної колегії немає консенсусусу. З одного боку, ми на боці жінки, і з іншого, не розглядаємо претензій чоловіка, необґрунтовані. Можливо, ви маєте щось сказати про це. Що краще робити цю жінку: все ще погоджується з другою дитиною або переконувати її чоловіка, доводячи, що її кар'єру набагато важливіше для неї?

Я мав аргумент з чоловіком, тому що він хоче більше дітей, і я не можу подумати про те, що повернутися на батьківство. р.

Коли Дружина не хоче дітейЦе дивний. Як можна пригнічувати її? Читати нашу статтю про те, як пов'язаний дивний запах в квартирі з тим, що зараз живе з кожним і матір'ю. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!